Şimdi Ara

FİESTA /TREND SİS FARI TAKTIRDIM AMA ARKA SİSLERDEN BAĞIMSIZ ÇALIŞMIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba 2009 model ford fiesta trend aracım var ön tampondan küçük güzel bi kaza yaptım bu bahaneylede titanyum modellerde olan sisli ön tamponu taktırdım çok güzel ve hoş görünüyor fakat sis farlarını yaktıgımda anladımki ön sis farı arka sis farına bağlanmış neden bu şekilde oldugunu ford servisine sordum onlarda trend modellerde ön sis dügmesinde o baglantının olmadıgını ancak titanyumlarda olan sis dügmesinden alırsam ayrı ayrı yanıcagını söylediler ii hoş onuda aldım gene bir değişiklik olmadı ön sis farım bagımsız calıstıramadılar bir tütlü.. ford otosan ile görüşüldü ve bir program yolladılar onu yüklediklerini ve buna ragmen gene çalışmadıgını söylediler şu an beklemedeyiz
    benimle aynı durumda olan başka bir müşterileri olmadıgını benim gibi bir sorunla ilk kez karsılastıklarını söylediler yani trend aracına sis taktıranlar arkayla birlikde yanmasında bir mahsur görmüyormuş
    acaba benimle aynı durumda olan ve saglıklı bir şekilde bu sorununu halletmiş olan arkadaşlar varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgdm83 -- 7 Nisan 2011; 16:05:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.