Şimdi Ara

Fiber altyapisi icin basvuru yapma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar okuduguma gore eskiden bireysel olarak sitede oturuyorsak fiber internet altyapisi icin basvuru yapabiliyormusuz. Su an boyle bi sansimiz var mi? Internet sitelerinden baktim ama goremedim.

Haftaya tasiniyorum ve tasinacagim yerde yokmus Superonline'in sitesinden kontrol ettigim kadariyla. Basvuru yapma olanagi varsa bi sansimi deneyeyim.

Bu arada bahsettigim yer Basaksehir. Tavsiye edebileceginiz baska firma varsa boyle 20mbit 50gb AKK'li 50-60tl arasi fiyat veren onlar da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behram -- 8 Temmuz 2012; 4:15:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @li behr@m

Arkadaslar okuduguma gore eskiden bireysel olarak sitede oturuyorsak fiber internet altyapisi icin basvuru yapabiliyormusuz. Su an boyle bi sansimiz var mi? Internet sitelerinden baktim ama goremedim.

Haftaya tasiniyorum ve tasinacagim yerde yokmus Superonline'in sitesinden kontrol ettigim kadariyla. Basvuru yapma olanagi varsa bi sansimi deneyeyim.

Bu arada bahsettigim yer Basaksehir. Tavsiye edebileceginiz baska firma varsa boyle 20mbit 50gb AKK'li 50-60tl arasi fiyat veren onlar da olabilir.

Eskiden bireysel başvuru olmuyordu site yöneticisnin başvurması gerekiyordu, şimdi o da kalktı. 20mbps 80 gb uydunet 69 tl öneririm varsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kibrista kapali olan hat
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.