Şimdi Ara

fiber kasa modu made by olcayto :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş eline sağlık süper gidiyor merakla devamını bekliyoruz
  • Gerçekten güzel gözüküyor şimdidenkontraplakların aralarına birşey koyacakmısın yada dolduracakmısın ?
  • evet arkadaşlar tekrar sizlerle birlikte fiber kasa moduna devam ediyoruz
    yapmış olduğum kontraplakların arasına sıkmak için koçtaştan tanesini 6,75ytlye aldığım köpükleri aralara sıkıyoruz
     fiber kasa modu   made by olcayto :D

köpüğü aralra sıkıyoruz

üst kısma sıktık ve kurumasını bekliyoruz

aradan bi müddet geçtikten sonra

ve ertesi gün

ve fazlalıkların alınıp biraz zımparalanmış hali

görüldüğü gibi çukurlar tam olmaya nyerler filan var bu yüzden bulara,öne ve yan bi tarafa köpük sıkıyoruz

köpükler şişti ve testereile fazlalıkları aldık ve zımparaladık

arkatarafı zımparaladık sıra ön üst tarafta

şimdilik bu kadar köpük bitti yapı paydos :D yeni köpük alıp devam edicem hatta kalın!!

• valla hocam iyi güzel eline sağlık uğraşıyorsun güzel bi şekil alacak gibi duruyor fakat o köpükler kasa içi ısısını acayip hapseder diye düşünüyorum.Soğutmada problem yaşabilirsin baştan önlemini al...
  • şöyle iza edim şuana kadar yaptıklarım sadece fiber için kalıp yani ben fiberi uyguladıktan sonra bu iskelette bi işim olmıyıcak şöyle düşün arabana bodykıt yaptırdın sen sadece arabana fiber kısmı takıyorsun o fiberin çıkarıldığı kalıbı deil ok fiberle ilgili bilgisi olmayan arkadaşlar daha şuan ne yaptığımı anlamadınız ama kalıp bitip fiberi uyguladığımda ne yapmak istediğimi anlıyıcaksınız sadece hatta kalın !!!
  • ne yaptığını anladım o kalıbı banada ver bende fiberleiyim olur mu :D eline sağlık çok güzel gidiyor
  • Çok Güsel Gidiosn Tebrik Ederim Dostum
  • çok ilginç bişey olacağa benziyo
  • [Deleted by Admins]
  • gayet güzel gidiyor eline sağlık arkadaşım
  • Kesinlikle sonunda güzel birşey çıkacak ortaya Kolay gelsin
  • çok müthiş gidiyor el becerisi çok fazla

ama Isı PROBLEMI karşına çıkcağa benziyor dostum
  • Kardeşim madem el becerin bu kadar iyi neden bu kadar sade bir tasarım yaptın hala anlamış değilim.Yabancı kaynaklardanda biraz fikir alsan daha iyi olur gibi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 24 Haziran 2008; 11:28:45 >
  • arkadaşlar yorumlar için herkese teşşekürler.Tasarım sade derken iyi olan bi tasarım göster ama normal metal aksamlı olan kasalardan olmasın benim içinde fikir olur ok.şuan kasanın ön tarafında orta kısımla uğraşıyorum yeni köpük alıp sıktım en kısa zamanda resimleri aktarıcam.Bide kasada bi yer kafamı çok kurcalıyor ön tarafta alt kısmı nasıl yapsam acaba büyük bi fanmı koysam yoksa asus vento 3600 daki gibi sağlı sollu hava girişlimi yapsam fikirlerinizi bekliyorum.
  • Kardeşim eğer içinde azda olsa araştırmacı ruhun olsa araştırırsın,istekte bulunamazsın.Herkesi araştırmacı olmaya davet ediyorum tekrardan
  • sana şöyle söyliyim ben bu kasanın iskeletine başlamadan önce tam 4ay deli gibi dolaşmadığım site okumadığım topic kalmadı ve bu iskelet şeklini 56.cı 3d çizim sonunda kanat kıldım
  • Sana göre öyle gözükebilir ama şuana göre bence çok sade.Ama olsun işçilik iyi en azından
  • peki öyle olsun şuan kasadan şu haliyle bir şey anlamanızı beklemiyorum ama ilerleyen zamanlarda görüceksiniz bu konuda emin olun iyi bişi ortaya çıkıcak yorumlar tekrar herkese teşşekürler.
    hatta kalın !!
  • Kardeş bak dediklerimi olumsuz olarak düşünme sakın.Gayet güzel ama daha farklı ve şekil bişe yaratabilirsin
  • Güzel ve zor bir çalışma. Devam et kardeş. GüzeL şeyler ortaya çıkacağa benziyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.