Yama Hakkında Bilgiler Yama v0.12.4 sürümünde çalışıyor. Yeni güncellemede çalışıyor. Yama daha ilk halinde olduğu için yazım hataları veya saçmalıklar ile karşılaşabilirsiniz, bunun farkındayım. Yamayı sizden gelen geri dönüşler ile iyi bir seviyeye getirebiliriz diye düşünüyorum. Detayları en aşağıda yazdım. Yamayı yaparken DeepL + Opus-MT Modelini kullandım. Yama kurulumu Yamayı oyunun dosya konumunu açıp içerisine bırakmanız yeterli. Eğer oyunu ingilizce haline çevirmek isterseniz eski dosyayı geri yüklemelisiniz. Kurulumu yapmadan önce yedekleme (localization.json) almayı unutmayın. İndirme Linki Emeği Geçenler:@AyazikNz Not: Oyunun %90'ı neredeyse çevirildi. Önerileriniz varsa lütfen söylemekten çekinmeyin ^^. Not2: Türkçe font yok. UPD 1: Fazlasıyla metin çevirildi ve düzeltildi. (24.09) UPD 2: Fazlasıyla metin çevirildi ve düzeltildi. (27.09) UPD 3: Çevirilmemiş olan mektuplar ve benzeri metinler çevirildi. (01.10) UPD 4: Yeni güncellemeyle uyumlu hale getirildi ve yeni metinler çevirildi. (24.11) 0.12.0 GÜNCELLEME ÖZETİ: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyazikNz -- 28 Kasım 2024; 13:37:52 > |
Fields of Mistria - Türkçe Yama (DeepL + Opus-MT)
-
-
Emeğine sağlık, düzenli olarak güncelleyecek misiniz çeviriyi? Ona göre satın alacağım Steam'den oyunu.
-
Elimden geldiğince hocam. Yine siz bilirsiniz tabii ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyazikNz -- 26 Eylül 2024; 20:45:19 > -
Oyun şu an içerik olarak ne durumda, tam sürüme geçmesini beklemek mi daha mantıklı olur oynamak için?
-
Vallahi hocam benim oynadığım kadarıyla iyi duruyor. Oyunun dil listesi de total 14732 satır, bayağı bi diyalog var yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyazikNz -- 27 Eylül 2024; 22:57:34 > -
yama şu an çalışıyor mu acaba?
-
Evet çalışıyor.
-
teşekkürler
-
yükleniyor kısmında hata alıyorum ve oyun kapanıyor.
dil dosyasını eski hale getirince düzeldi. güncelleme yapabilir misiniz yada yöntem. steam güncel sürüm oyun.
-
Hocam yama son sürüme uyumlu. Acaba yamanın son sürümünü indirip tekrar dener misiniz?
-
şimdi oldu teşekkürler.
-
Elinize kolunuza sağlık özellikle benim gibi yazılanlardan anlamayan birine videolu anlatım yağtığınız için çok teşekkür ederim lütfen güncellemeleri takip edin çok severek oynadığımız bir oyun şimdi gidip arkadaşlarıma yamayı önereceğim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X