Şimdi Ara

FiÇiPi - Serenay Sarıkaya & Mehmet Günsur & Ozan Güven & Berrak Tüzünataç (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
4
Favori
28.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziyi izlemeye başlayamadım bir türlü yoğunluktan epeydir niyetim vardı. Bir şeyi anlayamadım özelden aydınlatabilirseniz sevinirim.
    Can Manay 2. bölümde şu sponsorluk işini hallederken holding sahibi avcılıkla uğraşan arkadaşı neyle tehdit etti? Adam neden kendi şirketinde program yapan Can Manay'ı batırmak için gidip kıza para teklif etti bölüm sonunda nereden geliyor bu nefret?
    Dikkatsiz mi izledim yoksa senaryo detayını vermediler mi anlamadım
  • PureHD kullanıcısına yanıt
    Spoiler için konuşuyorum , 6. bölüme kadar bunun cevabını vermediler.
  • vinorosso kullanıcısına yanıt
    Anladım, ben de hafif uykuluyken izledim aralardaki diyaloglarda 1-2 dk sızmışım dedim araya mı kaynadı acaba çünkü büyük bir boşluk oluyor o kısım hakkında bilgi verilmeyince. İzleyip görelim o zaman sağolun aydınlattığınız için
  • her hafta 1 bölüm yayınlamak varken 3 haftada 3 bölüm saçma
  • 13 bölüm falan olacak diye duymuştum şimdi 7 bölüm mü kaldı yani hepsini birden verseler bari acaba çi ve pi de olacak mı seneye
  • İlk 2 bölümü ipad de uygulama üzerinden izledim, reklama boğuldum, kalan bölümleri pc den izledim tek bir reklam dahi görmedim..

Reklamlar uygulamalara özel mi yoksa 3. Bölümden itibaren reklamsız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam konusunu fazla abartmışsınız. Reklamlar çok abartı değil. Siz İçerde dizisindeki reklamlara bakın sonra Fi ye şükredersiniz.

İnternetten ücretsiz yayınlanan bir dizinin içinde Samsung virali geçmesi çok da sıkıntılı bir durum değil
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    Rahatsız olanlar Apple fanboyları

Şaka bir yana ; başka türlü nasıl çıkacak masraflar? Dizideki ürün yerleştirmeler ; Vodafone , Samsung , Audi şeklinde. Öyle pek abartı da değil.

Asıl ürün yerleştirme böyle yapılır

Filmin konusu ; doğumu dahi stüdyo ortamında gerçekleşmiş bir adamın aslında yaşadığı hayatın tamamen düzmece olması ve dünya üzerinde milyonlarca izleyicisi bulunan bir programın baş rolü olması. Her yerde gizli kameralar , herkes sahte. Tabi bunu yayınlayanlar da güzel ürün yerleştiriyor

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle , dolaptan su alırken samsung gösteriyorlar . Bu kesinlikle fazla değil. O anda dizi akışı da bozulmuyor. Bunun kötü örneği ise İçerde. 1 dakika reklam yapılıyor. Mafya adam letgo dan ürün satıyor ve akış bozuluyor.

Bazı şeylerde sınır var , sınırı abartmamak lazım .

Bedava olsun , reklam içermesin , 1 sn bile göstermesin. Bunlar mantıksız istekler
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Olağan akış bozulmadığı sürece sorun yok. Mesela Duru'nun üstü kirleniyor , hemen üstündeki hoodie kılıklı kıyafeti çamaşır makinesinin küçük gözüne atıyor. Şimdi orada program vs. ayarlamaya kalkıp bir de makineyi geniş açıdan alsalar bende gıcık olurum ama resmen saniyelik gözüküyor.

Bence gayet normal , masraflar çıkıyorsa ne güzel.
  • 40 yaşındaki çakalların 25 lik kuzuları nasıl yatağa atarım konulu dizi.....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi fena değil. Ozan güven iyi oynuyor. Umarım Duru ile Deniz'in hayatına özenen yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 Mayısta yayinlanacakmiş 7-8-9

• oha 1 ay dizi mi beklicez her bölümde, bari her hafta birini yayınlasalar
  • bu berrak tüzünataçı kim oyuncu yaptı ya
  • 5. bölümü izliyorum. Bu Can Manay ne iğrenç ne şerefsiz ne psikopat bir herifmiş ya. Umarım Sadık bey onun altını üstüne getirir. Pis herif!

• Vallaha kusura bakmayın da sırf yapım olarak kaliteli diye bu diziyi fazla övemeyeceğim. Ben senaryosunu çok durgun buluyorum ve izlerken iyice sıkılmaya başladım. Sırf klasik tv dizilerinden farklı diye izliyorum şu an.
  • Ozan güven çok kaliteli bir oyuncuymuş gerçekten, dizi biraz sıkıcı ama Can Manay izlettiriyor.

• Müzikler, çekimler, ve oyunculuklar çok iyi. 3 bölüm yayınlandığı gibi izliyorum. 19 Mayıs gelsinde izleyelim bakalım. Bayağı olay dönecek.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.