Şimdi Ara

FİESTA TDCİ VE BENZİNLİ KULLANICILARI PAYLAŞALIM- ilk mesaj güncellendi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.007
Cevap
32
Favori
355.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkadaşLar normaL o tüketim sürekLi dur kaLk trafikte 1.4 benzinLi bir aracın tükettiği miktar budur.
  • Arkadaşlar Bursada yaşıyorum. Hafta içi her gün şehir içi 8 km işe git gel ve bazen akşamları da çıkıyorum. Ama hep şehir içi.
  • Arkadaşım sürekLi şehir içi normaL bu tüketim değeri arabanda bi probLem yok merak etme
  • arkadaşlar bende 2004 model 55.000km de benzinli fiesta buldum 1.4 comfort. araç tanıdık birisinde hasar felan yokmusş dedigine göre ama tabiki ustaya göstercem.fiayata 16.000ytl diyor sizce nasıl fiyat olarak yüksek mi bilgi verirseniz sevinirim.
  • Fiyat güzeL arbaya bi baktır ustana 16,500 17,500 arası gidiyor zaten usta bi sorun yok derse niyetin varya hemen aL
  • Arkadaşlar belkide konuyla pek bi alakası yok ama sizlere birşeyi hatırlatmak isterim.Kasım sonuna kadar ford bayilerinde Mondeo test sürüşü yapanlardan bir talihli çekiliş ile yeni mondeonun sahibi olacak.Ben yarın ilk iş burdaki ford bayisine gidip adımı yazdıracam.Sizlerede tavsiye ederim.Çıkar mı çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ebedi_Bedevi

Arkadaşlar belkide konuyla pek bi alakası yok ama sizlere birşeyi hatırlatmak isterim.Kasım sonuna kadar ford bayilerinde Mondeo test sürüşü yapanlardan bir talihli çekiliş ile yeni mondeonun sahibi olacak.Ben yarın ilk iş burdaki ford bayisine gidip adımı yazdıracam.Sizlerede tavsiye ederim.Çıkar mı çıkar

Evet bende en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum.. Bana çıkmaz demeyin ya çıkarsa?

• quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

quote:

Arkadaşlar belkide konuyla pek bi alakası yok ama sizlere birşeyi hatırlatmak isterim.Kasım sonuna kadar ford bayilerinde Mondeo test sürüşü yapanlardan bir talihli çekiliş ile yeni mondeonun sahibi olacak.Ben yarın ilk iş burdaki ford bayisine gidip adımı yazdıracam.Sizlerede tavsiye ederim.Çıkar mı çıkar

Evet bende en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum.. Bana çıkmaz demeyin ya çıkarsa?

Çıkarsa hem onu hem de benim fiestayı satıp dizel passat alırım desem kaç kişi kızar..:)))

• Neden kızaLım hocam para senin zevk senin hangisini isterse canın
  • Bi bakalım?? Verecekleri araba mondeo 1.6 baz versiyon.Aldın diyelim.Aracın değeri zaten 45000 ytl.Bu aracı 40000 e satabilirsin.Fiesta da 20-22 arası etse sen bu paraya anca ikinci el passat dizel alırsın.O da baya bi kilometre yapmış olur.Gel sen bu sevdadan vazgeç.Sıfır dururken 2. el arabaya binilir mi
  • quote:

Bi bakalım?? Verecekleri araba mondeo 1.6 baz versiyon.Aldın diyelim.Aracın değeri zaten 45000 ytl.Bu aracı 40000 e satabilirsin.Fiesta da 20-22 arası etse sen bu paraya anca ikinci el passat dizel alırsın.O da baya bi kilometre yapmış olur.Gel sen bu sevdadan vazgeç.Sıfır dururken 2. el arabaya binilir mi

Merhaba,

Baz versiyon 47000 ytl galiba. Ben bunu nereden baksan 42.500 e satarım (Araç 2008, acelemiz yok yani satmak için-ayrıca etrafımızda zaten almayı düşünenler var, sıfır arabayı 2000-3000 ytl ucuza bulunca alacak adam çok). Benim fiesta ise cool tdci ve 4000 km de. yani bu da iyimser bir tahminle 28.000 filan eder (ki ben daha ucuza aldım..:)) ) Yani 70.000 ytl kadar bir para hazır olmuş olur. Passat2.0 TDI Comfortline 69.720 ytl. E almışken birazcık lüksüne kaçalım Exclusive alalım. O da 75.000 ytl. Yani hepi topu 5000 ytl ye ihtiyacım olur ki zaten artık cepten mesajla 10.000 ytl banka kredisi alıyorsun. O kadarını da kredi ile kaparım veya eşe dosta borçlanırım. Haa, bana "peki kardeşim senin bu aldığın arabanın yıllık vergisi 1500 ytl,her yıl nasıl ödeyeceksin bu vergiyi" diyecek olursan, mutemelen ekstra iş gerekir bana derim. Kadıköyde korsan CD filan satarım artık..:)))

• Arkadaşlar 2003 1.4 tdci fiesta tavsiye eder misiniz?49 bin km de..Fiyat 18.5 abs yok comfort modeli..Sizce fiyat nasıl?Yoksa benzinli 2001 focus hb ghia+esp li mi alsam o da 18 bin ytl..Yılda 8-10 bin km yi geçmem fiestanın cazip olan tarafı az yakması ve focusa göre daha kolay elden çıkarılabilir olduğunu düşünüyorum..Yoksa aklım focusda ne tavsiye edersiniz?Bu Fiestayı alırsam memnun kalır mıyım sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgelisli

quote:

Bi bakalım?? Verecekleri araba mondeo 1.6 baz versiyon.Aldın diyelim.Aracın değeri zaten 45000 ytl.Bu aracı 40000 e satabilirsin.Fiesta da 20-22 arası etse sen bu paraya anca ikinci el passat dizel alırsın.O da baya bi kilometre yapmış olur.Gel sen bu sevdadan vazgeç.Sıfır dururken 2. el arabaya binilir mi

Merhaba,

Baz versiyon 47000 ytl galiba. Ben bunu nereden baksan 42.500 e satarım (Araç 2008, acelemiz yok yani satmak için-ayrıca etrafımızda zaten almayı düşünenler var, sıfır arabayı 2000-3000 ytl ucuza bulunca alacak adam çok). Benim fiesta ise cool tdci ve 4000 km de. yani bu da iyimser bir tahminle 28.000 filan eder (ki ben daha ucuza aldım..:)) ) Yani 70.000 ytl kadar bir para hazır olmuş olur. Passat2.0 TDI Comfortline 69.720 ytl. E almışken birazcık lüksüne kaçalım Exclusive alalım. O da 75.000 ytl. Yani hepi topu 5000 ytl ye ihtiyacım olur ki zaten artık cepten mesajla 10.000 ytl banka kredisi alıyorsun. O kadarını da kredi ile kaparım veya eşe dosta borçlanırım. Haa, bana "peki kardeşim senin bu aldığın arabanın yıllık vergisi 1500 ytl,her yıl nasıl ödeyeceksin bu vergiyi" diyecek olursan, mutemelen ekstra iş gerekir bana derim. Kadıköyde korsan CD filan satarım artık..:)))

75.000 ytL passata yazık çok yazık waLLa Ben seni baştan şaka yapıyorsun zannettim ama ciddisin sen gaLiba

• arkadaşlar fiestamın yağını değiştireceğim.(benzinli) tam sentetil lullanıyorum sizce hangi yağı seçmeliyim.
  • arkadaşlar herkese selam,

fiesta tdci alma işlemlerini tamamlamak üzeyeyim? kararsızımm sizce ne yapğmalıyım doğru seçimmidir?
  • imzamı henuz atmadım sizce nasıl bır araba yenı kasası yakın tarıhte cıkarmı diye kafamda binbir türlü soru işaretleride var,kararsızlıgımın sebebide elimde bulunan 206 hdi satamayıp biraz dara girme endişem, her seferindede hayırlısı olsun diyorum.sizce yeni kasa cıkarmı yakın tarihte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightfox54

quote:

Orjinalden alıntı: mgelisli

quote:

Merhaba,

75.000 ytL passata yazık çok yazık waLLa Ben seni baştan şaka yapıyorsun zannettim ama ciddisin sen gaLiba

Vallahi açıkçası çok da ciddi değilim. Yani en azından şu an için 75.000 liralık arabaya binebilecek durumda değilim...:)) Benim için en ideali şu aralar focus veya corolla tarzı bir araba. Benim demek istediğim aslında hesaba bakacak olursak mondeo çıktığında yeni model bir fiestayı da satıp sıfır bir passat alınabileceğiydi.

Passat a 75.000 lira verilir mi dersen ben bundan sonra sıfır araba almam derim. 75000 liraya sıfır passat alacağıma ikinci el temiz daha güzel bir araba alırım veya aynı passatın 1-2 yaşındakini çok daha uygun bir fiyata alırdım. Ama bence passat çok güzel bir araba. Bir süre kullandım ve tek diyebileceğim beni kendine hayran bıraktığıydı. Ama tabi o sınıfta başka bir araba kullanmadım. Belki de mondeo,vectra,accord filan da çok güzel arabalardır(yeni mondeonun passatı gerde bıraktığını söyleyen bir çok makale var) .

• selam ak2n;
    fiesta tdci 2004 kullanıyorum. 6 ay oldu alalı. doğru seçim olup olmaması birazda araçtan ne beklediğine bağlı. geniş bir aile değilsen bagajı yeter, yakıt ekonomisi istersen az yakar kaçması hiçte fena değil, donanım olarak çok ayrıntı istemiyorsan abs+ klima +airbag+elektrikli yan ayna vs.. yeterli sayılır, süspansiyon biraz sert olduğu için kasisleri biraz daha hissedersin ancak bu sana iyi bir yol tutuş olarak geri döner, iç hacmi küçük gibi görünsede arka koltuk üç yetişkin insanı rahatlıkla misafir eder, bakımları 15000 km de bir, ablama seat cordoba almıştık 2006 model 7500 km de bir giriyor bakıma, hem kendi servisi yaygın hemde sanayide ford ustası bir hayli var -ankara için en azından-, ikinci eli pug ve citroenden daha iyi bence..

beklentilerini bu saydıklarımla bir gözden geçir. alıpta pişmanım diyene rastlamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: ak2n

arkadaşlar herkese selam,

fiesta tdci alma işlemlerini tamamlamak üzeyeyim? kararsızımm sizce ne yapğmalıyım doğru seçimmidir?

• quote:

imzamı henuz atmadım sizce nasıl bır araba yenı kasası yakın tarıhte cıkarmı diye kafamda binbir türlü soru işaretleride var,kararsızlıgımın sebebide elimde bulunan 206 hdi satamayıp biraz dara girme endişem, her seferindede hayırlısı olsun diyorum.sizce yeni kasa cıkarmı yakın tarihte...

Madem elinde 206 hdi var neden fiesta alıyorsun diye sorsam çok mu ayıp olur? Bence araba alıyorsan en azından bir üst sınıf almaya çalış. Alamıyorsan da (206 nın problem çıkarmadığını düşünerek söylüyorum) bence alabilene kadar bekle.

Ama fiesta hakkında fikir istiyorsan bence çok güzel araba. Ben pişman olmadım aldığımdan beri. Şık bence, tutumlu ve ayrıca ne benim araç ne de çevremdekiler problem çıkardı. Birazcık süspansiyonları sert ama o da yol tutuşu gördükten sonra hiç kafanı kurcalamıyor. Eğer alırsan pişman olmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgelisli -- 8 Kasım 2007; 21:11:45 >

• quote:

imzamı henuz atmadım sizce nasıl bır araba yenı kasası yakın tarıhte cıkarmı diye kafamda binbir türlü soru işaretleride var,kararsızlıgımın sebebide elimde bulunan 206 hdi satamayıp biraz dara girme endişem, her seferindede hayırlısı olsun diyorum.sizce yeni kasa cıkarmı yakın tarihte...

En geç 1 sene içerisinde yenisi çıkacak.207, clio 3 veya corsa bakmanı öneririm.Fiesta'dan çok daha iyi arabalar bu 3'ü arkadaşlar alınıp gücenmesin.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.