Şimdi Ara

Fiber geliyor 😎

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evimin önüne Turkcell Superonline fiber çekmiş Türk Telekom da fiber çekiyor 😎 Fiber geliyor 😎 Fiber geliyor 😎 Fiber geliyor 😎 Fiber geliyor 😎 Fiber geliyor 😎 Fiber geliyor 😎 Fiber geliyor 😎

• Burası Türkiye normal de yasak olmasi gerekiyor 1 tane fiber varsa baskasi fiber çekmesi gereksiz ortak altyapi şart

Hayirli olsun Superonline alirsiniz artik
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Sağolun şu an TurkNet kullanıyorum 35 Mbps VDSL saha dolabına yakınım online işlemlerde bölgenizde altyapı kaynaklı arıza varmış çalışma yapılıyormuş 😁 Fiber geliyor 😎
  • Turkcell le de görüştüm Twitter dan şu an bulunduğunuz bölgede planlı fiber altyapı çalışması görünmüyor dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutk830

Sağolun şu an TurkNet kullanıyorum 35 Mbps VDSL saha dolabına yakınım online işlemlerde bölgenizde altyapı kaynaklı arıza varmış çalışma yapılıyormuş 😁 Fiber geliyor 😎

Superonline ilk çıktığı donem iyidi

Turknet packet loss oluyor mu ?

• turkcell bazen baz istasyonu için altyapı çekebiliyor bizim buradada superonline kapaklarından var fakat hiç bir yere dağıtım yapmadan direkt olarak baz istasyonuna gidiyor kablolar 10-15 civarı kapak 2km mesafe boyunca devam ediyor umarım sizinkide bizim olay gibi olmaz bende başta altyapı çekiliyor sandım ama çekmiyorlarmış sadece baz istasyonuna 4.5g için kablo çekilmiş

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Benim bulunduğum yerde 3 tane baz istasyonu var 3 haftadır kazı yapılyordu. 1 hafta önce yeni kazı yapılıyordu Turkcell Superonline fiber altyapı çalışması yazıyordu. Turkcell le görüştüm bulunduğunuz bölge de planlı fiber altyapı çalışması görünmüyor dedi ama TurkNet online işlemlere girdiğim de Türk Telekom kaynaklı arıza varmış şu an Fiber geliyor 😎

Giriş biraz geniş kazıldı
  • umutk830 kullanıcısına yanıt

genişten ziyade binalara doğru kazıp kazmadıklarının önemi var binalara doğru kazıp ufak kutu koyuyorlar kabloları geçirmek için

Evin girişini biraz büyük kazdılar bina eski bina Fiber geliyor 😎

fark etmemiştim fotoğrafa baktığımda gelicek gibi duruyor o zaman hayırlı olsun keşke bizim burayada sadece baz istasyonu için çekmeselerdi 100 metre uzağımda ama erişemiyorum

Turkcell le görüştüm fiber altyapı çalışması görünmüyor dedi yeni kazı yapıldı ondan mı?
  • gözükmeyebilir sistemde belki yeni başladılarsa kazıyı yapan arkadaşlara sorarsanız onlar daha iyi bilgi verirler yada yetkili birine denk gelirseniz kazı çalışmasında

Çok oldu 3 4 haftadır kazı yapılıyordu bulunduğum bölgeye 2 hafta önce kazı yapıldı şu an üst taraflara kazı yapılıyor saha dolabı var bulunduğum bölge de TurkNet online işlemlerde bulunduğunuz bölge de Türk Telekom kaynaklı arıza var diyor Türk Telekom da fiber mi çekiyor?
    Fiber geliyor 😎
    Şu an altyapı sorgulaması yaptım altyapı bulunamadı diyor Fiber geliyor 😎

valla bu sorunun neden olduğunu bilmiyorum müdürlük bile yardımcı olmadı bana bu konu hakkında altyapı varken gözükmeme sorununu çözebilen görmedim henüz, yakın zamanda farklı bir yere taşındım taşınırken altyapı olduğu halde böyle hata veriyordu başka ev adresi gösterdimde bağlattırdım interneti

Şu an bulunduğum bölge de arıza var fiber için çalışma mı yapılıyor acaba? Fiber geliyor 😎

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Antalya da çalışma görünmüyor TurkNet te de görünmüyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.