Şimdi Ara

fiber kasa modu made by olcayto :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
8.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar köpükleri söktüm onun yerine boşlukarı alçı il dolduruyorum o yüzden iş uzadı.alçı köpüğe göre daha iyi esnemiyor ve arkadaşımızında dediği gibi erime derdi yok en kısa zamanda resim koyucam
    hatta kalın!
  • pffff çok ağır olmazmı yha :S nsl taşıyabilceksn onu ?
  • Alçıyı kalıp almak için kullanacak yani kasa alçıdan olmayacak
    quote:

Orjinalden alıntı: brsoktay

pffff çok ağır olmazmı yha :S nsl taşıyabilceksn onu ?
  • keşke köpükleri sökmeyip üzerine alçı yapsaydın.aslında en başında alçı yapmalıydın hem işçilik daha kolay olur hemde başın ağrımazdı.iyi çalışmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsk tekno

keşke köpükleri sökmeyip üzerine alçı yapsaydın.aslında en başında alçı yapmalıydın hem işçilik daha kolay olur hemde başın ağrımazdı.iyi çalışmalar

Kafan güzelmi çok ağır olur o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: olcay91

arkadaşlar köpükleri söktüm onun yerine boşlukarı alçı il dolduruyorum o yüzden iş uzadı.alçı köpüğe göre daha iyi esnemiyor ve arkadaşımızında dediği gibi erime derdi yok en kısa zamanda resim koyucam
    hatta kalın!

güzel olacağa benziyor. sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D-HAN

quote:

keşke köpükleri sökmeyip üzerine alçı yapsaydın.aslında en başında alçı yapmalıydın hem işçilik daha kolay olur hemde başın ağrımazdı.iyi çalışmalar

quote:

Orjinalden alıntı: sezerbaris

Alçıyı kalıp almak için kullanacak yani kasa alçıdan olmayacak
    quote:

Orjinalden alıntı: brsoktay

pffff çok ağır olmazmı yha :S nsl taşıyabilceksn onu ?

• kendini zeki sanan ukala arkadaşım kasa bu şekilde kullanılmayacak.bu model aşamasıdır.bunun üzerinden fiberden yapcak.kaldıki senin kafanın aldığı şekilde olsa bile arkadaş komple boşluklara alçı doldurayım demiş ben yine mevcut köpüğün üzerine ince bi tabaka yap dedim.

quote:

quote:

• konuda yazılanları sorulanları cevaplananları okumadan damdan düşüp cvp yazan ne çok kişi var çok ağır olurmuş Allah Allah ağır olsa nolucak senmi taşıycaksın bekliyorz resimleri kolay gelsin.
  • yürü kim tutar seni

quote:

Orjinalden alıntı: WeNoM

konuda yazılanları sorulanları cevaplananları okumadan damdan düşüp cvp yazan ne çok kişi var çok ağır olurmuş Allah Allah ağır olsa nolucak senmi taşıycaksın bekliyorz resimleri kolay gelsin.

• güzel birşeye benziyor kolay gelsin
  • Yanlız ben kasanın ıcını goremedım nerden koycan anakartı fln heryerı kapalı gorunuo bı aydınlat bızı hocam
  • quote:

kendini zeki sanan ukala arkadaşım kasa bu şekilde kullanılmayacak.bu model aşamasıdır.bunun üzerinden fiberden yapcak.kaldıki senin kafanın aldığı şekilde olsa bile arkadaş komple boşluklara alçı doldurayım demiş ben yine mevcut köpüğün üzerine ince bi tabaka yap dedim.

quote:

quote:

arkadaşım doğru anlatamadığın için böyle oldu kusura bakma

• arkadaşlar yorumlar için herkese teşşekürler.Kasa nasıl olucak diye merak eden arkadaşlara bi aydınlatma yapim şuan sadece bi kalıb üzerinde çalışıyorum kalıp bittikten sonra polyester yani fiberglassı uyguluyucam.daha sonra bu çıkan fiber parçayı normal metal kısma monte edicem
    hatta kalın resimler en kısa zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay91 -- 4 Temmuz 2008; 0:24:02 >
  • quote:

quote:

kendini zeki sanan ukala arkadaşım kasa bu şekilde kullanılmayacak.bu model aşamasıdır.bunun üzerinden fiberden yapcak.kaldıki senin kafanın aldığı şekilde olsa bile arkadaş komple boşluklara alçı doldurayım demiş ben yine mevcut köpüğün üzerine ince bi tabaka yap dedim.

quote:

quote:

arkadaşım doğru anlatamadığın için böyle oldu kusura bakma

konuyu açan ben olmadığım için açıklama yapmama gerek yok aynı zamanda konuyu baştan takip etsen anlardın.nese bu muhabbet fazla uzadı.merakla bekliyorum çalışmalarında kolaylıklar.

• sana çok güzel bir fikir vereyim işin bittiğinde bu resimdeki maskeyi kasanın isteğine göre yanlarına yapıştır.kalıptada aynen çıksın.bu tekniği kabinler üzerinde uyguluyorum.bbu sana fikir vermesi için.sen herhengi bi şeyde koyabilirsinir de resimdeki gibi boyarsan müthiş bi görüntü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsk tekno -- 4 Temmuz 2008; 1:13:36 >
  • eee hani nerede yeni resimler fiber olayını merak edenler var.MAdem başladınız sonunuda getirin.Kurtlar vadisi gibi okudum okudum yarıda kaldı yahu
  • isteeriz issterriiz
  • dostum eğer köpükleriskmediysen boşuna işi bozma arkadaşın dediğigibi üzerine ince bir alçı çek daha titiz davranırsan sulandırılmış alçıya gazlı bez gibi bezleri daldır kırık işinde olduğu gibi köpüğün üstünü bu bezlerle kapla donduktan sonra ince bir yoklama macunu gibi ince bir sıva çek al sana fiber kalıbı.ama nasıl yaparsan yap fakat devamını getir.........
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.