Şimdi Ara

FİESTA LPG PROBLEMİ??? Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ford fiesta 2005 lpg li aracım var araç lpgde çalışırken motorun içinden sanki biyerden hava-gaz kaçırıyormuş gibi (tıssssssss) diye sürekli ses geliyor tamirciyede gazcıya da gittim lpg li fiestalarda bu ses oluyor dediler.Lpg li fiestası olan arkadaşlar aynı ses sizden de geliyor mu?

• Arkadaşlar allah aşkına hiç fiestası olan yok mu ne olur bi motorun kapağını açıp sesini bi dinleyin arabanın illaki lpg li olması şart değil benzindede aynı ses geliyor usta benzin tazyik pompası yapıyor diyor...
  • belirtiğiniz sesi yazı ile anlamak mümkün olmaz yalnız aracınızı benzine alın aynı ses varmı kontrolünü yapın.aynı ses varsa iki şıkkı olabilir bir aracın normal manifolt sesi olabilir.iki aracınızın vakum hortumlarından biri çıkmiş olabilir.başka bir fort servisine gidip gösterin o baksın lakin vakum kacağı olan araclarda motor rolantide iken oynama yapar veya yüksek rolantide çalışır bu gibi bir şikayetiniz yoksa ses normal bir sesdir.proglem yaratmaz size.
  • benim var. öyle bir ses duymadım hiç. bence senin ustalar biraz iş bilmediğinden söylemişler bunu.
  • bu vakum hortumu motorun neresinde oluyor acaba? çünkü rölanti sorunum var da ondan mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.