Şimdi Ara

Fiesta Online (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
29.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben oynuyorum hatta yeni basladim 3 gün anca oldu herhalde, oyun gercekten sariyor bir süre sonra.
    Fakat ben alman sunucusunda oynuyorum ortam süper bir kere, herkesde bir yardimci olma istegi seziyorum.
    Lvl 22 oldum, ayrica guild savaslari felan var cok güzel ve skiller ise neredeyse UO'da ki gibi maden bile kazabiliyorsunuz.
    Cok fazla ayrinti var. Benim sadece bir KO oynamisligim var zamaninda ona kiyasla cok daha fazla zevk aliyorum. Questler felan cok basarili, bos duracak vaktiniz olmuyor biraz isin rajonunu ögrenince, tavsiye ederim herkese.
    Alman sunucusunda Türklerde var ama bulmasi biraz zor tabi, herkes almanca konusuyor. Ben Epith sunucusundayim fakat burada 5 farkli sunucu var 1 tanesi ingilizce orada da oynayabilirsiniz.
    Herhangi bir sorunla karsilasmadim simdiye kadar lag olsun serverdown olsun.

http://fiesta-online.gamigo.com/

• arkdaşlar ne açacagıma karar veremedim mage açayım diyorum da hangi chackterlere verecegim int var str var end var bilmiyrm biraz aydınlatırmsnız...fighter karakterler hangilerine veriyor
    şimdiden tşk.
  • Fighter olarak , kalkan ve tek el kılıç kullancaksan full end vermeni tavsiye ederim. Balta kullancaksan 25 spr geri kalanda str olarak ver. Çift el kılıç kullanma zaten pek bi yararı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karubania

arkdaşlar ne açacagıma karar veremedim mage açayım diyorum da hangi chackterlere verecegim int var str var end var bilmiyrm biraz aydınlatırmsnız...fighter karakterler hangilerine veriyor
    şimdiden tşk.

cleric seni paklar hem tek basına rahat kasarsın hemde kq lerde party ıcın zorlanmazsın
  • Yav bunda + nasıl basılıyor bir türlü yapamadım Upragade için gerekli tası buldum ama olmuo iste :(
    Basmaya kalkıştığımda
    You can reallocate stacked items with shift key and mause left clink the same time
    diye bir hata alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoveMaster -- 24 Haziran 2009; 22:51:41 >
  • Taşları birbirinden ayırcaksın. Açılan yere 1 tane taş koycaksın yani.
  • Benim de ilgimi çekti oyun,indirmeye başladım acaba oynayan arkadaşlar bıraktılar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 29 Eylül 2009; 13:17:30 >
  • Oyunda baya Türk vardı bende oynamıyorum uzun süredir belki daha sonra başlarım tekrar.
  • oyun cok sağlam oyun ilk başladığımda hic türk yokdu neredeyse ama harbi sarıyor lvl kasma falan hele kq lar :D ama oyunda pvp sistemi diye bişey yok sadece arenalar var oralarda bomboş :S
  • arkadaşlar su dediğiniz kq ne oluyo bir acıklarsanız kaç lvlde girilio nasıl girilio ?
  • ben bu oyunu çook uzun zamandır oynuyorum ama ancak bi 16 lwl archer bide 17 lwl fighter yaptım ama bu oyunda metin 2 ye benziyor ama daha güzel ayrıca bunda mieral toplamada war ama eğer 1 lwl bileseniz eğer konuyu anlarsanız bu yolculuk 105 lwl a kadar gider ama anlayamassanız tam 15 lwl da oyunu bırakırsınız karar sizin eğer konuyu anlayıp oyuna devam ederseniz 105 lwl olup herkese hava atarsınız
  • Kingdom questleri nasıl yapıcaz ?
  • Eğer KQ girmeyi soruyorsan, mini-mapin yanında kum saati var. Ordan kq saati geldiğinde seçip girebilirsin. Kq nasıl bitireceğini soruyorsan hiç bilgin yoksa sadece takımına ayak uydur, çünkü farklı kq lar var.
  • arkadaslar bu oyunu oynayan arkadaslar varsa bilgilerinden faydanalana bilirmiyim ?? bu oyunu daha dün ögrendim bir internet sitesi vasıtasıyla ve arastırdım hosuma gitti. Anime oyunlar her zaman için olagan dısı olduklarından daha eğlenceli gelmiştir..Ama launcher ı calıstırdıgımda bir sorun olusuyo..Patch yukluyo fakat bazı yerlerde takılıyo launcherı tekrar calıstırdıgımda bu sefer farklı yerde takılıyo.. Yanı launcher patch yuklemeyı bır sure sonra donduruyo ve öle kalıyo..Bu sorunu nasıl cozebılırım yardım edebılırmısnz ?? yardım edıcek olan arkadasa sımdıden tesekkurlerımı sunuyorum..
  • Hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım, oyunun forumunda araştırırsan belki çözümü vardır.
  • kene arkadasım manuel yükledim bütün patchleri ama şimdide xtrap hatası veriyor..bu sorun nedir bilmiorum veya nedendir bilmiyorum yardım edebilirmisin ?? aynı zamanda hatanın nedeninide araştırıyorum ama pek bişey bulamadım , ne yapabilirim ??
  • X-Trap'ı engelleyen başka bir program olabilir, güvenlik duvarını kapatıp dene.
  • hala hata veriyo kac saattir arastırıyorum ama bulamadım bir türlü :(( sen nerden indirmiştin bana indirdiğin linki vermeni rica etsem ??
  • http://www8.onrpg.com/fiesta/Outspark_Fiesta.1.2.91.exe , bişey değişeceğini sanmıyorum x-trap yine aynı olur.
  • sende neden hata vermiyo peki ?? :)) yani yapmadıgım bir tek bu kaldı bunuda deniyim belki olur :) msnden eklersen sevinirim daha cok fikrini alabilirim .. yunusozemre@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.