. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosvinte -- 23 Kasım 2021; 1:4:46 > |
Türk Telekom Fiber Saha Dolabı
-
-
son işlemleri kalmış bitmiş gibi bir şey, elektrik tesisatını bağlayıp sonra test edip aktarım yapacaklar portları ondan sonra hizmete girecektir sık sık altyapı sorgulamadan kontrol edin burdan sonra çok uzun sürmez bizim burdan sonra 1 hafta içinde açılmıştı, bizim kutu bağlandıktan sonra 1 ay içinde komple aktarım dahil işlemlerini bitirdiler araya 1 hafta tatil girdiği halde sizinkinide aktif ediceklerdir hızlı bir şekilde hayırlı olsun dolaba uzak değilseniz güzel hızlar alırsınız
-
Bekliyorum hocam umarım hızlı biter işlemler
-
Bu arada bende tekirdağ'da yaşıyorum hocam
-
bende velimeşede yaşıyorum bizim altyapıları hızlı bitirdiler, ekipler düzgün çalışıyordu en son bizim buraya bakarken umarım sizinkinide aynı şekil bitirirler
-
Hocam bugün elektrik hattını çekmeye geldiler çektiler ama direğin beton kısmına kadar çektiler ama bağlamadılar yağmur yağıyor diye bugün büyük bir ihtimalle hallederler
Benzer içerikler
- 2.4 ghz ve 5 ghz aynı anda
- 50 mbps internet hızı nasıl
- türk telekom alt yapı yoksa ne yapılır
- no wan ip warning hatası
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- statik ip
- türk telekom internet çekmiyor
- kapanan hat nasıl açılır
- ağda kayıtlı değil ne demek
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X