Şimdi Ara

FİESTA TDCİ VE BENZİNLİ KULLANICILARI PAYLAŞALIM- ilk mesaj güncellendi (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.007
Cevap
32
Favori
355.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: basarm

Bence araba bulmadan satmayın çünkü piyasa da araba yok.
    Ben bakınmaya devam ediyorum bakalım inşallah denk gelirse alıcam.

Benim aradığım araba piyasada var. :) yaris hybird

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    O zaman hayırlısı olsun şimdiden :)
    Benim için fiyatlar yüksek ben 35 i geçemiyorum :(
  • 2009 1.25 trend 46 binde sol ön çamurluk boyalı hasar kaydı yok. Ne kadar eder sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jolawe -- 17 Mart 2016; 20:38:56 >
  • Merhaba Arkadaşlar.

2005 Fiesta tdci aldım stepne ye ait parça yok nelerdir nerde bulurum yardımcı olabilirmisiniz hatta resmi varsa link verebilirmisiniz ( kriko ve lastik sabitleme )

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Gören olur da hemen cevap verir mi bilemiyorum... 2009 2010 2011 1.4 Dizellerde 100 bin km'den sonra sorunlar oluyor diyen bir ustam var, kendisi haklı mıdır...?
  • Dün Manisa ford bayisinden 2016 1.25 beyaz trend x için 43500 lira fiyat aldım. İndirimli fiyat bu. Kadınlar gününe özel.

İkinci el ile uğraşmak istemiyorum artık. Bu aracı kullanan var mıdır. Rahatlık yakıt vs ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Dün Manisa ford bayisinden 2016 1.25 beyaz trend x için 43500 lira fiyat aldım. İndirimli fiyat bu. Kadınlar gününe özel.

İkinci el ile uğraşmak istemiyorum artık. Bu aracı kullanan var mıdır. Rahatlık yakıt vs ?

Aracın çok yaktığını söylüyorlar. 46 bin verebiliyorsan 2013 temiz dizel fiesta alabilirsin.

• quote:

Araç aldınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Dün Manisa ford bayisinden 2016 1.25 beyaz trend x için 43500 lira fiyat aldım. İndirimli fiyat bu. Kadınlar gününe özel.

Aracın çok yaktığını söylüyorlar. 46 bin verebiliyorsan 2013 temiz dizel fiesta alabilirsin.

Dizel araç ikinci el riskli hocam.
  • quote:

quote:

Araç aldınız mı?

Yok daha alamadım bakınmaya devam ama limitlerim dah afazla kısıldı :( masraflarım arttı artık fiesta bakamıyorum o yüzden 25-26 ya çekim alım fiyatını.
  • quote:

quote:

quote:

Araç aldınız mı?

Yok daha alamadım bakınmaya devam ama limitlerim dah afazla kısıldı :( masraflarım arttı artık fiesta bakamıyorum o yüzden 25-26 ya çekim alım fiyatını.

O fiyata corsa bak 2006 model tavsiye ederim.

Öyle yapıyorum corsa yada clio3 falan bakıyorum. İnşallah bulursam alıcam.
  • quote:

Öyle yapıyorum corsa yada clio3 falan bakıyorum. İnşallah bulursam alıcam.

Clio çok takoz ve güvensiz. Babamda var. Corsa da clioya göre daha fazla güven sürüş zevki ve sağlamlık var. Corsanın direksyonu bile bir sebeptir. Fiestamı satışa koydum belki model düşürürsem corsa 1. 3 dizel alırım

Hayırlısı olsun inşallah satar ve istediğiniz gibi gönlünüze göre araç bulursunuz
    Dediğiniz şekilde hiç bakmadım şimdilik çünkü bana sadece yakıt olarak az yakıcak bir araç lazım. Dizel olması şartıyla 25 civarına araç arıyoum.
    güvenlik olarak tabilki dikkat etmek gerekli ama aracı limitlerde kullanan biri değilim.
    Tabiki önerinizi değerlendirip önceliğimi Corsa ya vermeye çalışacağım.
  • Merhabalar
    Bu dün itibarı ile Fiesta sahibi de olduk
    2005 model
    1,4 tdci otomatik
    130 000 bin km'de
    Hasar kayıtlı( şişirilmiş ve sadece boya filan 3 parça değişeni var)
    yürüründe kaza yok.
    21 e bana mol oldu,

sigortasını 1 ay içinde yaptıracağım.

şimdi size sorum

e malum bu araç 130 bin bakıma girmemiştir var sayıyorum daha betirinden kaçınmak için.

neler yapılmalı, yetkili servislere gitmiyorum, çünkü yetki kullanması çok önemlidr. ben o yetkiyi ustaya vermeyi daha mantıklı buluyorum.
    esenyurt hadımköy arasında bildiğiniz dizel ustası varsa namuslusundan faydası olur.

aracın contalarını değiştireceğim, üst kapakta ve şanzımanda kaçak var. yağlar da değişecek demektir.
    enjektörlerden ses geliyormuş ama bakım ve temizlemeyle gider dedi usta, rolentide çok sessiz araç,
    4 amortisörü yenilemeyi planlıyorum.
    arka fren kampana balataları şart

diyeceksiniz ki niye aldın bu arabayı bütçemden dolayı ben pipirikliyim, 50 bin km de olsa o masrafı yapardım. yada araba o masrafı isterdi.
    düşük alıp yapması daha kolay
    25 bin liralık arabaya 2 binlik masraf yapabilmek var.
    bir de 20 binlik arabaya masraf yapmak var. sonuçta yeniledikçe araçlar eşitleniyor.
    aradaki fark havada kalıyor. yatırım maliyeti,
    ben temel maliyeti hesapladım
    ülkemizdeki yollar zaten amortisörleri bezdiriyor.
    bir de aks iç körüğü lazım mış

gerisi ayar rot balans.
    sizce kaç para bütçe gider

• Buda bizim Fiesta

FİESTA TDCİ VE BENZİNLİ KULLANICILARI PAYLAŞALIM- ilk mesaj güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kikilik -- 30 Mart 2016; 23:09:56 >
  • 2010 Fiesta Titanium x paket benzinli araca 38 bin TL normal mi. Aracın içi dışı çok temiz,sıfır gibi. 35 binde kilometresi.Aracın hiçbir sorunu yok. Eniştemden alcam arabayı. 28 bin peşin 10 bin vadeli olacak.
  • merhaba dün izmir otokoç ford bayisinden 2016 ford fiesta 1.25 trend x modelini aldım araç güzel ilerliyen zamanlarda deneyimlerimi aktarıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamadovic -- 10 Nisan 2016; 18:44:06 >
  • Merhaba.

Geçen hafta bende 2015 model 1.25 trend x aldım. araç geçen yıl 17 nisanda sıfır alınmış. Garantisi devam ediyor. 17 nisanda tam 1 yılı dolacak, servisine götürmezsem garanti kapsamı dışına çıkar mı acaba ? Yada ne kadar sürem var ?

Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Bu arada araç daha 7 binde.
  • Arkadaşlar yağ uyarı lambasının altjnda dalgalı olan ışığı yandı. 1 ay önce yağ değişti ve sızdırma falanda yok çubuktan kontrol ettim neden yanıyor acaba bilgisi olan var. Mı
    Bu mesaja eklenen görseller:

FİESTA TDCİ VE BENZİNLİ KULLANICILARI PAYLAŞALIM- ilk mesaj güncellendi

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.