ya beyler adam gibi bi acıklayın su oyunu acıklamalarınızda cok eksik war adamlar sıze demıs az job war 4 tane job yalnız bunlar rank atlıyo dıye bılıyorum nası oldugunu bılmıorm ama onu ogrenmek ıstıorm bende ayrıca skill ler lvl atlayabılıor mu ? ne bileyim biraz da merak edılen konuları anlatın yeniyim ve oyunda Türk bulamıyorum
Lvl 20 de ilk Job lvl atlıyor bi üst sınıfa geçiyor. Zaten eline otomatik gelir görev lvl 20 de( tabi elinde max 20 görev bulunduruyorsan gereksiz görevlerden birini iptal et çünkü yeni görevi alamayabilirsin) O görevi takip et sonlarında key bulmanı istiyor dungeon için onuda görevi aldığın npc nin yakınındaki herhangi bir mobdan düşürebiliyorsun, sonra npc ye teslim edip solo dungeona giriyorsun. Tavsiyem yanında bir vitality scroll ve bol pot bulunsun. Dungeon'ı bitirince otomatik olarak bi üst seviyeye atlıyorsun job ta. Skiller lvl atlamıyor ama skillllin gücünü, debuff süresini uzatma, cooldown zamanını kısaltma gibi upgradeler yapabiliyorsun skill pointlerinle. Tavsiyem sub job larda scroll işinde usta olmanız ve bu şekilde bir sürü buffı kendiniz hazırlarsınız. Diğer usta olacağınız sub job size kalmış. Kingdom Questlere kaçırma ve tüm görevlerini bitir KQ larda iyi exp veriyor bazıları ve ödülleri de çok iyi.
gidip onlara ozel 0 skillliykende yapablcgn scroll satın alacksn. ornk hp potion. ve malzemelern tam olcak.bi de meslekleri aldgna emn olmalısın....skill-alchemy kısmnda en ustte 2si senin mesleğin oluyor
ben bot aryorum bunun için bi bilgisi olan var mı acaba???
bijou serverinde olan varsa ona yardım edebilirim ve onu kasabilirim ve her sorunuzu cevaplayabilirim
selam arkadaşlar ... Ben oyunu yeni indirdim fakat xtrap hatasi ile karşılaşyorum . Sürekli pc ye reset atıyor oyuna login olurken ...Bu konu hakkında bana yardımcı olacak varmı ,,,,,..
aslında holic online diye bir oyun var ve fiestadan daha kaliteli bana kalırsa yakında kısa bir tanıtımını yapıcam(yapılmamışsa tabi) şimdilik sitesini vereyim holic.netgame.com
ben indirdim oyunu yarım saattir patch yapıo bi sorun mu var acaba ayrıca vista kullanıoum çalışır mı?? bir de şu holic online denendi mi güzel yoksa onu da indirebilirim 1gb
Oyuna sonunda girdim ilk serverdayım adını unuttum adım OnlineGamer ama hiç level falan kasamıom 1. çok lag var 2. acayip kalabalık adamım yürüyemiyo bile çok kişi var ve az canaavar var lagda bu yüzden herhalde
apol server oynayan varsa nicklerini yazsınlar bana kasarim sizi
quote:
Orjinalden alıntı: noxit
Yok arkadaşım biz genellikle +15 oyunları tercih ediyoruz ... şu grafikleere bak böle bi oyuda oynanırm ya yaşamayın forumu kirletmekten başka bişi değil bu
Senin kadar safını görmedim. 15+ Oyun , sro mu ? O canavarlar 15+Mı oluyor şimdi.
Senin yaşın olsa olsa 13. Salak.
quote:
Orjinalden alıntı: Theilker
quote:
Orjinalden alıntı: noxit
Yok arkadaşım biz genellikle +15 oyunları tercih ediyoruz ... şu grafikleere bak böle bi oyuda oynanırm ya yaşamayın forumu kirletmekten başka bişi değil bu
Senin kadar safını görmedim. 15+ Oyun , sro mu ? O canavarlar 15+Mı oluyor şimdi.
Senin yaşın olsa olsa 13. Salak.
+8989898493849389 bu tarz oyunlara çok laf ediyolar yok bebek oyunuymuş yok +15 oyun istermiş
oyun gusele benzio bende geliom ;)
GEL GEL çok eğlenceli her iki saatte bir kq diye kingdom questler oluo bir yere ışınlanıo canavar kesip labirenti bitirmeyr çalışıon 10 kişilik grup halinde çok eğlenceli oluor
oyun idare eder paylaşım için tşk ederim
Oyun kimseye bekleneni vermedi(türk oyuncular için konuşuyorum) Level 40 'dan sonra resmen kitleniyorsunuz
Ben hiç denemedim 6 levelde bıraktım kasmayı ama çift saatlerde kq ler çok eğlenceli oluor
Yahu kq kq diyorsunda 6 leveldamı girdin kqya anlamadım
Evet her iki saatte kq oluyor 5 level üstü kişiler giriyor bende girmiştim ama hiçbişi kesememiştim 3 kere ölüncede atmıştı beni hiç sonuna ulaşamadım daha