Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBER ALTYAPI SORUMSUZLUĞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulunduğum bölgede 3 4 ay önce fiber altyapı çalışması yapıldı. Altyapıdan bir abiyle görüştüm numara verdi. Satış sorumlusuyla görüştüm bina projede bina sahibi onay vermedi ankastre kablosunda sıkıntı var dedi. Bina sahibiyle görüşün dedi. Özel müşteri yönetimi bölgemdeki müdürlükle görüşmüş fiber altyapıyı bina iç tesisatından istiyorsanız bina sahibiyle görüşün dedi. Altyapı talebi için bina sahibin onayı gerekiyor mu oturanların onayı olur mu dedim. Oturanlarında onayı olur dedi. Bazı yerlere mail attım Linkedin Ümit Önal a yazdım Yusuf Kıraç a yazdım Koray Emeksiz e yazdım mesajımı gördüler hiçbiri geri dönüş yapmadı. Bölge müdürüyle görüştüm bölge müdürü de yardımcı olmadı bana diyor çok detaya giriyorsunuz müdürlükle görüşün diyor ben zaten müdürlükle görüştüm neymiş bina içi kabloyu siz çekin bina projede diyorum adam bana müdürlükle görüş diyor arkadaş ben zaten müdürlükle görüştüm hiç yardımcı olmadı 😂 Bina içi kabloyu direk bina içinden çekilyor mu? Bina girişini kazarken kazdıkları yeri kapatıyorlar mı? Napmam gerekiyor bunun için? Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.