Şimdi Ara

Telekom saha dolabı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 20-30 m ileri de saha dolabı mevcut acaba bu saha dolabı en fazla kaç mbit vermekte mesela bende 16 mbitlik tarife mevcut ve alabileceğim max hız 22 mbit olarak gözüküyor burada ki arkadaşlar bana netim 16 mbit olduğu için en fazla 22 mbit olarak ayarlanmıştır dedi.Arkadaşlar daha yüksek 32-64 mbit tarifelere geçmek istiyorum acaba bu saha dolapları 32 veya 64 mbit destekler mi adsl+2 diye geçiyor, bu arada dolap aynı aşağıda ki gibidir.

• Dolaba yakinligina göre 100mbit e kadar alabilirsin. Modem degerlerini at bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2D4E48676

Dolaba yakinligina göre 100mbit e kadar alabilirsin. Modem degerlerini at bakalim.
    Değerler aşağıda ki resimde bir bakın bakalım nasıl değerler.

• myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    Hat zayiflamaniz guzel ama snr dusuk. Hatta ek falan mi var. Vdsl gecis yapsanız 24 mbit alabilirsiniz gibi.

• quote:

Hat zayiflamaniz guzel ama snr dusuk. Hatta ek falan mi var. Vdsl gecis yapsanız 24 mbit alabilirsiniz gibi.
    32 mbit alamaz mıyım peki nasıl fiber dolabı bu anlamış değilim.
    35 mbit zor gibi. Hatta vdsl sinyali gelince ne olacak girmek lazim. Nasil fiber dolabi derken. Baya fiber dolabi iste. Nesini begenmediniz. Sizin ankastreden eve gelen hattinizda ek var mi. Dolaba ne kadar mesafedesiniz. O kadar cok etken var ki.

• quote:

35 mbit zor gibi. Hatta vdsl sinyali gelince ne olacak girmek lazim. Nasil fiber dolabi derken. Baya fiber dolabi iste. Nesini begenmediniz. Sizin ankastreden eve gelen hattinizda ek var mi. Dolaba ne kadar mesafedesiniz. O kadar cok etken var ki.
    Ek var mı bilmiyorum dolaba yukarı da yazdım 30 m ileri de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Fiber Saha Dolabı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Dolqba bu kadar yakınken hattinizin boyle olmasi normal degil. Ya siz o dslam a bagli degilsiniz. Ya da ev ici tesisatiniz baya kotu.

• quote:

Dolqba bu kadar yakınken hattinizin boyle olmasi normal degil. Ya siz o dslam a bagli degilsiniz. Ya da ev ici tesisatiniz baya kotu.
    En iyisi ben yarın telekomu arayayım
    evindeki modemden o kutuya 150 mt kablo vardır büyük ihtimal . adsl2+ ile maksimum 16 megabit veriliyor. Vdsl ile 50 megabit alabiliyor olman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

evindeki modemden o kutuya 150 mt kablo vardır büyük ihtimal . adsl2+ ile maksimum 16 megabit veriliyor. Vdsl ile 50 megabit alabiliyor olman lazım
    Peki bu saha dolabı ile vdsl geçme şansım var mı yani geçebilir miyim vdsl'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myo_1433

Peki bu saha dolabı ile vdsl geçme şansım var mı yani geçebilir miyim vdsl'e.
    Tahminimce 50 mbps vdsl alırsınız
    dolabın sağ tarafında vdsl2 ibaresi olması lazım geçebiliyorsundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

dolabın sağ tarafında vdsl2 ibaresi olması lazım geçebiliyorsundur.
    Valla ona bakmadım dolap yuları paylaştığım resimdeki nin aynısı yeni döşendi zaten vdsl destekliyorsa modem değişecek benim desenize airties 5343 modeli mevcut.
  • Vdsl alabilirsin 24-35-50 mbit alırsın sorun olmaz modem değişmesi gerekli.

• Arkadaşın snr downstream değeri 16 mbit ile bile 14. Nasıl 50 alabilir diyebiliyorsunuz anlamak güç. 35 e kadar ancak alabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adsl sinyali ile vdsl karşılaştırılamaz şuan snr 8-9 olsa bile bu hat 50 mbiti alır herhangi bir sorunda olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 11 Şubat 2016; 20:37:23 >
  • Ttnet i ara en fazla kac mbit alirim diye sor.

• quote:

Orijinalden alıntı: caneker

Ttnet i ara en fazla kac mbit alirim diye sor.
    valla arkadaşlar umarım dediğiniz gibi vdsl geçince 50 mbit alabilirim yarın arayacağım bakalım ne diyecekler
  • Elbette vdsl daha saglikli bir sinyal ancak hatta bir sorun oldugu belli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.