Fiber geliyor 😎
-
-
Burası Türkiye normal de yasak olmasi gerekiyor 1 tane fiber varsa baskasi fiber çekmesi gereksiz ortak altyapi şart
Hayirli olsun Superonline alirsiniz artik -
-
Turkcell le de görüştüm Twitter dan şu an bulunduğunuz bölgede planlı fiber altyapı çalışması görünmüyor dedi -
-
turkcell bazen baz istasyonu için altyapı çekebiliyor bizim buradada superonline kapaklarından var fakat hiç bir yere dağıtım yapmadan direkt olarak baz istasyonuna gidiyor kablolar 10-15 civarı kapak 2km mesafe boyunca devam ediyor umarım sizinkide bizim olay gibi olmaz bende başta altyapı çekiliyor sandım ama çekmiyorlarmış sadece baz istasyonuna 4.5g için kablo çekilmiş
-
-
Giriş biraz geniş kazıldı -
genişten ziyade binalara doğru kazıp kazmadıklarının önemi var binalara doğru kazıp ufak kutu koyuyorlar kabloları geçirmek için
-
-
fark etmemiştim fotoğrafa baktığımda gelicek gibi duruyor o zaman hayırlı olsun keşke bizim burayada sadece baz istasyonu için çekmeselerdi 100 metre uzağımda ama erişemiyorum
-
Turkcell le görüştüm fiber altyapı çalışması görünmüyor dedi yeni kazı yapıldı ondan mı? -
gözükmeyebilir sistemde belki yeni başladılarsa kazıyı yapan arkadaşlara sorarsanız onlar daha iyi bilgi verirler yada yetkili birine denk gelirseniz kazı çalışmasında
-
Çok oldu 3 4 haftadır kazı yapılıyordu bulunduğum bölgeye 2 hafta önce kazı yapıldı şu an üst taraflara kazı yapılıyor saha dolabı var bulunduğum bölge de TurkNet online işlemlerde bulunduğunuz bölge de Türk Telekom kaynaklı arıza var diyor Türk Telekom da fiber mi çekiyor? -
-
-
valla bu sorunun neden olduğunu bilmiyorum müdürlük bile yardımcı olmadı bana bu konu hakkında altyapı varken gözükmeme sorununu çözebilen görmedim henüz, yakın zamanda farklı bir yere taşındım taşınırken altyapı olduğu halde böyle hata veriyordu başka ev adresi gösterdimde bağlattırdım interneti
-
-
www.turktelekom.com.trTürk Telekomünikasyon A.Ş.https://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/sayfalar/planli-calisma-duyurulari.aspx
-
Antalya da çalışma görünmüyor TurkNet te de görünmüyor
Benzer içerikler
- wifi şifresi kırılır mı
- netspeed yorumlar
- vodafone hizmet numarası öğrenme
- digitürk internet nasıl
- yukaridaki tutar hesabiniza borç/alacak kaydedilmiştir ne demek
- vodafone ev interneti tarifeleri
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X