Şimdi Ara

Fifa 06 Oyundan Atıyor... Çözümü Nedir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Intel Sonoma 1.86 GHz
    • Intel Pentium M 750 (Dothan) İşlemci
    • Intel 915PM Chipset
    • 2 MB L2 Cache, 533 MHz
    • 2x512 MB DDR2 533 MHz Bellek (Max: 2 GB)
    • 80 Gb (5400 Rpm) Sabit Disk
    • DVD±RW +R9 Dual Layer (9,5 GB yazabilme) Sürücü
    • 15.4" WXGA (1280x800) TFT LCD Ekran
    • "Diamond View" Glare Ultra Parlak Ekran
    • 256 MB Hyper Memory (128 MB Paylaşımsız) ATI Radeon X700 Ekran Kartı

Özelliklerinde bir Notebook'um var. Geçen Hafta Fifa 06 DVD versiyonunu aldım sorunsuz bir şekilde yükledim. Oyuna giriyorum menüler otomatik olarak değiştiğinden fifanın sitesinden yama yükledim. Usb hikayesi için... Düzeldi (Usb Klavyem yok bu arada). fakat herşey seçtikten sonra (side / formation) maça girerken oyundan atıyor... Herşeyi denedim ( ekren kartı / directx driver update ti) fakat sonuç yok bir kez çalıştı Allah var. Bir oturumda sonra çalışmadı...

Mutlaka bilen olmalı bu sorunun çözümünü..(sanıyorum)

Yardımını rica ederim.

Saygılar.

• kurduğun yamadan dolayı olabilir oyunu uninstal et belgelerim/Fifa 06 klasörünü sil oyunu yeniden kurmayı dene
  • mutlak yamadandır onları sil ve oyunu tekrar yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahraman_GS -- 13 Mart 2006; 13:24:02 >
  • BENCE YAMADAN OLABİLİR.BENDE DE FİFA 2006 VARDI.YAMASINI İNDİRDİM OYUNDAN ATTI HEP SİNİR OLDUM YAW.OYUNU SİLDİM TAMAMEN KURTULDUM.OYUNDAN ATMIYORDU ARTIK
  • Arkadaşlar yamasız oyunda menüler otomatik değişiyor. Hiç birşey yapamıyıyorum. Kaldı ki fifanın kendi sitesindeki yama. Nasıl olacak anlamıyorum. Mutlaka bir çözümü olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Legolas*

Arkadaşlar yamasız oyunda menüler otomatik değişiyor. Hiç birşey yapamıyıyorum. Kaldı ki fifanın kendi sitesindeki yama. Nasıl olacak anlamıyorum. Mutlaka bir çözümü olmalı

oyunun save dosyasını kopyala oyunu kaldır ve tekrar yükle kaldığın yerden devam et
  • Tekrar Kurdum Hiçbir yama yüklemedim. Yine atıyor arkadaşlar başka fikri olan varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorunun çözümü bilen yokmu yani ?
  • çözümsüz sorun... kimsenin fikrş yokmu
  • tek çözümü var oyunu sil pes5 yükle
  • sağol kardeş çok yardımcı oldun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.