Volkswagen Jetta devir sorunu yardımcı olursanız sevinirim
-
-
sensörler sorunlu olabilir, yakıt filtresi gibi sıralarız
ancak...
map sensörüne bakılır... genel ve yaygın sorun partükül tıkanıklığı sonrası araç koruma moduna girmiş olabilir (limp mode)
ODB'den en yakın servise giderek cihaza bağlanın...(hata kodları görünsün P0299,P1550,P1403 ... gibi)
%75 ve üzeri tıkalı çıkması kuvvetle muhtemel...
motoru kucaklamamak için risk almayın derim, en yakın servise
-
Motoru kucaklamamak derken çekici mi tavsiye ettiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet evet, risk almayın
alt yapısı 10 yaşında araç... turbo çıkar, motoru zorlarsın
komple motor girmek zorunda kalırsın...
en yakın servis noktasından en azından bir cihaza bağlanıp sorun tespiti yapılabilir
hatayi bir sorun değil ise istediğin servise çektirirsin
-
Yetkili servise götüreceğim çekici ile ama bilmediğimden soruyorum partikül sorunu olsa egzos ikaz lambası yanmaz mıydı. Birde turbo sorunlarında ikaz uyarı lambası var mıquote:
Orijinalden alıntı: infiniteevet evet, risk almayın
alt yapısı 10 yaşında araç... turbo çıkar, motoru zorlarsın
komple motor girmek zorunda kalırsın...
en yakın servis noktasından en azından bir cihaza bağlanıp sorun tespiti yapılabilir
hatayi bir sorun değil ise istediğin servise çektirirsin
hata ve uyarı veriyor...ancak araç şuan kendini neden korumaya aldı ve neden 2000 deviri geçmiyor
ön tespit gerekiyor
ihtimaller...vag grubu farklı bir araç ;
-
Oto KlinikyoutubeGaza Basıyorum Devir Yükselmiyor,Araç Belli Bir Devri Geçmiyor,Araba 1500 2000 2500 Devri Geçmiyor,Gaza Basınca Neden Devir Yükselmez,Gaza Basınca Devir Yükselmiyorsa Sebebi Nedir,Araç Neden 1500 Devri Geçmez,Araç Neden 2000 Devri Geçmez,Araç Neden 2500 Devri Geçmez,Araç Neden 3000 Devri Geçmez,Aracın Devri Neden Yükselmez,Arabanın Devri Gaza Basınca Yükselmiyorsa Sebebi Nedirhttps://www.youtube.com/watch?v=9P1_D0cWQRY
-
Teşekkürler sonucu buradan yazacağım
Serviste sorun belli oldu yakıt filtre kutusunda yakıt sıcaklığını ölçen sensör arızası yüzünden motor kendini korumaya almış Volkswagen grubunda kronik arıza daha öncede bu sebepten yakıt filtre kutusunu değiştirmiştim şimdi garanti kapsamında değiştiriliyor
geçmiş olsun
yaşı gereği aracın tüm sensör, kasnak kayış grubu, elektrik tesisatıi hortum grubu kullanılacak ise ufak ufak elden geçmeli...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X