Şimdi Ara

FIFA 09 (ÇIKTI)En iyi Futbol oyunu! (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.283
Cevap
0
Favori
168.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

Orjinalden alıntı: CK07

quote:

Hocam şu oyunları hep terazi-ağırlık mantığıyla düşünmeyelim.Grafiği arttırırlarsa oynanıştan, oynanışı arttırırlarsa grafikten kesmek falan bana mantıksız geliyor.Bakınız 2k9.2k8'den grafik anlamda oldukça önde.Oynanış olarak çok ufak bir-iki eksiklik var onlarda düzeltilmeyecek şeyler değil.Yani birşeylerden kısmadan grafikler geliştirilebilir.

Olur ama DVD yetmiyor ki yani Blu-Ray olsa XBOX 360'ta rahat yapabilirler ama bazı şeyleri kısmak gerekiyor elleri mahkum

Hocam yapma Allah aşkına 7.5 GB kaplıyor DVD.8.5'e kadar yolu var

Hem o değil de 2k9 daki grafik gelişmesini göz ardı edemeyiz.2k8 de aynı boyutta, 2k9 da

Ne alaka dostum 2K9'daki takım sayısıyla FIFA'daki bir mi ve tabii ki oyunun genişliği, pozisyon genişliği, fizikler felan filan ?

Hem 2K8 ile 2K9 arasında olağanüstü grafik farkı yok ki ter detaylarını çok gerçekçi yaptılar, bi kaç doku kalitesi artmış gerisi aynı devrim niteliğinde gelişmeler yok yani ama EURO 08 ile FIFA 09 arasında inanılmaz farklar var

• UCL 06-07 Oyunundaki görsel şölen olursa, artık oturur karşısında ağlarım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam şu oyunları hep terazi-ağırlık mantığıyla düşünmeyelim.Grafiği arttırırlarsa oynanıştan, oynanışı arttırırlarsa grafikten kesmek falan bana mantıksız geliyor.Bakınız 2k9.2k8'den grafik anlamda oldukça önde.Oynanış olarak çok ufak bir-iki eksiklik var onlarda düzeltilmeyecek şeyler değil.Yani birşeylerden kısmadan grafikler geliştirilebilir.

Olur ama DVD yetmiyor ki yani Blu-Ray olsa XBOX 360'ta rahat yapabilirler ama bazı şeyleri kısmak gerekiyor elleri mahkum

Hocam yapma Allah aşkına 7.5 GB kaplıyor DVD.8.5'e kadar yolu var

Hem o değil de 2k9 daki grafik gelişmesini göz ardı edemeyiz.2k8 de aynı boyutta, 2k9 da

Ne alaka dostum 2K9'daki takım sayısıyla FIFA'daki bir mi ve tabii ki oyunun genişliği, pozisyon genişliği, fizikler felan filan ?

Hem 2K8 ile 2K9 arasında olağanüstü grafik farkı yok ki ter detaylarını çok gerçekçi yaptılar, bi kaç doku kalitesi artmış gerisi aynı devrim niteliğinde gelişmeler yok yani ama EURO 08 ile FIFA 09 arasında inanılmaz farklar var

Ben EURO 2008 grafikleri ile gelir diyorum bakalım.

EURO 2008 grafikleri ile gelirse oynamayacan ama

• quote:

FIFA 2010 , EURO 08 grafikleri ile gelsin bikini giycem

Ne alaka hocam oynamayacam ama gelmez yani o kadar takım, fizik, oynayış felan var imkanı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditore -- 30 Mayıs 2009; 21:21:48 >

• quote:

quote:

FIFA 2010 , EURO 08 grafikleri ile gelsin bikini giycem

Ne alaka hocam oynamayacam ama gelmez yani o kadar takım, fizik, oynayış felan var imkanı yok

Espri yaptım be abi

• beyler siz controller ayarlarını nasıl yapıp oynuyosunuz?hepsi assisted mı?
  • arkadaslar xbox live da sorun mu var ea serverında..
  • quote:

Orjinalden alıntı: del piero 10

arkadaslar xbox live da sorun mu var ea serverında..

EA konferansı birazdan başlayacak ama bi alakası varmı bilmiyorum
  • arkadaşlar xbox live a yeni girdim akşam ları 9 dan sonra fifa oynayanalar varsa beni ekleyebilirler xbox live gamertag: plaguex360 ...orta halli bi oyuncuyum beni ekleyecek arkadaşlar daha cok orta seviyeli takımlarla oynayan arkadaşlar olursa sevinirim mesela fenerbahçe galatasaray lazio porto benfica sporting gibi..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orjinalden alıntı: kaanXXXx

rövaşata nasıl yapılır

top gelmeden "B" basarsan olur

LT+B.

LT'siz olmuyor çok denedim

b new alternate için mi costum a için mi
  • Turnuva yok mu beyler?
  • Arkadaşlar Fifa'da ne kadar uğraşırsam uğraşayım. Güzel bir orta yapamıyorum, kanatlardan.
    Bunun püf noktası nedir?
    Ayarlarda lob pasların iki şeklini de oldukça fazla denedim.(Assisted, Manual)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Martellos

Arkadaşlar Fifa'da ne kadar uğraşırsam uğraşayım. Güzel bir orta yapamıyorum, kanatlardan.
    Bunun püf noktası nedir?
    Ayarlarda lob pasların iki şeklini de oldukça fazla denedim.(Assisted, Manual)

RB ve ortaya beraber bas arka direğe sert keser
  • quote:

Orjinalden alıntı: Martellos

Turnuva yok mu beyler?

Şuanda devam eden TSL turnuvası var 3-4 güne biter sadece 2 kişilik yer var eğer katılmak istersen
  • Bu oyunda aynı Xbox360 ile iki farklı Xbox Live Gold hesabı kullanılarak online maç oynanabiliyor mu ? Tabi bu iki kişinin aynı takımda olmasını istiyorum.

Eğer yapılabiliyorsa, daha önce deneyen varsa nasıl yapıldığını açıklayabilir mi ?

Teşekkürler.
  • Guest hesabıyla aynı makinada 2 kişi online oynıyabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aL3n.
    Guest hesabıyla aynı makinada 2 kişi online oynıyabilirsin.

Kendimde arayarak şansım varsa bulabilirim ama, bu söylediğinizin nasıl yapıldığını aklınızda ise kısaca tarif edebilir misiniz ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: aL3n.
    Guest hesabıyla aynı makinada 2 kişi online oynıyabilirsin.

Kendimde arayarak şansım varsa bulabilirim ama, bu söylediğinizin nasıl yapıldığını aklınızda ise kısaca tarif edebilir misiniz ?

Maça girmeden takım seçme menüsündeyken Y tuşuna basıyorsunuz orda en altta Guest hesabı çıkıyor onu seçtikten sonra oynıyabilirsiniz.
  • bende hep guest yaziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]
    bende hep guest yaziyor

Sizde Guest:0, yani katılımcı yok yazıyordur.

Denedim ve oldu. Menüden :
    Xbox Live > Ranked Quick Match seçtikten sonra, takım seçme ekranında iken ikinci gamepad ile Y tuşuna basınca dashboard penceresi açılıyor ve orada Guest hesabına giriş yapmanız gerekiyor. Sonra maçta iki kişi oynayabiliyor. Zaten bu işlemden sonra Guest:1 olarak gözükyor.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.