Şimdi Ara

Fibernet ile alakalı bir iki ince soru :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mecburi netlimitsiz plus kullanıcısıyım önümüzdeki ay taahütüm doluyor ve fibere geçmeyi düşünüyorum
    Linkysis WAG54GP2 modemim var, düşündügüm paket ise 20mbite kadar limitsiz olan..
    O gün bölgeden gelen yetkililer eve kablo çekileceğini söyledi ama duvar felan delip mi çekilecek bu?
    Kullandığım Modem bu hattı alır mı?
    AKK yok dedi ama nette var yazıyor, yalan mı söylüyor emin olamadım, baglantı ücreti felan da yok dedi başka bi üçkağıdı var mıdır bu işin?
    Modem hariç aylık 52.90tl diye biliyorum doğru mudur? 7 lira az ödeyeceğim yani
    Şimdiden teşekkürler

• Forumda uzun süredir araştırıyorum fiberneti fakat herkes doğan görünümlü şahin teriminden başka birşey demiyor fibernet için ki haklılar da,

AKK olduğu sürece fibernetin pek bir anlamı yok, bir süre daha beklemelisin fibernet için.
  • zaten kota olduğu sürece bir halta yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

Forumda uzun süredir araştırıyorum fiberneti fakat herkes doğan görünümlü şahin teriminden başka birşey demiyor fibernet için ki haklılar da,

AKK olduğu sürece fibernetin pek bir anlamı yok, bir süre daha beklemelisin fibernet için.

sms ksybedecek birşeyim yok ki yani 7 lira daha az verecegim sonuçta degil mi?
  • binanız yeni apartman mı yada müstakil mi eviniz ?

ben de eve fiber cektirmek istedim , müdürlüğe gittim eve kadar cekmiyoruz demişlerdi hemde yetkili müdür vs falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GJesper

binanız yeni apartman mı yada müstakil mi eviniz ?

ben de eve fiber cektirmek istedim , müdürlüğe gittim eve kadar cekmiyoruz demişlerdi hemde yetkili müdür vs falan.

uydunet, superonline fiber, metronet, ttnet fiber tarzı hizmetler müstakil evlere verilmiyor zaten orada seçerken "yaşadığınız apartman" seçiniz bölümü geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Download Canavarı -- 14 Mayıs 2012; 11:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Download Canavarı

quote:

Orijinalden alıntı: GJesper

binanız yeni apartman mı yada müstakil mi eviniz ?

uydunet, superonline fiber, metronet, ttnet fiber tarzı hizmetler müstakil evlere verilmiyor zaten orada seçerken "yaşadığınız apartman" seçiniz bölümü geliyor.

adamlar bizzat eve gelmişler ama
    binaya kadar çekilmiş kablo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    röle ile ilgili kısa bir soru
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.