Şimdi Ara

FiÇiPi - Serenay Sarıkaya & Mehmet Günsur & Ozan Güven & Berrak Tüzünataç (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
4
Favori
28.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7. bölüm yayınlandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size bir süprizimiz var diye bildirim geldi :) 7. Bölüm yayında
  • 7. bölüm iyiydi...
  • Güzel bölümdü

8. Bölüm ne zaman bilen var mı

• böyle iş mi olu ya, kafasına göre bölüm yayınlıyo. adam gibi her hafta 1 tane yapsana
  • Son bölüm efsane olmuş, sonu müthişti.

Sanırım Can Manay evlatlık ve bunu bu sefer o da bilmiyor. Yalan içinde yalan ...
  • 7.bölüm nete düşmüş yeni gördüm bakalım beni nasıl bir bölüm bekliyor o değilde bölümlerin yayınlanma tarihleri çok saçma bazen 3 hafta bazen 1 hafta ara ile yayınlıyorlar bu duruma bir çözüm bulmaları lazım artık
  • Adamlar neredeyse 4 5 tane popüler oyuncuyla türk standartlarının üzerinde bir iş yapıyorlar ve bunu ücretsiz izleyebiliyoruz. Bazı arkadaşlar var ki bırak arada giren 15 20 saniyelik reklamları dizi içindeki Samsung vurgusuna bile eleştiri yapıyor. Oğlum ücretsiz izliyoruz lan normal açıyoruz izliyoruz ve yasal. Bırak oyuncuların hepsinin telefonu Samsung olsun Televizyonu Samsung olsun bir şey olmaz.
  • bu diziyi beğensek de beğenmesek de internet dizilerinin (profesyonel) öncülerinden olmasından dolayı sahip çıkmamız gerekir. Beğenmiyorsanız açın saçma sapan türk dizileri izleyin sonrada ortamlarda entel gözükmek için tv izlemiyorum diye geçinirsiniz
  • "başroldeki samsung galaxy s8in oyunculuğunu pek beğenmediğim dizi. yan rollerde ozan güven fena değil."
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

bu berrak tüzünataçı kim oyuncu yaptı ya

ezel'de herkes travesti diyordu la kıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

"başroldeki samsung galaxy s8in oyunculuğunu pek beğenmediğim dizi. yan rollerde ozan güven fena değil."

• quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

Son bölüm efsane olmuş, sonu müthişti.

Sanırım Can Manay evlatlık ve bunu bu sefer o da bilmiyor. Yalan içinde yalan ...

Bence biliyo 6. bolum eti'yi bogazladigi sahnede gercek ismini duyunca sakinlesiyo birakiyo girtlaklamayi ya da ben yanlis duymus olabilirim

• Dizi güzel mi hiç izlemedim değer mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Dizi güzel mi hiç izlemedim değer mi ?

tabiki değer, Türkiye standartlarında ortalamanın baya bir üstünde dizi yabancı dizi havasında
  • Bayadır aklımdaydı başlamak. Erken başlayıp da bölüm sıkıntısı çekmemek için erteledim hep.

1. bölümü izledim, fena değil. İzletiyor. Can Manay akıyor.

İlk bölüm fazla bir şey olmadı ama Can'ın geçmişinden çok şey çıkacağa benziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• berrak tüzünataçın konuşmaya gittiği kadının onların çocuğu yoktu ki demesini ben şöyle yorumluyorum; bence onlar anne babası değil zaten can manayın kimliğini değiştirmek için ölmüş insanların oğlu olarak gösterildi. Ve git gide can manayın pek ihtimali olmasada eti nin oğlu olduğunu düşünmeye başlıyorum

• 2. bölümü izledim. Kaliteli devam ediyor. Sıla

Acaba Eti Can'ın nesi? Eskiden beri süregelen bir şey olduğu çok belli. Ben ablası diyorum.
    Bu arada Yavuz Reis de katılmış ama ben role tam oturtamadım, nedense Osman Sonant gözümde hep muzip biri kalacak Biraz daha ağır biri gidebilirdi role, mesela Can'ın şoforü o role olabilirmiş.
  • İyi başlayan bir dizi nasıl çöp olur onu izliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.