Şimdi Ara

Fields of Mistria - Türkçe Yama (DeepL + Opus-MT)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fields of Mistria - Türkçe Yama (DeepL + Opus-MT)

Yama Hakkında Bilgiler

Yama v0.12.4 sürümünde çalışıyor.

Yeni güncellemede çalışıyor.

Yama daha ilk halinde olduğu için yazım hataları veya saçmalıklar ile karşılaşabilirsiniz, bunun farkındayım. Yamayı sizden gelen geri dönüşler ile iyi bir seviyeye getirebiliriz diye düşünüyorum. Detayları en aşağıda yazdım.

Yamayı yaparken DeepL + Opus-MT Modelini kullandım.

Yama kurulumu

Öğretici Video

Yamayı oyunun dosya konumunu açıp içerisine bırakmanız yeterli. Eğer oyunu ingilizce haline çevirmek isterseniz eski dosyayı geri yüklemelisiniz. Kurulumu yapmadan önce yedekleme (localization.json) almayı unutmayın.

İndirme Linki

Google Drive

Yandex

Mediafire

Virustotal

Emeği Geçenler:@AyazikNz

Not: Oyunun %90'ı neredeyse çevirildi. Önerileriniz varsa lütfen söylemekten çekinmeyin ^^.

Not2: Türkçe font yok.

UPD 1: Fazlasıyla metin çevirildi ve düzeltildi. (24.09)

UPD 2: Fazlasıyla metin çevirildi ve düzeltildi. (27.09)

UPD 3: Çevirilmemiş olan mektuplar ve benzeri metinler çevirildi. (01.10)

UPD 4: Yeni güncellemeyle uyumlu hale getirildi ve yeni metinler çevirildi. (24.11)

0.12.0 GÜNCELLEME ÖZETİ:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyazikNz -- 28 Kasım 2024; 13:37:52 >

• Emeğine sağlık, düzenli olarak güncelleyecek misiniz çeviriyi? Ona göre satın alacağım Steam'den oyunu.

• oxfordpsn O kullanıcısına yanıt

Elimden geldiğince hocam. Yine siz bilirsiniz tabii ki Fields of Mistria - Türkçe Yama (DeepL + Opus-MT) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyazikNz -- 26 Eylül 2024; 20:45:19 >
  • AyazikNz kullanıcısına yanıt

Oyun şu an içerik olarak ne durumda, tam sürüme geçmesini beklemek mi daha mantıklı olur oynamak için?

• oxfordpsn O kullanıcısına yanıt

Vallahi hocam benim oynadığım kadarıyla iyi duruyor. Oyunun dil listesi de total 14732 satır, bayağı bi diyalog var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyazikNz -- 27 Eylül 2024; 22:57:34 >
  • yama şu an çalışıyor mu acaba?

• imnncat İ kullanıcısına yanıt

Evet çalışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler

• yükleniyor kısmında hata alıyorum ve oyun kapanıyor.

dil dosyasını eski hale getirince düzeldi. güncelleme yapabilir misiniz yada yöntem. steam güncel sürüm oyun.

• dehşetülvahşet D kullanıcısına yanıt

Hocam yama son sürüme uyumlu. Acaba yamanın son sürümünü indirip tekrar dener misiniz?

• AyazikNz kullanıcısına yanıt

şimdi oldu teşekkürler.

• Elinize kolunuza sağlık özellikle benim gibi yazılanlardan anlamayan birine videolu anlatım yağtığınız için çok teşekkür ederim lütfen güncellemeleri takip edin çok severek oynadığımız bir oyun şimdi gidip arkadaşlarıma yamayı önereceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.