Şimdi Ara

Fiestamla Kaza yaptım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar içinde sigara bile içmediğim gözümden sakındığım arabamla 1 hafta önce bir kaza yaptım.Karlı buzlu yolda 50 ile giderken araç kaydı ve duramayarak yan refuje çarptım :( .Araç hızı alamadı ve döndü ardından arkasını da vurdu yan refuje yanı da çarptı.bende bişey yok airbag filan patlamadı.yuruyende de sıkıntı yok.zaten 500 metreden fazla araba kazadan sonra gidebildi.o an olayın şokuyla polisi sigortam.net i aramışım.neyse geldiler aracı cektiler.servise goturduler.servis kasko lafını duyunca parçayı yapmadan direk değiştirelim dedi.Özetle hiç hasar kaydı olmayan aracıma 8000 lira hasar kaydı ve 4 parça değişimi yapacaklarını soylediler.
    sol ön çamurluk, on kaput arka bagaj ,on ızgara filan değişcek .Araç 17 000 kmde 2013 model ford fiesta .sıfırı 38000 tl .sizce aracın ederi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matatug -- 23 Şubat 2015; 22:01:32 >

• ederi gideri ne olur bilemiyorum ama çok şükür cana gelmemiş. bu sene karda bende çok korktum. bırak frene basmayı dokununca kaymaya başlıyor kış lastiği olmayınca. çok geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ......Kaza Yaptım......
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.