Türk Telekom binaya fiber kablo çekti
Merhaba, hatırlarsınız, 2 yıl önce binaya fiber altyapı nasıl getirilir diye bir konu açmıştım. 3 gün önce Türk Telekom, bina girişine fiber kablo çekmiş. Annem işe giderken, bu kabloyu görmemiş. İşten döndüğünde beni aradı, "aşağıya gel, kablo çekilmiş" dedi. Çok şaşırdım, çünkü bina sahibi, eski bir bina olduğu için kablo geçişlerinde yer olmadığı ve kırılma olabileceği gerekçesiyle istememişti. Şöyle bir durum var, bina projesinde olmadığı halde, kabloyu çekmişler. Dün evin önüne Türk Telekom ekipleri geldi, fiber kablo çekiyorlardı ve evin önündeki yeri boyamışlar. Personelden birisi fotoğraf çekiyordu, "bizim binaya kablo çekmişsiniz" dedim, "evet" dedi, "buraya fiber mi çekilecek?" diye sordum, "evet, 15-20 gün içinde binada çalışma yapılacakmış" dedi. Türk Telekom personeli fotoğraf çekiyordu. Türk Telekom personeli söyledi. Şimdi, bu cevaba güvenemedim. Dönüşüm ekibinin şefi, "biz bunu normalde de çekiyoruz" dedi. Ben 20 yıldır bu binadayım, o zaman niye geçen sene çekmediler de şimdi çektiler? Çünkü biz bir yeri aramadık, başvuru yapmadık. Sizce Türk Telekom personeli bana doğru mu söylüyor yoksa bana yalan mı söylüyor? Çünkü biri başka bir şey diyor, birisi de yapılacak diyor? Durum nedir sizce? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Ziraat Mobil'den Görüntülü Görüşmeyle Müşteri Olamıyorum
Merhabalar Ziraat Bankası müşterisi olmak istiyorum. Uygulamayı yüklediğim telefon Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005) telefon NFC özellikli Android 5.0 işletim sistemi var. Ziraat Mobil e girdiğim de müşteri ol bölümüne basıyorum fotoğraftaki hatayı veriyor. Bunun çözümü var mıdır? Şubeye gitmek istemiyorum çünkü bulunduğum bölgedeki şube çok yoğun oluyor. Başka NFC özellikli telefonum yok. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Üst Pakete Geçerken Ek Ücret Alınıyor mu?
TÜRK TELEKOM FİBER ALTYAPI SORUMSUZLUĞU
|
Binaya fiber geldi
|
Binaya fiber geldi
|
Fiber Altyapı Talebi
Fiber geliyor 😎
Şarj girişi oynar mı?
|
TurkNet VDSL PORT SORUNU
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 138
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.686 (Bu ay: 132)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar