Şimdi Ara

Fibernet başvuru sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fibernet kullanmak istiyorum ve apartmanımızda Resim-3'te bulunan kutudan mevcut, internetten sorgulama yaptığımda fibernet hizmeti var görünüyor ancak geçenlerde ttnet şubesine abonelik için başvuru yaptığımda sizin apartmanınızda fibernet hizmeti yok dediler. Böyle bir durum olabilir mi? Bu konu hakkında yapabileceğim birşeyler var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Telekom müdürlüğüne git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Telekom müdürlüğüne git.

onlarda bir bilirki....
  • i_utku kullanıcısına yanıt
    hocam fiber yoktur vdsl vardır. O da fiber gibidir yüksek hızlar verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Telekom müdürlüğüne git.

onlarda bir bilirki....

İstanbul Acıbadem Telekom Müdürlüğüne yakın bir lokasyonda oturuyorum, gitsem derdimi anlatsam çözülür mü? Daha önde böyle bir sıkıntıyla karşılaşan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüfürbazHaydoo

hocam fiber yoktur vdsl vardır. O da fiber gibidir yüksek hızlar verebilir.

Telefonda TTnet müşteri hizmetleri ile görüştüğümde, evimin adresi için yanlızca 16 mbit ADSL hizmetlerinin olduğunu söylediler. Kutunun binada olmasının hiç bir anlamı yokmu? Bu kutuyu buraya Türk Telekom haricinde kimse koyamaz diye biliyorum.
  • i_utku kullanıcısına yanıt
    kutu derken? Fiber kutusu olsa bile etkin değildir. 16mbit adsl diyorlarsa aktif değildir. Uydunet var ise geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 7 Ağustos 2014; 19:28:11 >
  • Türk telekom müdürlüğünden başvuruda bulunun, yeni altyapınız sistemde görünmüyorsa yok demeleri normaldir.
  • Sorun çözüldü arkadaşlar, apartmana kadar fiber kablo geliyor ancak bina içersinde fiber kablo bağlantıları yok. Bina içersindeki kablolama bakır kablo ile yapılmış bu sebeple fiber imkanlarından faydalanamıyorum. Hipernet paketi teklif ettiler, vdsl modem ile bağlantım dün yapıldı. Speedtest ile yaptığım hız testinde 23 mbps'a kadar ulaştım. Konuya ilgi gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.