Şimdi Ara

Fiesta - Punto - Cruze - Clio - (Cruze Alındı,) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    LPG var mı? Subap bitme olayı oluyormuş, çelik subapla sorun çözülüyormuş, maliyeti hakkında bilgin var mı? 70 bin de ls plus buldum bir tane, benzinli. Sürücü nasıl hocam keyifli mi? Buradan olmazsa bile özel mesajdan görülerini yazarsan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 16 Aralık 2019; 14:52:57 >
  • lpg var, eğer montajı bu araç için uygun şekilde yapılmadıysa subap uzaması yaşanıyor. 2000-2500 lira masrafı oluyor. Sürüşü çok keyifli lakin sonuçta atmosferik araç. Turbo motorlar gibi performans yok ama yol tutuşu ve ağırlığı insanı güvende hissettiriyor.
  • TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt
    Ne kadar yakıyor hocam? Özellikle şehir içi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

Hocam Cruze grubundayım aynı zamanda. Benim aldğım araçta sıkıntıar yaşadım fakat aldğım aracın hor kullanılmasıyla alakalıydı. Cruze buradaki kıyaslamalardaki diğer araçlardan üstün bir araç ama temizini bulmak gerekşiyor
    Öncelikle Geçmiş olsun.
    Ne gibi sıkıntılar yaşadınız hocam ?
  • wesile kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız yerin eğimi trafik koşulları kullanım stilinize bağlı olarak değişir bu. Ben kısa mesafe ve bol trafikli yerde kullanıyorum. 35-40 kuruş arası yakıyor duruma göre. Grupta 32-33 kuruş civarı kullanan var. Araç yakıtı kuruşla hesaplanmaz tabi aslında ama durum bu.
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Hortumları değiştirmek zorunda kaldım. Eksantirik dişlileri ve subap problemi yaşadım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.