Şimdi Ara

TurkNet VDSL PORT SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başvurduğum zaman bana VDSL için boş port var denildi 35 Mbps tanımlayacağız diyorlar bana gelen hız 12 Mbps boş port yok 1 hafta bekleyin tekrar geri dönüş yapın diyorlar donanım haberden yazıyoruz cumartesi günü pazar günü geri dönüş yapıyorlar boş port var kayıt oluşturduk ekiplere ilettik geri dönüş yapacak diyorlar bi daha yazıyorum 3 gün içinde geçişiniz sağlanır diyorlar bugün bana geri dönüş yapıyorlar başvurunuz olumsuz sonuçlandı ben anlamıyorum 1 hafta bekleyin diyorsunuz bekliyoruz port var başvurunuz yapıldı şimdi boş port yok diyorsunuz dalga mı geçiyorlar benimle anlamıyorum napmam gerekiyor bunun için? Teşekkürler

TurkNet VDSL PORT SORUNU TurkNet VDSL PORT SORUNU

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• https://altyapisorgu.netspeed.com.tr/ Şuradan altyapını sorgula bakalım ne çıkacak sonuç?
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Valla 1 haftadır extranetten netspeedten sorgulama yapıyorum port yok diyor
    TurkNet VDSL PORT SORUNU

• umutk830 kullanıcısına yanıt
    Hem port yok hem saha dolabın farklı ise yandın ki ne yandın bu Türknet ile bende port var saha dolabımda dibimde ama gel görki 998 metreden internet alıyorum bıktım bu Türknetten.Türk telekoma kesinlikle iş yaptıramıyorlar.
    Benim bölgemde saha dolabı ordan alıyorum bağlantıyı farklı değil park var orda saha dolabı

O zaman port bekliyeceksin.
    TurkNet bana 1 hafta bekle dedi bekledik port var talep açtı ekiplere ilettim durumu dedi 3 gün içinde sağlanır dediler talep kaydına geri dönüş yapıldı başvurunuz olumsuz sonuçlandı dediler

Burada Türknetlik sorun yok port yoksa birşey yapamazlar.Ama Türktelekom size vdsl bağlıcam derse çokta ihtiyacınız varsa geçin gitsin.
    Valla pahalı diye geçmedim ucuz olsa geçeyim durum 100 lira 200 lira gücümüz bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: bigcrysis93

Burada Türknetlik sorun yok port yoksa birşey yapamazlar.Ama Türktelekom size vdsl bağlıcam derse çokta ihtiyacınız varsa geçin gitsin.
    asıl sorun tt'nin yatırım yapmaması.port yok bağlayamayız diyor,yatırım yapmıyor.diğer firmaların elinde bir şey yok
  • Napmamız gerek şikayet etsem sonuç alır mıyım?

• Balkondan mandal fırlatsam dolaba denk gelecek kalkmış 100küsür metre mesafe var diyor. Fazla güvenmemek lazım mesafe bilgisine

TurkNet VDSL PORT SORUNU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Kapının önündeki saha dolabında port kalmamış ve sizi ilerideki saha dolabına bağlamış olamazlar mı ? Mesela benim sokağımda saha dolabı var uzaklığım 50 metre civarı, beni oraya değilde bir ön sokaktaki saha dolabına bağlamışlar...

• Merhaba, tüm altyapı sağlayıcılar aynı port takip sistemini kullanır, dolayısıyla bu sistemde zaman zaman hatalı port bilgisi bulunabilmekte, ya da boş olan port daha önceden başka bir operatöre tahsis edildiğinden dolayı anlık olarak dolabiliyor. Ara ara VDSL geçişi için kayıt oluşturmanız durumunda kontrol ederek size bilgi veririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutk830

Napmamız gerek şikayet etsem sonuç alır mıyım?
    iş yerine bağlatmak için dilekçe verdik-cimer e yazdık 5 6 ay sonra zorla yaptılar.şansınızı deneyin ama çokta ümitlenmeyin derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.