Şimdi Ara

Fiesta Online (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
29.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: noxit

Yok arkadaşım biz genellikle +15 oyunları tercih ediyoruz ... şu grafikleere bak böle bi oyuda oynanırm ya yaşamayın forumu kirletmekten başka bişi değil bu

çocuk oyunu demek? büyük oyunuda neymiş eşşek kadar adam olmuşsun baksana oyun mu oynuon bide?
  • ya ben oynuyorum şu an lvl 7yim ama kq lere katılamıyorum bi tane kq görevi var yardım edermisnizi? cannot find the kingdom quest diyor....
  • beyler çok acil yardım kafayı yicem oyunu indirdim açıorum oyunu xtrrap hatasıı weriooooooo sizde olmadımı?? olduysa nasıl çözdünüz sorunu cewap lütfen
  • arkadaşlar yardım edecek biri yokmu allah aşkına yaw.oyunu sitesinden indirdim açtım patch filan yüklendi ..açıom giriom adresimi xtrap hatası werio.nie öle
  • Beyler ben oyunun dibine vurdum 79 lwlim
  • Görüntüleri ateri oyunu gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: roguethunder

Beyler ben oyunun dibine vurdum 79 lwlim

Meslek ne senin ?
  • Warrior
  • Halen oynuyomusun lvl kaç oldu ? Bende de 55 lvl cleric var
  • kene ismin bana 40 lwllerimde tanıdığım bir cleriği andırıyor
  • Oyundaki isimde Kene..
  • Selam kene :D Bayağı oldu yüzünü görmeyeli.Ben Fang
  • Bende Oynuyom En allttaki serverde o serverin ismini unuttum simdi ama en alttaki 20 lwl WizMage yim
    isteyen eklesin mert-753@hotmail.com
  • tevada oynayan varsa bana ulasssın xXxMertxXx
  • ben yeni oynayacam hangi server iyi bide hangi karakter bi yardim edin pls
  • hp pot nasıl yapışıyor yapamdım param gitti okadar
  • bnde başladım bu oyuna en sondaki serverdayım... lwl im 7 mageim gelin beraber oynarız.. ismim : KankiTR ( imza da yazıo ama olsun )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 122mavzer122 -- 22 Ocak 2009; 11:56:33 >
  • arkadaslar hala oynayan vvarmio ?
  • bn oynuuyorum kardeş
  • evet arkadaşlar apoline da oynuyorum 88 lvl fighter oynuyorum oyun çok başarılı özelilikle skil şöleni var diyebilirim anlatmakla bitmez oyun ama özel sorularınız olursa oyunda CeNGaVeR pm atabilirsiniz volpanOmsn. ulaşabilirsiniz..........
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.