Şimdi Ara

Fiber geliyor 😎 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hemen alelacele bi iş olacagını düşünmeyin yeni kazıdılarsa ayları var bu işin bitmesine. Zamanında oturdugum sokakta vdsl kabin çekiyorlardı bende sizin gibi sürekli takip ediyordum ancak 2-3 ayı buldu gelmesi. Türknetin o şekilde çıkmasının sebebi çalışma oldugundan değil atlyapınızı göremedigi için o hatayı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bertan1907 -- 18 Aralık 2020; 2:37:36 >
  • umutk830 kullanıcısına yanıt

Bu tarz işlemlerin tamamlanması ayları buluyor. Bölgenizde lokal olarak bir çalışma yapılıyor olabilir, genel bir çalışma olmayabilir. Birkaç günde tamamlanacak şeyler değil. Santralde bir çalışma vardır öyle gösteriyordur. Takılmayın bu tarz şeylere yani. Attığım linkte ise planlı kesintileri takip edebiliyorsunuz. Fiber konusuna gelirsek de en iyi ihtimalle birkaç ayı var eğer binalara çekilecek ise. Yani belirli aralıklarla takip etmenizi öneririm bu gibi konuları, birkaç günde çözümlenmiyor çünkü.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Anladım giriş biraz geniş kazıldı Twitter dan Türk Telekom a yazdım GPON proje var mı diye

Anladım hocam.

3 4 ay önce evin önünde Türk Telekom çalışma yaptı. Menhol koydular altyapıdan abiyle konuştum binada altyapı fazlaymış birazını yan binaya verdik dedi buraya fiber gelir mi talep etsek dedim zor dedi yeni binalara çekiliyor dedi
    Bulunduğum bölge de Tip 7 saha dolabı var saha dolabına yakınım VDSL var

tuketici.btk.gov.tr adresinden fiber internet talebinizi iletebilirsiniz. Binada yeterli çoğunluk sağlandığında bağlanabiliyor.

Hat annemin üstüne konuşmuştuk sizinle

VDSL üzerinden yüksek hızlar verilebiliyorsa fiber talebi olumlu sonuçlanmayabilir. Planlama süreci bunlar gerçi, oladabilir olmayadabilir. Denemekte fayda var üstte de belirttiğim gibi.

• Dilekçe örnekleri konusunda örnek bir tablo paylaştım. Fiber olduğunda modem kirası ücreti ekleniyor fatura üzerine. Hat da sizin adınıza değil, aileniz bu fiyat artışını kabul edecek mi? Onlarla konuşmanızda da fayda var. Fiber geliyor 😎 

Şu an 35 Mbps TurkNet kullanıyorum hatta tam 35 Mbps geliyor
  • Hocam Manavgat'ın neresinde oturuyorsunuz bende orada oturuyorum da.

Hattın maksimum desteklediği hız kaç?

80 Mbps
    Saha dolabında yapılacak güncellemeler ile 100 hız verilebilir talep halinde. Verilemiyor ise fiber talebinin olumlu sonuçlanma ihtimali daha yüksektir.
    Şu an cevap gelmedi Türk Telekom dan VDSL bayadır var dönüşüm mü yapılıyor?
    Cevabı bekleyiniz.
    Fiber geliyor 😎

Telekom'dan cevap geldi mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.