valla hocam 1.4 clio 1 baktım klima hidrolik direksiyon fransız üretimi olmaz dediler palio baktık 1.6 olmaz dediler çin işi chrey baktık satarken satamazsın dediler kafa allak bullak oldu bu baktığım fiesta klima hidrolik direksiyon lpg li bakımları baskı balata yeni iç kozmetik olarak temiz dışı komple boyalı kısa bir sürüş yaptık ötme cikleme duman gibi birşey görmedim bir tek debyaj çok yukarda kavrıyor oda sanırım bunlarda hep aynı araçlara bakmaya giderken üzülerek gidiyorum kaç yıldır evim şirketine para ödüyorum aldığımız araba araba değil 3 yıl daha ödemesi var satma durumu da yok en azından içi dışı düzgün olsun da binerken severek bineyim diyorum |
Aynı model araçta değişen mi km mi? (2. sayfa)
-
-
Clio kalite olarak fiestanın içinden geçer. Bu benim incelemem okuyabilirsin tek kötü yanı kaporta aksamı zor bulunur keza fiestanın öyle ama motoru mekaniğini her yerde bulursun. Fiestada daha ucuz parçası ve kalitelidir. Fransadan ithal bunlar çok sağlam arabalar. Tek nokta enjeksiyonlu motoru yeni kasa broadwaylerdekiyle aynı.
https://forum.donanimhaber.com/1998-fransiz-renault-clio-mk1-detayli-incelemesi-bol-ss-li--78384906
-
teşekkürler hocam hayırlısı bakalım bugün haber bekliyorum öğleden sonra ustayı arayıp randevu alıp götürüp baktıracağım kur yükselmeye başladı fiyatlar artar bayramda geliyor kısmet
-
İlk mesajda albea var. Yazılan mesajlar onun hakkında mı emin değilim.
1.2 motor. palio'ya çok bidinm.
bu araçta 1.2 motor. muhtemelen 16 valf'li motor. (göstergede devir göstergesi var. 8v'lerde olmuyordu diye hatırlıyorum. 8v'ler biraz daha fazla yakabilir. 16v'ye göre eski teknoloji.)O motor iyidir. Enjeksiyonlu. Yakıtı az yakar bayağı. benzinde 5-5.5 lt'lere kadar düşürmüştüm.
Parçası da bulunabilir. uygun bir araç bence.
-
Konu çok karıştı. Yeni konu açmak yerine editliyorum. Konuyu ilk açtığımda fiesta 1,25 vardı ilk yorumlar onun. Biraz bütçem yükselince benzinli albea bakmaya başladım.
-
up
-
1.2 16V veya 1.4 bak hocam ikiside iyidir…Parçaları ucuz kolay toplanıyor…Çözemediğim tek problem rölantide ve 85-100 arası hafif bir direksiyon titremesi o da muhtemelen yan sanayi motor/şanzıman takozlarından oluyor…Fren merkezleri kronik sorunlu hidrolik kaçırıyor ,antifriz kullanılmadıysa su tapalarını patlatıyor,amortisör takozları kolay bozuluyor,aks körükleri patlaksa aks kafasını bozmaya bahane arıyor …Benim gördüğüm kronik problemler bunlar çok maliyetli şeyler değil su kaçağı ve hidrolik kaçırma(1 parmak kadar eksiltmiş ekranda yazmasa fark etmezdim) hariç aracı çok sıkıntıya sokacak problemler değil yolda bırakmaz …
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiesta dan bahsediyorsunuz değil mi?
Yok hocam konu albeaya dönünce ordan yorumumu belirttim fiesta hakkında fikrim yok ama Albea ile ilgili çok konuya hakimim
Öncelikle; umarım içinize sinen bir araç sahibi olabilirsiniz. Fakat buraya güncelleme atmanız, ne sizin ne de sizden sonra buna benzer bir konuda fikir edinmek isteyenlerin faydasına olmayacaktır. Forum böyle durumlardan dolayı çöplüğe dönüyor.
Başlıktaki "aynı model araçta değişen mi km mi" sorunuza ve altına yazdığınız bilgilere bakarak bir varsayımda bulunacağım; şayet eski model bir vw bakıyorsanız ve çok pimpirikli insansanız, baktığınız araçtan vazgeçmenizi tavsiye edeceğim. Özellikle fıstık yeşili eski model vw araçlar, büyük çoğunlukla pertten toplanmış oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X