Şimdi Ara

Fiber kablo ile gelen interneti 2 cihaza paylaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde superonline fiber internet mevcut.Fakat modemle pc arasındaki mesafeden dolayı kablosuz bağlantıdan istediğim randımanı alamıyorum.Bende modemden salondaki tv ye cat6 kablo ile gelen neti hem tv hemde pc ye kablo ile bağlamak istiyorum.Yani salona gelen kabloyu bir nevi 2 cihazada bağlamak ,bu mümkünmüdür? Mümkünse nasıl yaparım ?
    Yardımlarınızı bekliyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black one -- 25 Mayıs 2016; 3:02:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mümkündür. Switch kullanmalısın.

• KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
    Peki bu switch olayında piyasadan alacağım ucuz bi model iş görürmü , yoksa fiber ile adsl switchler farklımı olur?
  • Switchte Adsl fiber vs farkı olmaz. Ama kalitesiz bir switchde hız problemi, bağlantıda kopma vs yaşayabilirsin.

• Jsjjdjdjd

• quote:

Orijinalden alıntı: black one

Cevap için teşekkürler.
    Peki bu switch olayında piyasadan alacağım ucuz bi model iş görürmü , yoksa fiber ile adsl switchler farklımı olur?

http://www.ucuzbudur.com/tp-link-tl-sf1005d-5-port-10-100mbps-tak-ve-kullan-60-enerji-tasarruflu-switch-urun163695.html

bu ürünü bir yıl civarında ps4 ve pc'ye neti paylaştırmak için kullandım bir sorun yaşamadım. 100 mbit'e kadar verebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 26 Mayıs 2016; 17:53:38 >

• Eğer internet hızın 50mb ve üstü ise 100mb lik standart switcler de sorun yaşayabilirsin. Sorun dediysem switch normal çalışır ama ağında sana 100mb üstü bir hız gerektiğinde de 100mb çalışır. Mesela bilgisayarındaki görüntüyü tv den izlemek istersen ve görüntü fullhd ve üstü ise problem olabilir.
    50mb ve üstü internetin varsa tavsiyem gigabit switch denilenlerden almandır. gigabit switchler 100 mb değil 1000mb yani 1gb hızında çalışırlar. %95 oranında son 5-6 yıldır satılan pc ve tv lerin kablolu girişleri 1000mb hızı gesteklerler yani eğer klasik sıradan 100mb lik switch alırsan muhtemelen 1000mb çalışabilecek sistemleri onda bir hızında kullanıyor olacaksın. adsl de sorun olmayabilir ama 50mb ve üstü bağlantıda sorun olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.