Şimdi Ara

FIFA 09 (ÇIKTI)En iyi Futbol oyunu! (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.283
Cevap
0
Favori
168.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lenyyy

RS sağ stick. mesela RBye basılı tutarken sağ kolu aşağı yukarı aşağı yapıcaz.

şu robot hareketini yapamadım ben.LTye basarken RSyi ne yapcaz

yanlis yapiyorsun :) LT + RS nin ortasina basicaksin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Mayıs 2009; 17:08:11 >
  • x360 da oynuyorum, genelde güzel bir oyun olmuş. Fakat adamın stickle bile sadece 4 ana 4 ara yöne koşabildiğini görünce oyuna yazık etiklerini düşündüm, adam geçmek için illa ki değişik çalımlar yapıcaz heralde, bu da daha da arcade bir hava katmış. Grafik olarak Pes'ten iyi olsada sanki oynanışta Pes daha sıcak.
  • http://www.youtube.com/watch?v=2FPsBS3u_bs

1:12 oyle pas nasil atiliyor..

bir sorum daha var

http://www.youtube.com/watch?v=Sl1rvvNZhNM

golden sonra sol ust kosede sevinme hareketini nasil yapicagimizi gosteriyor...

bende cikmiyor boyle bisey ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 26 Mayıs 2009; 1:19:31 >
  • LB + Y yada RB + B İle Atılıo O Pas Galiba.

Yukarda Çıkan Hangi Hareketi Yapacağın Değil Celebration u İptal Etme Kısa Kesme Tuşları. O hep çıkıo RB + LB

Benimde Bi Sorum Olucak. Ben Online Oynarken Yukarı Sağ Üstte Konuştuğum Zaman İsmim Çıkmio Adamımın Üstündede Konuştuğuma Dair Hoperlör İşareti Çıkmıyor konuştuğum Zaman

Bi Ayar Falan Mı Yapmam Gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 27 Mayıs 2009; 15:28:55 >
  • Xbox'ı yeni aldığım oyunu Fifa 2009'u dün oymaya başladım herşeyi ile mükemmel bir oyun ancak bir sorum olacaktı. Arkadaşlarla yaptığımız maçlarda birbirimize çok kolay top kaptırıyorduk yani Pes2009'da ki gibi al topu çalımla bi kaç kişiyi tarzı şeyler yapamadık pek. Buda ulan acaba biz mi daha bilmiyoruz yoksa oyunun oynanabilirliğimi zayıf diye düşünmemize neden oldu ancak bu kadar güzel bir oyunun oynananbilirliğinin zayıf olmasına pek ihtimal vermiyorum ben. Topu ayakta nasıl tutabiliriz? Skill kullanmadan teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Xbox'ı yeni aldığım oyunu Fifa 2009'u dün oymaya başladım herşeyi ile mükemmel bir oyun ancak bir sorum olacaktı. Arkadaşlarla yaptığımız maçlarda birbirimize çok kolay top kaptırıyorduk yani Pes2009'da ki gibi al topu çalımla bi kaç kişiyi tarzı şeyler yapamadık pek. Buda ulan acaba biz mi daha bilmiyoruz yoksa oyunun oynanabilirliğimi zayıf diye düşünmemize neden oldu ancak bu kadar güzel bir oyunun oynananbilirliğinin zayıf olmasına pek ihtimal vermiyorum ben. Topu ayakta nasıl tutabiliriz? Skill kullanmadan teşekkürler...

Bu oyunu PES gibi oynamayın, gerçek futbol gibi oynayın.

PES'te dediğin gibi ver birine tüm sahayı dolaşsın hesabı gerçekle bi alakası var mı ? Yok tabii kide.

Fakat FIFA'da taktik yaparak, paslaşarak, yeri geldiğinde hareketlerle adam geçerek gol atmalısınız. Bi adama verip sadece PES'teki gibi dribbling yaparak geçmeye çalışırsanız ne oyundan zevk alırsınız, ne de oyunun simulasyon özelliği ve gerçek futbola yakın özelliği doğru olur.

Yani oynanabilirlik gerçeğe yakın bu oyunda, ver birine sahayı dolaşsın olmuyor ona göre oynayın taktik yaparak. Bu da oyunun ne kadar gerçekçi olduğunun kanıtıdır :) .

• quote:

Orjinalden alıntı: egemen1903

Xbox'ı yeni aldığım oyunu Fifa 2009'u dün oymaya başladım herşeyi ile mükemmel bir oyun ancak bir sorum olacaktı. Arkadaşlarla yaptığımız maçlarda birbirimize çok kolay top kaptırıyorduk yani Pes2009'da ki gibi al topu çalımla bi kaç kişiyi tarzı şeyler yapamadık pek. Buda ulan acaba biz mi daha bilmiyoruz yoksa oyunun oynanabilirliğimi zayıf diye düşünmemize neden oldu ancak bu kadar güzel bir oyunun oynananbilirliğinin zayıf olmasına pek ihtimal vermiyorum ben. Topu ayakta nasıl tutabiliriz? Skill kullanmadan teşekkürler...

Koşarak top çalmaya gelen adamı gördümü hemen pas yapacan yada LT sağa sola dönüp topu saklayacan.Saklamak için LT tuşunu kullan.

• Ya süper oyun cidden tek sorun saha boyutu oda olursa hiç değişmesinler ya her golüm farklı az önce de Galatasaray ile Manager mod oynarken sağdan Arda ile girdim pas çıkardım Lincoln'e gelmeden RB'ye basarak şut tuşuna bastım Lincoln sağa baktı sola kalenin köşeye doğru vurdu topa süper bi goldü cidden Lincoln her zaman yapıyor tabi sağa bakıp sola atmayı oyunda da ara ara oluyor tam Lincoln'e denk geldi bide gol olunca çok süper oldu ya

Bakalım şu 4 Haziran gelse de görsek resim, video felan .
  • quote:

Orjinalden alıntı: CK07

Ya süper oyun cidden tek sorun saha boyutu oda olursa hiç değişmesinler ya her golüm farklı az önce de Galatasaray ile Manager mod oynarken sağdan Arda ile girdim pas çıkardım Lincoln'e gelmeden RB'ye basarak şut tuşuna bastım Lincoln sağa baktı sola kalenin köşeye doğru vurdu topa süper bi goldü cidden Lincoln her zaman yapıyor tabi sağa bakıp sola atmayı oyunda da ara ara oluyor tam Lincoln'e denk geldi bide gol olunca çok süper oldu ya

Harbi şu boyut çıldırtıyor insanı.

Ama Fifa 10 bece şöyle olcak;

Euro 2008 deki grafik + Euro 2008 deki saha boyutları + Fifa 09'daki oynanış + Şutlarda ve dribblinglerde gelişme + Menajer Mod'da yenilikler + mükemmel hava şartları

Heralde konsolun dvd-romunu uzun süre açmayız

• quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

Ya süper oyun cidden tek sorun saha boyutu oda olursa hiç değişmesinler ya her golüm farklı az önce de Galatasaray ile Manager mod oynarken sağdan Arda ile girdim pas çıkardım Lincoln'e gelmeden RB'ye basarak şut tuşuna bastım Lincoln sağa baktı sola kalenin köşeye doğru vurdu topa süper bi goldü cidden Lincoln her zaman yapıyor tabi sağa bakıp sola atmayı oyunda da ara ara oluyor tam Lincoln'e denk geldi bide gol olunca çok süper oldu ya

Euro 2008 deki grafik + Euro 2008 deki saha boyutları + Fifa 09'daki oynanış + Şutlarda ve dribblinglerde gelişme + Menajer Mod'da yenilikler + mükemmel hava şartları

Euro 2008'deki grafiği bekleme dostum olsa olsa FIFA 08'deki grafik kalitesine geri döner yani az daha arttırırlar ama Euro 2008 asla olmaz

• neden ?
  • quote:

quote:

quote:

Euro 2008'deki grafiği bekleme dostum olsa olsa FIFA 08'deki grafik kalitesine geri döner yani az daha arttırırlar ama Euro 2008 asla olmaz

İmpossible is nothing.

Bence olabilir.Çünkü PES'in grafiklerde ne kadar kendini geliştirdiğinin gördü EA Sports.
    Altta kalmayacaktır EA.

• Arkadaşlar bende PS3 var ve FIFA 09'u çok keyif alarak oynuyorum. Yalnız şöyle birşey farkettim cafede oynarken, Xbox'ta PES 09 PS3'teki PES 09'dan çok daha güzel geldi bana. Acaba FIFA 09'da da Xbox versiyonu çok farkediyor mu PS3'tekinden? Ikisini iki ayrı konsolda oynayıp böyle bir fark gören var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar bende PS3 var ve FIFA 09'u çok keyif alarak oynuyorum. Yalnız şöyle birşey farkettim cafede oynarken, Xbox'ta PES 09 PS3'teki PES 09'dan çok daha güzel geldi bana. Acaba FIFA 09'da da Xbox versiyonu çok farkediyor mu PS3'tekinden? Ikisini iki ayrı konsolda oynayıp böyle bir fark gören var mı acaba?

Valla fanlık yapmak istemiyorum da bende bi kere Fifa oynamıştım PS3 cafede ve renkler soluktu ve frame düşmeleri yaşanıyordu.Xboxta frame düşmesi olmuyor.Renkler çok daha canlı
  • ben ikisinde de oynadım.. xbox da ki biraz daha güzel geldi ama göz yanılgısı da olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cino__cool -- 30 Mayıs 2009; 17:55:15 >
  • Euro 2008'deki grafiği yaparlarsa bazı şeylerden feragat etmeleri lazım.
  • @ rapture , @ [DMC] :

Gelmez yani PES asla FIFA kadar kapsamlı bir oyun değil zaten ki bence bu sene grafik olarakta geçemeyecek o görüntü mükemmeldi PES'in ama FIFA 2010 daha iyi gelecektir.

Onu geçtim Euro 2008 oyununda takım sayıları azdı, animasyon, oynayış, fizik, taktik gibi şeylerde daha kötüydü haliyle grafiğe abandılar ama FIFA 09 gibi oyunlarda sayısız takım ve lig var, oynayış bi o kadar gelişmiş, fizik gelişmiş, taktikler ve animasyonlar çok daha gelişmiş, bu kadar gelişme sonrası grafik geriledi.

Bu nedenden ötürü, takım sayısı, lig sayısı, oynayış gibi unsurlar ele alındığında Euro 2008 gibi bi grafik beklemeyin imkanı yok gelmez yani Takım sayısı felan çok fazla çünkü olsa olsa en fazla FIFA 08 grafik kalitesine geri döner

• Hocam şu oyunları hep terazi-ağırlık mantığıyla düşünmeyelim.Grafiği arttırırlarsa oynanıştan, oynanışı arttırırlarsa grafikten kesmek falan bana mantıksız geliyor.Bakınız 2k9.2k8'den grafik anlamda oldukça önde.Oynanış olarak çok ufak bir-iki eksiklik var onlarda düzeltilmeyecek şeyler değil.Yani birşeylerden kısmadan grafikler geliştirilebilir.
  • quote:

Hocam şu oyunları hep terazi-ağırlık mantığıyla düşünmeyelim.Grafiği arttırırlarsa oynanıştan, oynanışı arttırırlarsa grafikten kesmek falan bana mantıksız geliyor.Bakınız 2k9.2k8'den grafik anlamda oldukça önde.Oynanış olarak çok ufak bir-iki eksiklik var onlarda düzeltilmeyecek şeyler değil.Yani birşeylerden kısmadan grafikler geliştirilebilir.

Olur ama DVD yetmiyor ki yani Blu-Ray olsa XBOX 360'ta rahat yapabilirler ama bazı şeyleri kısmak gerekiyor elleri mahkum
  • quote:

quote:

Hocam şu oyunları hep terazi-ağırlık mantığıyla düşünmeyelim.Grafiği arttırırlarsa oynanıştan, oynanışı arttırırlarsa grafikten kesmek falan bana mantıksız geliyor.Bakınız 2k9.2k8'den grafik anlamda oldukça önde.Oynanış olarak çok ufak bir-iki eksiklik var onlarda düzeltilmeyecek şeyler değil.Yani birşeylerden kısmadan grafikler geliştirilebilir.

Olur ama DVD yetmiyor ki yani Blu-Ray olsa XBOX 360'ta rahat yapabilirler ama bazı şeyleri kısmak gerekiyor elleri mahkum

Hocam yapma Allah aşkına 7.5 GB kaplıyor DVD.8.5'e kadar yolu var

Hem o değil de 2k9 daki grafik gelişmesini göz ardı edemeyiz.2k8 de aynı boyutta, 2k9 da

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.