Şimdi Ara

fibabank faizsiz masrafsız cep telefonu kredisi(vatan bilgisayar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
69.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memleketin geldiği duruma bak arkadaş kredi ile telefon alıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 15 taksit + hayat sigortasi ile 7S Plus almayı düşünüyorum. Hayat sigortası ne kadar çıkar bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar 15 taksit + hayat sigortasi ile 7S Plus almayı düşünüyorum. Hayat sigortası ne kadar çıkar bilginiz var mı?
    aldınız mı hocam? ekstra masraf alınıyor mu? işlemler ne kadar sürüyor acaba? bende iphone 8 256gb almayı düşünüyorum.. fiyatlar diğer sitelere göre indirimsiz geliyor ama 15 taksite de bu fiyata kimse vermiyor sonucta...
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam alınacak gibi değil. 500 TL hayat sigortası çıkıyor. Vade farkı yok diyorlar ama vade farkını akılları sıra böyle koyuyorlar. Hayat sigortası 150 TL den fazla olmaz normalde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Yok hocam alınacak gibi değil. 500 TL hayat sigortası çıkıyor. Vade farkı yok diyorlar ama vade farkını akılları sıra böyle koyuyorlar. Hayat sigortası 150 TL den fazla olmaz normalde.
    Hadi ya bende ayda 300-400 arası öder alırım diyordum 12 ay:/ 500 lira sigorta ne ya gerçekten çöp oldu şuan benim içinde

• Kredi kartına taksit olayı tekrar gelmeli artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: Architect_24

Hadi ya bende ayda 300-400 arası öder alırım diyordum 12 ay:/ 500 lira sigorta ne ya gerçekten çöp oldu şuan benim içinde

Alıntıları Göster
    8 taksitle alın hayat sigortası yok ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: ir10

8 taksitle alın hayat sigortası yok ozaman

Alıntıları Göster
    iPhone vermiyorlar diye biliyorum 8 taksitli kampanyada hocam

• quote:

Teknosaya bir bakın isterseniz. Atıl durumda olan 6s plusımı eskisini getir,yeniyi al ile 1300e verdim (kronik sorunları vardı, garanti dışıydı. Yani satsam da ancak o paraya giderdi) ve note 8 i nisan başında 3200 /8 taksit olarak aldım. ( Tanıdık indirimi, normal satış fiyatı 5.000) Banka ing bank ve kredili mevduat hesabı falan istemediler. Dosya masrafı da yok. Adrese bankkart gönderiyorlar ücretsiz olarak. Eğer sistemde sorun yoksa ve işi bilen müşteri temsilcisine gelirseniz 30 dk. civarında bir sürede tüm işlemler bitiyor. ÜStelik teknosacell e de geçiş yaparsanız hediye çeki falan da veriyor. Taahüdünüz bitiyorsa iş görür kampanyaları var aslında. Neyse konumuza dönelim;

şöyle bir jest yapıyor banka, eğer kredi taksitlerinizi vade zamanını bekletmez, 1-2 hafta öncesinden mobil uygulamadan yatırırsanız 3 lira gibi bir indirim yapıyor kredi taksidinden. örneğin 430 olan taksidi, erken ödeme diye 428 olarak tahsil ediyor. Bu bazen 427 de olabiliyor. 3 lira 3 liradır.

8 taksitten fazla yaptıracağım derseniz faiz biniyor. Ama 8 taksite kadar faiz, masraf vs hiçbir şey yok. Dediğim gibi kmh açtırmak da gerekmiyor. Fibabanka hem kmh istiyor, hem dosya masrafı. MEdiamarktın anlaşmalı bankası Denizbank, üst düzey telefonlarda kaskoyu zorunlu tutuyor. Yani o da kasko adı altında dosya masrafını alıyor. En uygunu ing gibi geldi. Aslında nakit alacaktım ama şartlar iyi olunca taksit yaptırayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 27 Nisan 2018; 12:10:9 >

• Kredi kartına taksiti tekrar sebest bırakın, ne kadar saçma bir kısıtlama..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hala eskiyi getir yeniyi götür kampanyası deva mediyor mu teknosada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chest_mike

Hocam hala eskiyi getir yeniyi götür kampanyası deva mediyor mu teknosada ?
    Bilemiyorum maalesef. Ing teknokredi devam ediyor mu diye musteri hizmetlerini arayip sorun bence

• bu faizsiz kredi de sonradan faiz uygulaması veya dosya masrafı gibi ekstra birşeyler çıkarıyorlar mı arkadaşlar ?
  • Hayat sigortası yaptırmadan almanın bir yolu yok mu?
  • 1900 üzerinden 1807 kredi puanım olmasına rağmen kredi çıkmadı eşimin de kredi notu yüksek ona da çıkmadı. Göstermelik gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Teknosaya bir bakın isterseniz. Atıl durumda olan 6s plusımı eskisini getir,yeniyi al ile 1300e verdim (kronik sorunları vardı, garanti dışıydı. Yani satsam da ancak o paraya giderdi) ve note 8 i nisan başında 3200 /8 taksit olarak aldım. ( Tanıdık indirimi, normal satış fiyatı 5.000) Banka ing bank ve kredili mevduat hesabı falan istemediler. Dosya masrafı da yok. Adrese bankkart gönderiyorlar ücretsiz olarak. Eğer sistemde sorun yoksa ve işi bilen müşteri temsilcisine gelirseniz 30 dk. civarında bir sürede tüm işlemler bitiyor. ÜStelik teknosacell e de geçiş yaparsanız hediye çeki falan da veriyor. Taahüdünüz bitiyorsa iş görür kampanyaları var aslında. Neyse konumuza dönelim;

şöyle bir jest yapıyor banka, eğer kredi taksitlerinizi vade zamanını bekletmez, 1-2 hafta öncesinden mobil uygulamadan yatırırsanız 3 lira gibi bir indirim yapıyor kredi taksidinden. örneğin 430 olan taksidi, erken ödeme diye 428 olarak tahsil ediyor. Bu bazen 427 de olabiliyor. 3 lira 3 liradır.

8 taksitten fazla yaptıracağım derseniz faiz biniyor. Ama 8 taksite kadar faiz, masraf vs hiçbir şey yok. Dediğim gibi kmh açtırmak da gerekmiyor. Fibabanka hem kmh istiyor, hem dosya masrafı. MEdiamarktın anlaşmalı bankası Denizbank, üst düzey telefonlarda kaskoyu zorunlu tutuyor. Yani o da kasko adı altında dosya masrafını alıyor. En uygunu ing gibi geldi. Aslında nakit alacaktım ama şartlar iyi olunca taksit yaptırayım dedim.

Alıntıları Göster
    hocam bugün a50 almıştık teknosadan ingbank kredi ile faizsiz 12 ay vadeli, teknosacell hattına da taşıttırdılar, zorunlu gibi bi algı yarattılar o an pek anlayamadık, daha sonra evde düşününce biraz oyuna getirdiler gibi düşündüm. Hattı taşımadan da taksitli faizsiz kredi veriyor di mi ing banka, hattı taşımayınca faizli mi oluyor ne bi şey demişlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: hadjimurat

Memleketin geldiği duruma bak arkadaş kredi ile telefon alıyoruz
    oku,çalış ve üret dışa ihtiyacımız kalmasın, sürekli şikayet eden ancak ezilir siyonist kapitalizm tarafından. dünya dolar silahıyla borça dayalı ekonomi yüzünden sömürülüyor. mesele kuklalar değil oynatıcıları olmalı.
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Degistiyse bilmiyorum ama ben hatti taşımamistim. Hat tasiyinca verilen indirimin aslinda kagit uzerinde oldugunu farketmistim. Bu konuyu sordugumda, sizin insiyatifinizde demislerdi. Ben de gerek yok demistim, faizsiz 8e boldurup almistim cihazi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Degistiyse bilmiyorum ama ben hatti taşımamistim. Hat tasiyinca verilen indirimin aslinda kagit uzerinde oldugunu farketmistim. Bu konuyu sordugumda, sizin insiyatifinizde demislerdi. Ben de gerek yok demistim, faizsiz 8e boldurup almistim cihazi.
    biz alırken biraz kelime oyunu, yalan felan söylediler sanırım, hat taşımadan alınca indirimli olmuyor vs demişlerdi. Banka taksit vermiyor mu ne bi şeyler demişlerdi, oruç kafa iken sıkıntı valla :)
    neyse 12 ay taahhüttü hat
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Hayırlı Olsun. Gayet guzel bir secim yapmissiniz. 6 ayda bir telefon degistirmek gibi bir huyunuz yoksa, cok da bir kaybiniz olmayacaktir zira otv vergisi hesaba katildiginda telefonlar 500 ila 2000 lira arasinda zam gorecek, belki de gordu. Bu acidan bakildiginda bana gore gayet iyi bir alisveris olmus.

Güzel gunlerde kullanmanizi ister, iyi forumlar dilerim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.