Şimdi Ara

Fiesta usb bellekten müzik dinlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
31.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugun 2011 fiesta aldım ıkıncı el arabada usb gırısı var kıtapcıkta okudum mp3 formatında calabılıyormus. Ben usb bellege mp3 formatında yuklememe ragmen muzık sıstemı gormedı acaba dosya formatı nasıl olmalı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ford Fiesta'da USB Bellekten Müzik Dinleme

Ford Fiesta'nızın müzik sistemine bir USB bellek takarak müzik dinleyebilirsiniz. USB belleğiniz, MP3, WMA ve WAV dahil olmak üzere çeşitli ses dosyası formatlarını destekleyen araç içi sistemle uyumludur.

Ford Fiesta USB Girişi

USB girişi genellikle Fiesta'nızın orta konsolunda veya gösterge panelinde bulunur. USB bellek takmak için aracı çalıştırın ve USB girişinin kapağını açın. USB belleği giriş yuvasına takın ve kapağı kapatın.

Ford Fiesta'da USB Nasıl Çalışır

USB bellek taktıktan sonra, araç içi sistem otomatik olarak bellek içindeki müzik dosyalarını tarar. Dosyalar araç ekranında gösterilir ve müzik sisteminden kontrol edilebilir. Önceden ayarlanmış radyo istasyonlarınızı veya diğer ses kaynaklarınızı değiştirmek için menüyü kullanabilirsiniz.

Arabada Flash Bellekle Müzik Dinleme Formatı

Araç içi sistem, FAT32 dosya sistemini destekleyen USB bellekleri tanır. USB belleğinizi FAT32 dosya sistemine biçimlendirdiğinizden emin olun.

Ford Fiesta Flash Bellek Nasıl Çalışır

Flash bellek, araba çalıştırıldığında otomatik olarak çalışır. Belleği çıkarmak için araç çalışırken USB girişinin kapağını açın ve USB belleği çıkarın.

Ford Focus USB Desteklenmiyor

Lütfen unutmayın, bu bilgiler Ford Fiesta içindir. Ford Focus modelleri USB müzik desteği sunmayabilir.

Bu bilgiler, Ford Fiesta'nızda USB bellekten müzik dinlemenize yardımcı olacaktır. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, aracınızın kullanım kılavuzuna bakın veya Ford bayinizle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın. mp3 formatını desteklediğine göre mp3 formatında olmalı. müzikleri klasör şeklinde attıysanız belki klasörü görmemiş olabilir. flasha tek bir mp3 atarak deneyin. yine olmazsa farklı bir flash bellek ile denemenizi tavsiye ederim.
  • 10 15'e bitane aux kablosu al telefona at müzikleri bak keyfine telefonla görüşmede yapabilirsin benim yaptığım gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: resitaL*

10 15'e bitane aux kablosu al telefona at müzikleri bak keyfine telefonla görüşmede yapabilirsin benim yaptığım gibi

bende aux dan kullanıyorum mp3 telefon cart curt bağlıyorum çatur çutur oynatıyorum :)
  • fat32 sisteminde klasörler şeklinde istediğin gibi yükleyebilirsin. bende 16gb mini usb bellek var fat32 dosya sisteminde binlerce şarkı atabilirsin
  • auxla müzik dinlerken şarkı listesinde ileri geriyi direksiyondan yapabiliyor muyuz?
  • direksiyondan sadece usb deki şarkıları ve radyoda ileri geri yapabiliyorsun.Aux kontrolu kullandıgın makinada.Örnegin ipod ve ya telefondan müzik dinliyorsan onlardan kontrol ediyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar bende de fiesta var usb de ki şarkıları karışık çalması için ne yapmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.