MDF den kutu yaptık demişsin kullandığın malzeme MDF değildir suntadır
slm dostum, eline sağlık .görülüyor ki fiber tekniğine yabancı değisin.paneli keserek kapak mı çıkarmayı düşünüyorsun? bir de iç yüzeyde elyafın çirkin görünüşünü nasıl halletmeyi düşünüyorsun. artık kasaların dışı kadar içi de ortada ve önemli.merakla devamını ve tamamını bekliyorum.emeğini ve alın terini döküyorsun mod anlayışı böyle olmalı...
arkadaşlar yorular için teşşekürler.Büyük bi sorun var.bu boşlulara sıktığımız köpükler istediğimiz sertliğe gelmedi o yüzden bizde köpükleri kazıyıp yerine alçı yapalım dedik fakat 1-2 gün dür sırf bu işle uğraştım anca alçıdaki sorunu bulduk şimdilik resim koyamıyorum ama boşluklar iyice dolsun o zaman koyucam hatta kalın!!
emeğine değer bişey çıkıcak ortaya
bizdede artık böyle fantastik işler çıkıyorya çok hoşuma gidiyor.
Abi çok yavaşsın yaa... İyi gidiyorsun, kafamda canlandırıyorum şimdi oooooooooooooooooooo güzel olacak diyorum...
benim beynim tam olarak algılamadı şimdiye kadarki kısmi sonucu merak ediyorum neler olcak ::)
çok güzel olacak gibi. Şimdiden pek birşeyler anlayamadım fiberden anlamadığım için. Kolay gelsin sonunu merakla bekliyorum.
cok hoş görünüyor yüzde yüz el yapımı kasa süper walla sonucu merakla bekliyorum
El yapımı olması çok güzel bir şey kardeşim.En azından yaparkende kullanırkende zevk alıyor ve alıcaksın.
çok güzel bişey olucak gibi
harika qidiyor sabırsızlıkla beklıyoruzzz.....
hakkat değişik bir şey olacağa benziyor kolay gelsin devamını bekliyoruz
iiyi ama tamamen bitince daha iyi olur
kardeşim bu yaptığın şeklin üzerine polyester mi yapcan yani fibermi şayet ole ise çok inca bi husus var.köpüğün üzerin epolyester işlersen erir.bunun içinde yaptığın modelin üzerine bildiğimiz ağaç tutkalı dök ve daha sonra zımpara yap yoksa bütün işçilik boşa gider.bende normalde fiberden araçar için ses sistemi yapıyorum.yaptığım işler arasında iskelet kafası şeklinde kabinlerden tut türk bayrağı kabartmalaı kabinler filan var.bende modelleri seninkine benzer şekilde yapıyorum.tutkalı kesinlikle unutma.yardım istersen msn e ekle.