Şimdi Ara

FİESTA TDCİ VE BENZİNLİ KULLANICILARI PAYLAŞALIM- ilk mesaj güncellendi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.007
Cevap
32
Favori
355.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanblg

quote:

Orjinalden alıntı: duratorq06

YA ARKADALAR ŞU LASTİK HAVALARINDAN BAŞKA KONUŞACAK BŞEY YOKMU
    MESELA ARACIMIZA ARKA BAGAJ ÜSTÜ SPOYLER NERDEN EDİNEBİLİRİZ, ŞU ST VERSİYONUNDA OLANINDAN BİLDİĞİNİZ YER VARMI

Hocam başka şeyleri konuşaman gibi bir kısıtlama sö konusu yokki!!! Dilediğini konuşabilirsin seni engelliyenmi var?
    Kafama takılanları arkadaşlarla paylaşıyoruz işte...
    Spoyler e gelince; Ben aracın orjinalliğini bozma taraftarı değilim açıkcası pek sevmiyorumda.Ama sen güzel duracağına bu durumun hoşuna gideceğini düşünüyorsan Fiestaya çok güzel yakışıyor bence

Alıntıları Göster
    dizel araçların servis masraflarının daha çok olduğu yönünde bir endişem war..doğru mudur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: amorphis324

dizel araçların servis masraflarının daha çok olduğu yönünde bir endişem war..doğru mudur acaba?

Alıntıları Göster
    abi nerde bu fiestacıLar özLedik yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: amorphis324

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: amorphis324

evet servis masrafı fazla, ama öyle abartılacak kadar benzinli ile arasında uçurum yok. özel serviste: yağ, hava, polen. yağ filtreleri değişimi, sağ aks bilyası, fren ayarları, silecek lastikleri, genel bakım vs.. yaptırdım 165 ytl.
    dizelde asıl motorda büyük bir arıza olması durumunda masrafın çok olacağı söyleniyor. bakım masraflarında çok fazla fark olduğunu sanmıyorum. yakıt ekonomisi için fark olsa bile değer..

• quote:

Orijinalden alıntı: nightfox54

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nightfox54

bizde seni özledik. pek görünmüyorsun buralarda. aracını gösterdinmi. fazla yakıtı hala devam ediyormu yoksa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nejdet Ay

quote:

bizde seni özledik. pek görünmüyorsun buralarda. aracını gösterdinmi. fazla yakıtı hala devam ediyormu yoksa..

Alıntıları Göster
    ben burLardayım hep yaw arabanın yakıt sorununu çözdük 5.5 Litreye düştü waLLa nefes aLdım çok agresif kuLLanımda 7-8 Lt

• quote:

ben burLardayım hep yaw arabanın yakıt sorununu çözdük 5.5 Litreye düştü waLLa nefes aLdım çok agresif kuLLanımda 7-8 Lt

Alıntıları Göster
    quote:

sevindim senin adına. sorun neymiş, neden o kadar yakıyormuş peki. çok masraf açtımı sana.

• quote:

quote:

sevindim senin adına. sorun neymiş, neden o kadar yakıyormuş peki. çok masraf açtımı sana.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zedire

quote:

sorma yaa bende çook sevindim daha önce bahsetmiştim burda yakıt otomatiği subap ayarı faLan yaptırdım diye benzin otomatiğinde bişe yanLış oLmuş servis yarım saat özür diLedi ama nafiLe bizim paraLar uçtu artık ücret taLeb etmediLer 2 saat içinde çözdük sorunu

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşar fiesta forumu cok güzel olmus elinize sağlık;
    bende yazsonu alacağım bir araç;tavsiyeler üzerine fiesta düşünüyorum
    1.4TDİ 2004-2005 ortalama 50.000 km de civarı bişey işimi görür bunların piyasası nedir acaba? ne kadar verilir maximum
    http://www.araba.com/733545.html
    birde bu araçları alırken nelere dikkat etmeliyiz?

tesekkürler, saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 31 Ağustos 2007; 15:37:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: caver

1.4TDİ 2004-2005 ortalama 50.000 km de civarı bişey işimi görür bunların piyasası nedir acaba? ne kadar verilir maximum

tesekkürler, saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: caver

tesekkürler, saygılar

Öncelikle şimdiden aramıza hoşgeldin.
    Aracı alırken ilk dikkat etmen gereken ilk nokta kilometresi... ikincisi kaporta aksamıdır her araç gibi. Çünkü fiesta için ekstra bir nokta yok.ben alıcı olsam 30000 den yukarı olan bir aracı almam...(Biniciysem şayet) Ha ticari vs işler için kullanacaksan alabilirsin.Ama bütceyi ayarlayabilirsen 2004-2005 fiesta dizeller 19-20 milyar arası...

• quote:

quote:

tesekkürler, saygılar

Öncelikle şimdiden aramıza hoşgeldin.
    Aracı alırken ilk dikkat etmen gereken ilk nokta kilometresi... ikincisi kaporta aksamıdır her araç gibi. Çünkü fiesta için ekstra bir nokta yok.ben alıcı olsam 30000 den yukarı olan bir aracı almam...(Biniciysem şayet) Ha ticari vs işler için kullanacaksan alabilirsin.Ama bütceyi ayarlayabilirsen 2004-2005 fiesta dizeller 19-20 milyar arası...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar fiesta cool' uma mp3 bağladım ses müthiş çıkıyor, cd ve radiodan daha kaliteli, fiesta cool veya ghıası olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim, arkadaşlar bu arka bagaj üstü spoyleri serviste varmıdır taktırabilirmiyim, saygılar

• quote:

tesekkürler, saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

tesekkürler, saygılar

serkan kardeşin dediği gibi öncelikle km si ve kaportası. eğer imkanın var ise yetkili servise götürüp komple bir baktır. eğer bakımlarını serviste yaptırmış ise km si serviste belli olur. link verdiğin araçta özellik olarak ESP (virajlarda aracın çizgisinden çıkmamamsı için aracı dengeleyen elektronik sistem) yazmış. bildiğim kadarı ile 2005 hatta hiçbir fiestada esp özelliği yok. triptronik vites hakkında ise hiçbir fikrim yok doğrusu. hep manuel kullandım. ben mayısta beyaz+abs+2004 model aldım. 19000 ytl. 19-20 arası piyasası. 66000 km deydi.
    ve forumda okuduysan arkadaşların görüşünü hem ekonomik, hem seri, hem rahat, hem piyasası olan, hem kendi sınıfında en çok satılan, hem seveni çok olan küçük bir aile arabası.

• quote:

quote:

tesekkürler, saygılar

serkan kardeşin dediği gibi öncelikle km si ve kaportası. eğer imkanın var ise yetkili servise götürüp komple bir baktır. eğer bakımlarını serviste yaptırmış ise km si serviste belli olur. link verdiğin araçta özellik olarak ESP (virajlarda aracın çizgisinden çıkmamamsı için aracı dengeleyen elektronik sistem) yazmış. bildiğim kadarı ile 2005 hatta hiçbir fiestada esp özelliği yok. triptronik vites hakkında ise hiçbir fikrim yok doğrusu. hep manuel kullandım. ben mayısta beyaz+abs+2004 model aldım. 19000 ytl. 19-20 arası piyasası. 66000 km deydi.
    ve forumda okuduysan arkadaşların görüşünü hem ekonomik, hem seri, hem rahat, hem piyasası olan, hem kendi sınıfında en çok satılan, hem seveni çok olan küçük bir aile arabası.

Alıntıları Göster
    serkan imzandan bende istiyorum. bir yardımcı olsan.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zedire

Hocam aşağıdakileri olduğu gibi imzana kopyalaman yeterli.

[center][size=2][image]https://store.donanimhaber.com/81/9a/45/819a45b7a5aa6d5283e9895cffbbf6dd.gif[/image]

[b][i][u][link=http://forum.donanimhaber.com/m_14628105/mpage_3/key_//tm.htm#16839012/mpage_1/key_/tm.htm][color=BLACK][DH][/color] [color=#2a5386][u][b][u]FORD FIESTA TAKIMI[/u][/b][/u][/color][/link][/u][/i][/b][/center][/size]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanblg -- 31 Ağustos 2007; 19:35:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duratorq06

arkadaşlar fiesta cool' uma mp3 bağladım ses müthiş çıkıyor, cd ve radiodan daha kaliteli, fiesta cool veya ghıası olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim, arkadaşlar bu arka bagaj üstü spoyleri serviste varmıdır taktırabilirmiyim, saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

Bakıyorum Comfortu hiç eklemiyorsun Neden?

• quote:

quote:

Bakıyorum Comfortu hiç eklemiyorsun Neden?

Alıntıları Göster
    SELAM MİLLET. bende bugün itibariyle bir fiesta TDCİ sahibi oldum. 2004 model 35.000 km de temiz bi fiesta dizel buldum vede kaçırmadım. gücüm ancak ikinci ele yetti. bugün baya bi dolaştım. beklediğimden çok daha atak bu dizel motor. araba kullanmanın tadına vardım yahu meğer ben turbo dizel arıyomuşummmmm. tabii 20 ytl lik mazotla o kadar dolanıp yakıt lambasının yanmadığını görmek ayrı bir mutluluk

• quote:

Orijinalden alıntı: ybalim

SELAM MİLLET. bende bugün itibariyle bir fiesta TDCİ sahibi oldum. 2004 model 35.000 km de temiz bi fiesta dizel buldum vede kaçırmadım. gücüm ancak ikinci ele yetti. bugün baya bi dolaştım. beklediğimden çok daha atak bu dizel motor. araba kullanmanın tadına vardım yahu meğer ben turbo dizel arıyomuşummmmm. tabii 20 ytl lik mazotla o kadar dolanıp yakıt lambasının yanmadığını görmek ayrı bir mutluluk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ybalim

hayırlı olsun..ne kadara aldın?birde hangi ilden?güle güle kullan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amorphis324 -- 31 Ağustos 2007; 23:13:06 >

• quote:

ama çok keyifLi bi aLet bu fiesta yaaa yeni kasasını ben sevmiyorum 7 senede 7 kere değiştirirdim ben bunu ama kıyamıyorum bırakmaya

Alıntıları Göster
    cevap veren arkadaşlara tesekkürler;
    malum araba kolay değil, özellkle benm gibi bir öğrenciyseniz cok düşünüyorsunuz

fiesta 1.4TDI suan için ilk sıralarımda oldu deneyim ve yorumlarınız sayesinde,
    yanlız bir arkadaşım şiddetle Volkswagen Polo 1.4 TDİ tavsiye ediyor;
    fiyat olarak aralarında cok fark yok; ama polo biraz daha pahalı aynı yıl ve kilometre baz alınınca

polonun 1.4TDI ile Fiesta 1.4TDI arasında ne gibi farklar var bu konuda bilginiz varmı acaba? Hangisini tercih etmek doğru olur sizce
    http://www.araba.com/737676.html

tesekkürler,saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 1 Eylül 2007; 1:33:22 >

• quote:

malum araba kolay değil, özellkle benm gibi bir öğrenciyseniz cok düşünüyorsunuz

fiyat olarak aralarında cok fark yok; ama polo biraz daha pahalı aynı yıl ve kilometre baz alınınca

polonun 1.4TDI ile Fiesta 1.4TDI arasında ne gibi farklar var bu konuda bilginiz varmı acaba? Hangisini tercih etmek doğru olur sizce

tesekkürler,saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

tesekkürler,saygılar

iLk oLaraktan fiesta TDI değiL TDCI dır poLo TDI dir. fiesta 68 poLo 80 bg dir.vw de yedek parçaLar fordunkinden daha pahaLıdır yakıt tüketiminde hemen hemen aynı gibiLer.sürüş dinamikLeri yoL tutuş fiesta bence bi adım daha önde vw de ii ama fiesta kadar değiL öğrenciysen arkadaşım fiesta derim ben tabi son karar senin

• quote:

quote:

tesekkürler,saygılar

iLk oLaraktan fiesta TDI değiL TDCI dır poLo TDI dir. fiesta 68 poLo 80 bg dir.vw de yedek parçaLar fordunkinden daha pahaLıdır yakıt tüketiminde hemen hemen aynı gibiLer.sürüş dinamikLeri yoL tutuş fiesta bence bi adım daha önde vw de ii ama fiesta kadar değiL öğrenciysen arkadaşım fiesta derim ben tabi son karar senin

Alıntıları Göster
    teşekkür serkan imzayı ekledim. takımdaki diğer arkadaşlarında imzayı eklemesini bekliyoruz. serkan kardeş link vermiş.

ybalim,
    hayırlı olsun. kazasız günlerde kullan. ve hoşgeldin

caver,
    bu soruyu eğer vw topic inde sorsaydın polo cevabını alırdın. burada soruyorsan fiesta. çünkü kullandığımız araçtan memnunuz. çoğumuz polo kullanmadık belkide hiç binmedik. en azından benim fikrim bu. fiyatları aşağı yukarı aynı. fakat ilandaki polo 2002 daha önce bahsettiğin fiesta 2005 model arada üç yaş var. özellik olarakta yan hava yastıklarından harıç bir fark göremedim ben. arabayı alırken polo fiyatlarına bende bakmıştım. aynı yıl modellerde polo biraz tuzlu gelmişti bana.
    polo kötümüdür. hayır.
    fiesta iyimidir evet.
    nightfox54 arkadaşın görüşüne bende katılıyorum. vw nin parçaları ve servis ücretleri daha pahalıdır diye söylenir. ve yol tutuş özellikleriylede fiesta bir adım öne çıkıyor.
    araba her ne kadar bütçe işi isede, bu kadar parayı verecek olan birisi olarak karar yine sana kalıyor. birazda zevk işi çünkü. hangisinin modeli, görünüşü, vs.. seni daha çok çekiyor, gözüne hoş geliyor.
    bana kalsa ve ikisi aynı para olsa poloyu tipten dolayı elerim kafadan. mercedes görünüşlü vw pek cazip gelmedi doğrusu

• quote:

teşekkür serkan imzayı ekledim. takımdaki diğer arkadaşlarında imzayı eklemesini bekliyoruz. serkan kardeş link vermiş.

ybalim,
    hayırlı olsun. kazasız günlerde kullan. ve hoşgeldin

caver,
    bu soruyu eğer vw topic inde sorsaydın polo cevabını alırdın. burada soruyorsan fiesta. çünkü kullandığımız araçtan memnunuz. çoğumuz polo kullanmadık belkide hiç binmedik. en azından benim fikrim bu. fiyatları aşağı yukarı aynı. fakat ilandaki polo 2002 daha önce bahsettiğin fiesta 2005 model arada üç yaş var. özellik olarakta yan hava yastıklarından harıç bir fark göremedim ben. arabayı alırken polo fiyatlarına bende bakmıştım. aynı yıl modellerde polo biraz tuzlu gelmişti bana.
    polo kötümüdür. hayır.
    fiesta iyimidir evet.
    nightfox54 arkadaşın görüşüne bende katılıyorum. vw nin parçaları ve servis ücretleri daha pahalıdır diye söylenir. ve yol tutuş özellikleriylede fiesta bir adım öne çıkıyor.
    araba her ne kadar bütçe işi isede, bu kadar parayı verecek olan birisi olarak karar yine sana kalıyor. birazda zevk işi çünkü. hangisinin modeli, görünüşü, vs.. seni daha çok çekiyor, gözüne hoş geliyor.
    bana kalsa ve ikisi aynı para olsa poloyu tipten dolayı elerim kafadan. mercedes görünüşlü vw pek cazip gelmedi doğrusu

Alıntıları Göster
    tesekkürler,

fiesta almadan önce sizde aynı sınftakı arabaları araştırmıssınızdır diye düşünürek sormustum,
    yedek parcası ve bakım ücreti tabiki önemli ama Makina MUh. 4. sınıf olduğum için Alman makinalrına karşı bir sempatım var sanırım

birde bu aracları kullanmak gerekiyor, bi koltuğuna oturmak gerekli diye düşünüyorum bakalım hangisinin sürüşüne, iç donanımına daha cok ısınacağım;
    belkide cok farklı bir fırsat cıkacak karşıma hiç düşünmediğim bir araba alacağım ama daha zamanım var, binici olcağımdan en doğru kararı vermek istiyorum

aklıma takılan bişeyler olursa tekrar rahatsız edebilirim..

saygılar,

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.