Şimdi Ara

FiÇiPi - Serenay Sarıkaya & Mehmet Günsur & Ozan Güven & Berrak Tüzünataç (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
4
Favori
28.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkiye'den cikan en saglam dizilerden birisi. İnanilmaz guzel hikayesi ve kadrosu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizide konu olarak Can manayın geçmişi mi olcak sırf acaba. Gelecek sezonda böyleyse, senaryoyu değiştirmeleri lazım. Çünkü işleyiş, müzikler, oyunculuklar harika.. heba olmasın
  • Can Manay'ın Bilgeyi ilk defa götürdüğü sanat okulunun önünde bir şey söylemişti onu hatırlayan var mı ?

insanlar suskunluğu utangançlık sayıyorlar gibi bir şeydi ?
  • 2.sezon ilk sezona göre daha iyi bence.Hele ki bugün yayınlanan 2.sezon 3.bolum efsane olmuş.Özge yi Berrak Tüzünataç tan başkası oynayamaz.Bir inansin ağzına küfür bu kadar mı yakışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

Can Manay'ın Bilgeyi ilk defa götürdüğü sanat okulunun önünde bir şey söylemişti onu hatırlayan var mı ?

Sanırım onu sevgili sanıldıklarında fotoğraf çektirmek isteyen kızlar bilgeye laf söyleyince demişti insanlar suskunluğu salaklık zannediyor gibi birşeydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FK

quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

Can Manay'ın Bilgeyi ilk defa götürdüğü sanat okulunun önünde bir şey söylemişti onu hatırlayan var mı ?

Sanırım onu sevgili sanıldıklarında fotoğraf çektirmek isteyen kızlar bilgeye laf söyleyince demişti insanlar suskunluğu salaklık zannediyor gibi birşeydi.

buldum

İnsanların çoğu çekingenliği korkaklık , kibarlığı da aptallık sanırlar

• 3. bölümde Yasemin Allen var gördüğüme çok mutlu oldum ya. Bir insan bu kadar mı tatlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Dizide konu olarak Can manayın geçmişi mi olcak sırf acaba. Gelecek sezonda böyleyse, senaryoyu değiştirmeleri lazım. Çünkü işleyiş, müzikler, oyunculuklar harika.. heba olmasın

yanlış bilmiyorsam bu sezon final yapacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Dizide konu olarak Can manayın geçmişi mi olcak sırf acaba. Gelecek sezonda böyleyse, senaryoyu değiştirmeleri lazım. Çünkü işleyiş, müzikler, oyunculuklar harika.. heba olmasın

yanlış bilmiyorsam bu sezon final yapacaklar

Neden? Bir sezon daha olması lazım.
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Hocam kitap 3 tane

Fi Çi Pi

Şu an Çi de

Pi yi yapmadan bitirirlerse saçma olur bence. Tabi ekonomik şeyler olursa izlenmezse bitebilir ama yoksa biteceğini sanmam

• Can & Bilge

• Yeni bölüm 8 aralıkta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. bölüm harikaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

5. bölüm harikaydı.

işten attık kendisini kısmı çok gerçekçiydi
  • 2x5 çok iyidi hele final sahnesi efsaneydi

Açıkcası bu diziyi izlerken yabancı bir diziyi izliyor gibiyim sırf kız arkadaşım yüzünden başladım ama baya baya keyif alarak izliyorum.

Tv bile izlemem normalde ancak çok kaliteli iş yapıyorlar Türkiye standartlarına göre, oyunculuklar falan da başarılı.

• Can Manay: Meşazını aldım.

• Arkadaşlar bu PUHU TV yi ROKU ya yüklemek mümkün mü?

• türkiye de çekilmiş en iyi dizi diyenler, ezel'i sevipte bu dizi ise ezel'den bile daha iyi diyen var mı?

yani benim için türk dizilerinde ki tek kriter ezel olduğu için "türkiye de çekilmiş en iyi dizi bu" denmesi benim algımın dışında oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 17 Aralık 2017; 21:51:27 >
  • 5. bölümün final sahnesi süperdi. 😂

• Yaptıkları duyuruda 6. bölüm 22 aralık'ta demişlerdi:

şimdi ise 27 aralığa ertelemişler yeni bölümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FK -- 20 Aralık 2017; 19:49:41 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.