Merhaba bir konu hakkında destek rica edecektim. Bulunduğum binaya 1 hafta önce tt ekipleri tarafınca Fiber altyapısı çekildi bu gün gelen ekipte aşağıdaki Tip 1 kutusu ve bina içi sonlandırma kutusu getirdi. Altyapı sorgulaması yaptığımda ise hala adsl bir yapı gözüküyor ve bulunduğum sitede kimse kullanmıyor adsl, yerel bir bir internet firmasından Uydu interneti kullanıyoruz. Okuduğum forumlardan edindiğim bilgilerce sanırım sinyal testi yapılması gerekiyormuş bu zorlu bir süreç mi ? Bu konuda bir fikri olan var mı ? Ne zaman hallolur kullandığım internet çok kötü bir an önce fiber kullanmak istiyorum heyecanımda ondan. şimdiye kadar ki aşamalar: 1-Binalarda daire içlerine fiber kablolar çekildi 2-Türk Telekom ekipleri Fiber alt yapı çekti 3-Siyah kutu her 2 binaya da konuldu. 4- Sorgulama esnasında hala adsl gözüküyor 25.03.2021 TT'Saha ekibinden birileri geldi sinyal verdi altyapı tanımlandı dendi sistemden sorguladım hala güncel değil 29.03.2021 Altyapı sistemden sorguladım hala adsl ne zaman tanımlanacak bilmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpysll -- 29 Mart 2021; 16:59:23 > |
Fiber kutusu ne zaman aktif olur ?
-
-
O iş biraz uzun 13 Aralık'tan beri bekliyorum ben.
-
değişken süreleri oluyor ekiplerin yoğunluğuna bağlı bir durum, 1 yıldan fazlada sürebilir 1-2 ayda tamamlanabilir de
-
Dairenin içine gelen kabloyu daha detaylı çekebilirmisin acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: emre_3579
Dairenin içine gelen kabloyu daha detaylı çekebilirmisin acabaFiber Kablosu o bir farklılık yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erkaninn59değişken süreleri oluyor ekiplerin yoğunluğuna bağlı bir durum, 1 yıldan fazlada sürebilir 1-2 ayda tamamlanabilir de
Dün gidip sordum 1 hafta 10 güne tamam sizin iş dediler umarım dedikleri gibi olur.
-
Hocam dairenin içine gelen kablodan bahsediyorum turuncu kablomu geliyor dairenin içine -
turuncu kablo daire içine girmiyor kutu içine giriyor oradan ince kablolar ile dairelere dağılıyor
-
Onu biliyorum ben o kabloyu merak ettim bu arkadaşın evin içine gelen kablonun bir fotoğrafını atabilirse güzel olur -
quote:
Orijinalden alıntı: emre_3579
Onu biliyorum ben o kabloyu merak ettim bu arkadaşın evin içine gelen kablonun bir fotoğrafını atabilirse güzel olurAşağıdan gelen beyaz kablo üzerinde TT'ye ait bilgiler yazıyor kamera netliyemiyor masa altı ışık kırmızı olduğu için kb.
-
Eyvallah hocam saolasın -
6-7 aydır bekliyorum aktif olacak gibi de görünmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telekom müdürlüğüne gittim 1 hafta 10 gün dediler bakalım hayırlısı :)
-
Adınıza sevindim hocam. Ben bu aralar umursamıyorum aktif olmasada olur kafasındayım artık :) -
quote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-
Adınıza sevindim hocam. Ben bu aralar umursamıyorum aktif olmasada olur kafasındayım artık :)Umarım değişikliler olursa yazarım
-
Gerekli yere başvuru yapınca ne kadar süre sonra binanıza kutuyu koydular hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: thelordofGerekli yere başvuru yapınca ne kadar süre sonra binanıza kutuyu koydular hocam?
2020 Ekim ayında başvuruda bulunmuştum. 2020 Kasım ayın TT'saha ekibi geldi Proje için evlere bizim fiber kablo çekmemiz gerektiğini sonrasında proje onaylanıp ödenek beklenip kablo çekileceği söylendi. ADSL alt yapım var ama kullanamıyoruz evlere Fiber kablo çekildiği için ADSL kablolar çöpe atıldı. 2021 Ocakta aradığımda 1 aydır çalışmıyoruz Şubat başı arayın denmişti. Şubat başında yetkiliyi aradığımda Korona Oldum bu yüzden çalışamıyorum (Bana bahane gibi gelmişti) 20 gün sonra aradığım 'da TT ekibindeki elemanı Daha önemli işlerimiz var onlarla uğraşacağız demişti. Bunu söyledikten sonra TT'ye giderek ve arayarak şikayette bulunmuştum bizler 2. sınıf vatandaş mıyız daha önemli ne işi olabilir ki ? alt yapı getirmek dışında Bu nasıl bir hitap/konuşma şekli şeklinde. 1 hafta sonra saha ekibi geldi Kutu ve Fiber çekimini yaptı lakin benim 2 mt ötemdeydi fiber zaten. Şimdide sinyal bekliyorum bakalım.
-
TT saha çalışanı bir iki kişiden ibaret değil. Belirli bir zaman izinliyse başka personel yönlendireblirdi. Neyse ki hallolmuş.
İlk sahaba ekibi proje için geldiğin de şans eseri mi gördünüz, geleceğiz diye öncesinde aradılar mı veya sms attılar mıydı?
-
Numarasını bir arkadaş aracısı ile almıştık.
Benzer içerikler
- turkcell taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- hgw fiber güçlü modem
- pasif abonelik ne demek
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- türk telekom internet çekmiyor
- modem kurulumu
- ağda kayıtlı değil ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X