Şimdi Ara

fibabank faizsiz masrafsız cep telefonu kredisi(vatan bilgisayar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
69.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Hayırlı Olsun. Gayet guzel bir secim yapmissiniz. 6 ayda bir telefon degistirmek gibi bir huyunuz yoksa, cok da bir kaybiniz olmayacaktir zira otv vergisi hesaba katildiginda telefonlar 500 ila 2000 lira arasinda zam gorecek, belki de gordu. Bu acidan bakildiginda bana gore gayet iyi bir alisveris olmus.

Güzel gunlerde kullanmanizi ister, iyi forumlar dilerim
    4 yıl kullanıyoruz genelde, her yıl sürekli değiştirince çok bi yenilik olmuyor :)

Sürekli telefona da para vermek çok mantıklı gelmiyor bu ekonomi de , dediğiniz gibi zam geldi, geliyor, gelmeye devam edecek gibi :)

Teşekkür ederim hocam.
  • vay be ben bu kampanyayla 10 taksit 4799a iphone 8 plus almıştım ocak 2018de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar ve Euro artışından dolayı cep telefonları aşırı derecede yükseldi. 2018 mayıs ayında eşime vatan bilgisayar kredisi kullanarak iphone X aldım 5700 Tl ye telefon bir yıl sonra 8000 TL ye yükselmişti. Neredeyse yüzde 35'lik bir artış gözüküyor. Durum böyle olunca telefon almak için bir kez daha düşünmek gerek :)

Ayrıca vatan bilgisayar kredisi kampanyaları ile ilgili yeni düzenlemeler olmuş bu linkten bakabilirsiniz: https://www.devletdestekkredileri.com/vatan-bilgisayar-kredi/
  • Eskiden fatura ödeme talimatı şartı vs. vardı şimdi ekstra hiçbir şey yok. Cihaza göre değişmekle beraber çoğu cihaz 6 ve 10 taksitle masrafsız. Cihaz bedeli direkt bölünüyor. Cihaz kasko bedelini bile bölebiliyorsunuz.
  • Piyasa fiyatından fazla hepsi. İnternet fiyatından telefon varmı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.