< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bertan1907 -- 18 Aralık 2020; 2:37:36 > |
Fiber geliyor 😎 (2. sayfa)
-
-
Bu tarz işlemlerin tamamlanması ayları buluyor. Bölgenizde lokal olarak bir çalışma yapılıyor olabilir, genel bir çalışma olmayabilir. Birkaç günde tamamlanacak şeyler değil. Santralde bir çalışma vardır öyle gösteriyordur. Takılmayın bu tarz şeylere yani. Attığım linkte ise planlı kesintileri takip edebiliyorsunuz. Fiber konusuna gelirsek de en iyi ihtimalle birkaç ayı var eğer binalara çekilecek ise. Yani belirli aralıklarla takip etmenizi öneririm bu gibi konuları, birkaç günde çözümlenmiyor çünkü.
-
Anladım giriş biraz geniş kazıldı Twitter dan Türk Telekom a yazdım GPON proje var mı diye -
Anladım hocam.
-
3 4 ay önce evin önünde Türk Telekom çalışma yaptı. Menhol koydular altyapıdan abiyle konuştum binada altyapı fazlaymış birazını yan binaya verdik dedi buraya fiber gelir mi talep etsek dedim zor dedi yeni binalara çekiliyor dedi -
Bulunduğum bölge de Tip 7 saha dolabı var saha dolabına yakınım VDSL var -
tuketici.btk.gov.tr adresinden fiber internet talebinizi iletebilirsiniz. Binada yeterli çoğunluk sağlandığında bağlanabiliyor.
-
Hat annemin üstüne konuşmuştuk sizinle -
VDSL üzerinden yüksek hızlar verilebiliyorsa fiber talebi olumlu sonuçlanmayabilir. Planlama süreci bunlar gerçi, oladabilir olmayadabilir. Denemekte fayda var üstte de belirttiğim gibi.
-
Dilekçe örnekleri konusunda örnek bir tablo paylaştım. Fiber olduğunda modem kirası ücreti ekleniyor fatura üzerine. Hat da sizin adınıza değil, aileniz bu fiyat artışını kabul edecek mi? Onlarla konuşmanızda da fayda var.
-
Şu an 35 Mbps TurkNet kullanıyorum hatta tam 35 Mbps geliyor -
Hocam Manavgat'ın neresinde oturuyorsunuz bende orada oturuyorum da. -
Hattın maksimum desteklediği hız kaç?
-
80 Mbps -
Saha dolabında yapılacak güncellemeler ile 100 hız verilebilir talep halinde. Verilemiyor ise fiber talebinin olumlu sonuçlanma ihtimali daha yüksektir. -
Şu an cevap gelmedi Türk Telekom dan VDSL bayadır var dönüşüm mü yapılıyor? -
Cevabı bekleyiniz. -
-
Telekom'dan cevap geldi mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X