Şimdi Ara

FİESTA TDCİ VE BENZİNLİ KULLANICILARI PAYLAŞALIM- ilk mesaj güncellendi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.007
Cevap
32
Favori
355.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgiler için teşekkürler gerçekten 206 hdi verip tdci almak istedim uygun fiyat vermeyince tdci alıp sonrasında hdi yi satma planındayım. sanırım 206 dan daha iyi tdci, yalnız dün test sürüşünde aracın debiryaj kavramasının çok üstte olduğunu gördüm, test aracıdır diye üstelemedim, umarım diğerleride böyle değildir...

suspansiyon sertse daha iyi amartisor değiştirmeme gerek kalmaz:)

ayrıca kızma olayı bence olmaz sonuçta fikrini paylaşıyorsun ama 207 ve corsa olayını elemiş durumdayım, sebebe gelince amacım değişiklik 207 az çok aynı.
    corsa ise güzel ama opeli pek sevmiyorum.
    clio ya gelince gözüm alişmadı bi türlü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak2n

bilgiler için teşekkürler gerçekten 206 hdi verip tdci almak istedim uygun fiyat vermeyince tdci alıp sonrasında hdi yi satma planındayım. sanırım 206 dan daha iyi tdci, yalnız dün test sürüşünde aracın debiryaj kavramasının çok üstte olduğunu gördüm, test aracıdır diye üstelemedim, umarım diğerleride böyle değildir...

ayrıca kızma olayı bence olmaz sonuçta fikrini paylaşıyorsun ama 207 ve corsa olayını elemiş durumdayım, sebebe gelince amacım değişiklik 207 az çok aynı.

Doğru söyLüyorsun hocamda 207 gerçekten güzeL aLternatif donanımı epey yüksek yeni fiesta 2008 ağustos eyLüL arası geLicek söyLentiLeri doLaşırken bence fiestaya bakma.Yani ben şahsen öyLe yapardım ama karar senin.Bende her ne kadar 7 yıLLık fiesta kuLLanıcısı oLsamda bunLarı söyLemeden geçemedim.YanLış anLaşıLmasın Lütfen

• amacım 2006 olan pejo206 mı 2008 tdci ile değiştirmek aslında, sizi tabiki yanliş anlamıyorum, sadece amacım pişman olmamak.

size bi sorum daha olacak tdci satişi ağirmi?

çunku ilerde 206 ve tdci satıp focus sport alma taraftarıyım.sonuçta binbir türlü hesap dolaşiyor kafamda ama emin olun önemli olan sağlik,herkese sağlik dolu günler diliyorum...
  • quote:

amacım 2006 olan pejo206 mı 2008 tdci ile değiştirmek aslında, sizi tabiki yanliş anlamıyorum, sadece amacım pişman olmamak.

size bi sorum daha olacak tdci satişi ağirmi?

çunku ilerde 206 ve tdci satıp focus sport alma taraftarıyım.sonuçta binbir türlü hesap dolaşiyor kafamda ama emin olun önemli olan sağlik,herkese sağlik dolu günler diliyorum...

Tabiki sağLık ancak burda yeni fiestayı gördüğünüzde pişman oLma ihtimaLiniz epey yüksek.207 yeni piyasa çıkan bi araba oLduğu için kasa değiştirmesine yada makyajLanmasına daha çooook yıLLar var bu yüzden benim tercihim ondan yana oLurdu.ArabaLarın satışLarı bence kısmet işi.Senin araban temiz oLursa Km si fazLa oLmazsa aLıcının gözünde ii bi izLenim bırakıLırsa satıLmayacak araba yoktur Kanımca.

FİESTA TDCİ VE BENZİNLİ KULLANICILARI PAYLAŞALIM- ilk mesaj güncellendi

FİESTA TDCİ VE BENZİNLİ KULLANICILARI PAYLAŞALIM- ilk mesaj güncellendi

• arabam fazlasıyla temiz daha 33 binde 2006 model gerçek anlamda hiçbir sorunu yok, ama insanlar ölü satıcı bekliyor tamamiyle kanını kurutmak için... bana bi fiyat verdiler oldu dedim arabayı yakarım daha şerefli... ve emin olun hiiiçç kusuru yok hani saçma bir tabir vardırya bayan doktordan diye:) emin olun doğru :) araba son 3 ayın dişinda sadece iş ev olarak kullanıldı,zaten son üç ay civarında bayağı bi kilometre yaptı, neyse uzun lafın kısası tdci aracın yeni kasası gelene kadar umarım hdi yi satmiş ve focusun yeni kasasını almak için biraz daha para biriktirmiş olurum...saygılar...

size alıp almadığim konusunda bilgi veririm, umarım hayırlısı neyse onu yapmış olurum...
  • quote:

bilgiler için teşekkürler gerçekten 206 hdi verip tdci almak istedim uygun fiyat vermeyince tdci alıp sonrasında hdi yi satma planındayım. sanırım 206 dan daha iyi tdci, yalnız dün test sürüşünde aracın debiryaj kavramasının çok üstte olduğunu gördüm, test aracıdır diye üstelemedim, umarım diğerleride böyle değildir...

Kızma olayı olmaz diye benim mesajıma cevap veriyorsun galiba. O ban olayı için çok özür dilerim. Çoğu zaman mesajları iki arada bir derede yazıyorum O nedenle bazen istemediğim şeyler çıkabiliyor. Genelde mesajı kontrol edip yanlışları düzelterek gönderiyorum ama bunu aceleden kontrol edememişim. Kızmadım yani..:))) Mesajı editliyorum şimdi.

• quote:

Benim demek istediğim arabayı değiştiriyorsan üst sınıf arabaya geçmen, tabii şu anki araban çok eskimediyse veya çok problem çıkarmıyorsa...)) Tabii bu benim fikrim. Yani ben eğer yeni bir yatırım yapılıyorsa bu daha lükse doğru olmalı diye düşünüyorum. O nedenle ben şu anda fiestayı satarsam focus için satarım aynı sınıf bir araba için satmam. Ancak zevk senin tabi..nasıl istersen öyle yaparsın. Ama fiesta güzel araba. Özellikle cool unu almaya çalışırsan çok menun kalırsın bence.

• quote:

Tabiki kişisel tercihler.Bence 207 şuana kadar yapılan en iyi peugeot modelidir.Aracın gerçekten genel olarak bir eksiği, kusuru yok.Corsa'da öyle bir araba bir iki şey dışında şikayet hiç yok.Clio'da başta farklı gelsede zamanla göz alışıyor güzel görünmeye başlıyor insanın gözünde özellikle iç mekanı felan kaliteli clionun.Yaris de güzel özellikle 206 dan sonra iç genişliği neredeyse 2 katıdır.(arka koltuklar için ciddiyim:)Hepsi kendini kanıtlamış iyi arabalar.Ne kadar fordların sürüşünü sevsemde bu araçlar fiestadan üstün.

• çok haklısınız inanın, dediğiniz gibi arabayı bir insan satarsa bir üst modelini tercih etmeli. fakat dediğiniz gibi hepimizin hesapları var,planları var. mesela ben şu anda tdci mı hdi mi diye tereddütteyim? sonuçta temiz ve modeli yüksek 206 var, tdci alırsam ki kapara verdim:) 206 yı satıp a3 2 el benzin ile değerlendirmeyi ve bu sayede ailede 1 dizel küçük klasmanda araç bir diğeride orta segmentte olan benzinli bir araç alma taraftarıyım, tabiki umarım temizini bulabilirim. gerçek anlamda hayırlısı ne ise o olsun... sadece benim için değil hepimiz için, saygılarımla... hepinize teşekkürler...
  • Evet arkadaşlar. Anneme ne kadar Fiesta aldırmaya çalışsamda gitti Clio III aldı. Clio nun Extreme diye yeni bir donanım modeli geldi türkiye ye. Araçta dijital klima dışında çok şey standart. Çelik jant, sis farı, MP3 vs. Dün teslim aldık aracımızı. Focus kullanıcısı olduğumdanmıdır nedir araba bana biraz tuhaf geldi. koltuklar ve süspansiyonu sertti biraz. Ama vites geçişleri çok yumüşak ve aralıkları uzun değil. Tipinide de garipsedim ilk başlarda. Ama zamanla alışırız umarım. Bu arada araba 3 kapı. Ben ilk defa 3 kapı CLIO III gördüm. Ne diyim çok da güzel duruyordu valla. Deri direksiyon, deri vites topuzu vs. Bu arada araba 1,5 dci. gümüş gri.
    Kampanya fiyatıyla ex. indirimlerle arabayı 26000 YTL ye aldık. Fiyat nasıl arkadaşlar? İnşallah pişman olmayız.

Herkese iyi sürüşler...

• kazasız belasız ... iyi günlerde kullanın. bahsettiğin kadarı ile donanımı bir hayli iyi. clio nun ne yeni ne eski kasasını sevemedim. ama konu zevk olunca tartışılmaz. tekrar hayırlı olsun..
    quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Evet arkadaşlar. Anneme ne kadar Fiesta aldırmaya çalışsamda gitti Clio III aldı. Clio nun Extreme diye yeni bir donanım modeli geldi türkiye ye. Araçta dijital klima dışında çok şey standart. Çelik jant, sis farı, MP3 vs. Dün teslim aldık aracımızı. Focus kullanıcısı olduğumdanmıdır nedir araba bana biraz tuhaf geldi. koltuklar ve süspansiyonu sertti biraz. Ama vites geçişleri çok yumüşak ve aralıkları uzun değil. Tipinide de garipsedim ilk başlarda. Ama zamanla alışırız umarım. Bu arada araba 3 kapı. Ben ilk defa 3 kapı CLIO III gördüm. Ne diyim çok da güzel duruyordu valla. Deri direksiyon, deri vites topuzu vs. Bu arada araba 1,5 dci. gümüş gri.
    Kampanya fiyatıyla ex. indirimlerle arabayı 26000 YTL ye aldık. Fiyat nasıl arkadaşlar? İnşallah pişman olmayız.

Herkese iyi sürüşler...

• Teşekkür ederim..

quote:

Orjinalden alıntı: zedire

kazasız belasız ... iyi günlerde kullanın. bahsettiğin kadarı ile donanımı bir hayli iyi. clio nun ne yeni ne eski kasasını sevemedim. ama konu zevk olunca tartışılmaz. tekrar hayırlı olsun..
    quote:

Evet arkadaşlar. Anneme ne kadar Fiesta aldırmaya çalışsamda gitti Clio III aldı. Clio nun Extreme diye yeni bir donanım modeli geldi türkiye ye. Araçta dijital klima dışında çok şey standart. Çelik jant, sis farı, MP3 vs. Dün teslim aldık aracımızı. Focus kullanıcısı olduğumdanmıdır nedir araba bana biraz tuhaf geldi. koltuklar ve süspansiyonu sertti biraz. Ama vites geçişleri çok yumüşak ve aralıkları uzun değil. Tipinide de garipsedim ilk başlarda. Ama zamanla alışırız umarım. Bu arada araba 3 kapı. Ben ilk defa 3 kapı CLIO III gördüm. Ne diyim çok da güzel duruyordu valla. Deri direksiyon, deri vites topuzu vs. Bu arada araba 1,5 dci. gümüş gri.

Herkese iyi sürüşler...

• quote:

Herkese iyi sürüşler...

HayırLı oLsun kazasız beLasız inşaLLah.Fiyat çok ii bayi tanıdık mı? Yoksa pazarLık sınırLarı mı zorLandı

• quote:

Orjinalden alıntı: nightfox54

quote:

Herkese iyi sürüşler...

HayırLı oLsun kazasız beLasız inşaLLah.Fiyat çok ii bayi tanıdık mı? Yoksa pazarLık sınırLarı mı zorLandı

Çok saolun. Evet bayi tanıdık. Ama zaten kampamya zamanına denk gelmişiz bizde. bu kampanya fiyatından 500 ytl daha indirim yaptı. fiyatıda bu hale geldi işte. Bunada şükür..

• HayırLı oLsun kazasız beLasız inşaLLah.Fiyat çok ii bayi tanıdık mı? Yoksa pazarLık sınırLarı mı zorLandı

Çok saolun. Evet bayi tanıdık. Ama zaten kampamya zamanına denk gelmişiz bizde. bu kampanya fiyatından 500 ytl daha indirim yaptı. fiyatıda bu hale geldi işte. Bunada şükür..

ii fiyat ii donanım bence çok güzeL
  • bende bugün 2004 ford fiesta tdci m le aranıza katıldım..hayırlı olur inşallah..ilk izlenimlerime gelince en çok hoşuma giden 2500 ile 3000devir arasında devreye giren turbo oldu..sürüş keyfi olarakta beğendim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: amorphis324

bende bugün 2004 ford fiesta tdci m le aranıza katıldım..hayırlı olur inşallah..ilk izlenimlerime gelince en çok hoşuma giden 2500 ile 3000devir arasında devreye giren turbo oldu..sürüş keyfi olarakta beğendim..

hayırlı olsun arkadaşım aramıza hoşgeldin. kazasız belasız kullanman dileğiyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amorphis324

bende bugün 2004 ford fiesta tdci m le aranıza katıldım..hayırlı olur inşallah..ilk izlenimlerime gelince en çok hoşuma giden 2500 ile 3000devir arasında devreye giren turbo oldu..sürüş keyfi olarakta beğendim..

Hayırlı olsun. güle güle kullan arabanı
  • hayırlı olsun, kazasız belasız günler dilerim...
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben de fiesta fanatiğiyim.1.4 tdcı var 2005 model.Reklam olmaz inşallah ama ford bayisinde

çalışıyorum.İstanbul içi

servis ve satışta problemi olan arkadaşlar olursa elimden gelen yardımı yaparım.Soracağınız herhangi bir

soru olursa yanıtlamaya çalışırım. Syg.

Cep tel: 0 533 236 51 41

Not:Turbo 1750-2500 d/d da devreye girer tork üretmeye başlar ve çıkar arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.