Şimdi Ara

FIFA 09 (ÇIKTI)En iyi Futbol oyunu! (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.283
Cevap
0
Favori
169.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Achievement Hunter

Peki bu Live Season güncellemeleri sadece onilne modda mı görünüyor,yoksa single modda ki takımları da güncelliyor mu?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu kornerden gol atma trophysi biliyorum ps3 için soruyorum ama bu olay xboxda da var.atıyorum ama saymıyor online attım.normalde 3-4 kere attım ama saymıyor.acaba kadroları reset mi yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

quote:

Orjinalden alıntı: U 517

Arkadaşlar bugün Xbox Live Marketplace te gezinirken FIFA 09'a ait tüm Live Season eklentilerinin ücretsiz olduğunu gördüm.

Live Season - All Leagues Pack
    Live Season - Bundesliga
    Live Season - Liga BBVA
    Live Season - Primera División de México
    Live Season - Barclays Premier League
    Live Season - Ligue 1
    Live Season - Serie A

Tüm bu liglerle ilgili Live Season içerikler "Free" olmuş.Eğer herhangi bir kısıtlama yoksa indirememiş arkadaşlar için bence kaçırılmaz bir fırsat.Bir de en üstte ki All Leagues Pack ,"Bundesliga","Liga BBVA","Primera División de México","Barclays Premier League","Ligue 1" ve "Serie A" ligerinin tek bir paket altında toplanmış versiyonu mu?,yoksa bu liglerin dışında kalan oyunda bulunan diğer liglerin bir arada bulunduğu bir eklenti midir?

Hocam artık güncellenmiyor o, tüm oyuncular sabit ve sizin oynadığınız normal ranked güçlerinde Boşu boşuna indirmiş olursunuz yani

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Hocam artık güncellenmiyor o, tüm oyuncular sabit ve sizin oynadığınız normal ranked güçlerinde Boşu boşuna indirmiş olursunuz yani

Yanlız ben hepsinin yayınlanma tarihine baktım hepsinde de 01/07/2009 yazıyor.Yani tarihe bakarsak hepsinin güncel olma ihtimali çok yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Achievement Hunter

quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Yanlız ben hepsinin yayınlanma tarihine baktım hepsinde de 01/07/2009 yazıyor.Yani tarihe bakarsak hepsinin güncel olma ihtimali çok yüksek.

Alıntıları Göster
    Hep fifa da quick mac yapardım online da.Dün merak ettim single bi kupa fln yapayım dedim.Ama kupa yaparken takımları tek tek seçme k gerekiomuş

Böyle hazır kupa yokmu uluslar arası? Yoksa hep ülkeler kendi içindeki kupaları gördüm

Bİ de milli takımların hazır kupası yok mu beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Hep fifa da quick mac yapardım online da.Dün merak ettim single bi kupa fln yapayım dedim.Ama kupa yaparken takımları tek tek seçme k gerekiomuş

Böyle hazır kupa yokmu uluslar arası? Yoksa hep ülkeler kendi içindeki kupaları gördüm

Bİ de milli takımların hazır kupası yok mu beyler

Alıntıları Göster
    arkadaslar e74 lü konsolumu yaptırdım,lıveada aldım herkesi beklerim FIFA 09'a..

GT:AlperAlp
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp'er

arkadaslar e74 lü konsolumu yaptırdım,lıveada aldım herkesi beklerim FIFA 09'a..

GT:AlperAlp

Alıntıları Göster
    Ben de xbox ailesine katıldım ve Fifa 09 oynamaya başladım.Şuan live üyeliğim de var.Sormak istediğim single play lig yapmak istediğimde takım kadrolarının ve dizilişlerin güncel olmadığını gördüm.Bunların bir güncellemesi var mıdır yani en azından takım kadrolarını güncelleyen bir eklenti paketi var mı nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_tr

Ben de xbox ailesine katıldım ve Fifa 09 oynamaya başladım.Şuan live üyeliğim de var.Sormak istediğim single play lig yapmak istediğimde takım kadrolarının ve dizilişlerin güncel olmadığını gördüm.Bunların bir güncellemesi var mıdır yani en azından takım kadrolarını güncelleyen bir eklenti paketi var mı nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    uzaktan gol icin oyuncunun kullandigi ayagina gelicek sekilde aci+lt+ sag analogla falso ben boyle yapiyorum vurdugum zaman giriyor arada.

rovasata nasil atiliyor ve rabona fake? rabona fake cok zor zorlanmadan yapan varsa nasil yapiyor anlatabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_tr

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzorone

uzaktan gol icin oyuncunun kullandigi ayagina gelicek sekilde aci+lt+ sag analogla falso ben boyle yapiyorum vurdugum zaman giriyor arada.

rovasata nasil atiliyor ve rabona fake? rabona fake cok zor zorlanmadan yapan varsa nasil yapiyor anlatabilir mi?

Rabone fake hareketi yaparken çizgiye doğru in, sonra zaten bilindik A+X tuşlarına bas her oyunda vurarmış gibi yaparken bu tuşlar kullanılır zaten. Bunda da böyle yapıcaksın, sadece ek olarak LT ye basacaksın bide ters yöne analogu ittireceksin. Örnek;

- sol tarafa doğru atak halindeysek, sol çizgiye inerken LT+A+X basıyorsun ve analogu sağa ittiriyosun.

- sağ tarafa doğru atak halindeysek, sağ çizgiye inerken LT+A+X basıyorsun ve analogu sola ittiriyorsun.

Umarım anlaşılmıştır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

quote:

Orijinalden alıntı: rzorone

Rabone fake hareketi yaparken çizgiye doğru in, sonra zaten bilindik A+X tuşlarına bas her oyunda vurarmış gibi yaparken bu tuşlar kullanılır zaten. Bunda da böyle yapıcaksın, sadece ek olarak LT ye basacaksın bide ters yöne analogu ittireceksin. Örnek;

- sol tarafa doğru atak halindeysek, sol çizgiye inerken LT+A+X basıyorsun ve analogu sağa ittiriyosun.

- sağ tarafa doğru atak halindeysek, sağ çizgiye inerken LT+A+X basıyorsun ve analogu sola ittiriyorsun.

Umarım anlaşılmıştır :)

Alıntıları Göster
    youtubeda hareketleri anlatan güzel bir video vardı..bulursam link veririm...

• quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

youtubeda hareketleri anlatan güzel bir video vardı..bulursam link veririm...

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=30Qddk2J_VM&feature=fvw
    http://www.youtube.com/watch?v=I6Qwu6iWpcc&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=thdhwnyEts4&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=m9bCsVoIAgU&feature=channel

• quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

http://www.youtube.com/watch?v=30Qddk2J_VM&feature=fvw
    http://www.youtube.com/watch?v=I6Qwu6iWpcc&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=thdhwnyEts4&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=m9bCsVoIAgU&feature=channel

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar ben fifa 09 cok uzun bir süreden beri oynuyorum dün fifa 09 online lederboard da baktım 100 kaybetiğim mac 150 kazandığın mac diyor fakat rank - cizik geciyor hic puan vermemiş başkalarına bakıyorum adam daha 66 mac kazanmış 30 kaybetmiş 9999 rank diyor . hayret birşey bütün macları da onlineda ranked quick macdan yapıyorum .eğer sorumum cevabını bilen varsa beni aydınlata bilirmi şimdiden teşekkürler??????

• quote:

Orijinalden alıntı: zipir75

selam arkadaşlar ben fifa 09 cok uzun bir süreden beri oynuyorum dün fifa 09 online lederboard da baktım 100 kaybetiğim mac 150 kazandığın mac diyor fakat rank - cizik geciyor hic puan vermemiş başkalarına bakıyorum adam daha 66 mac kazanmış 30 kaybetmiş 9999 rank diyor . hayret birşey bütün macları da onlineda ranked quick macdan yapıyorum .eğer sorumum cevabını bilen varsa beni aydınlata bilirmi şimdiden teşekkürler??????

Bunu bende merak ediyorum. Hep ranked oynuyorum ama bi rankım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Bunu bende merak ediyorum. Hep ranked oynuyorum ama bi rankım yok

Alıntıları Göster
    hadi arkadaşlar yok mu sorumumuzun cevabını bilen cok merak ediyorum niye böyle oluyor diye ?????

• quote:

hadi arkadaşlar yok mu sorumumuzun cevabını bilen cok merak ediyorum niye böyle oluyor diye ?????

Alıntıları Göster
    arkadaşlar orta için yardım edecek yokmu her 10 ortanın 1inde bizim eleman topa vurabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veggier

arkadaşlar orta için yardım edecek yokmu her 10 ortanın 1inde bizim eleman topa vurabiliyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 2010 çıkacak ama bu oyunda çözemediğimiz hareketler var. Biriyle onlain maç yaparken adam chalse yi seçmiş oyuncularu messi, ronaldo, yani anlayacağınız adam avrupa karması yapmış ne ararsan var. bu şekilde nasıl oluyor.

Diğer bir sorum ise allah rızası için şu frikik nasıl atılıyor. Adam küçük adımlarla bir sert vyryyorki top füze gibi ya bu işin sırrı ne. Aslında özel hareketler topiği olsa siz üstatlar bu gereksiz sorulara maruz kalmazsınız. Cevağp için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraking34

Arkadaşlar 2010 çıkacak ama bu oyunda çözemediğimiz hareketler var. Biriyle onlain maç yaparken adam chalse yi seçmiş oyuncularu messi, ronaldo, yani anlayacağınız adam avrupa karması yapmış ne ararsan var. bu şekilde nasıl oluyor.

Diğer bir sorum ise allah rızası için şu frikik nasıl atılıyor. Adam küçük adımlarla bir sert vyryyorki top füze gibi ya bu işin sırrı ne. Aslında özel hareketler topiği olsa siz üstatlar bu gereksiz sorulara maruz kalmazsınız. Cevağp için şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    BU KALP SENİ UNUTUR MU.......

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

BU KALP SENİ UNUTUR MU.......

Alıntıları Göster
    SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM FİFA09. SENİN YERİN KALBİMDE HEP FARKLI OLCAK

• quote:

Orijinalden alıntı: mali76

SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM FİFA09. SENİN YERİN KALBİMDE HEP FARKLI OLCAK

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]
    bende hep guest yaziyor

Sizde Guest:0, yani katılımcı yok yazıyordur.

Denedim ve oldu. Menüden :
    Xbox Live > Ranked Quick Match seçtikten sonra, takım seçme ekranında iken ikinci gamepad ile Y tuşuna basınca dashboard penceresi açılıyor ve orada Guest hesabına giriş yapmanız gerekiyor. Sonra maçta iki kişi oynayabiliyor. Zaten bu işlemden sonra Guest:1 olarak gözükyor.

1 takimi 2 kisi mi kontrol ediyor ?

Alıntıları Göster
    10u gördükten sonra 09 benim için çöp oyundur artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

10u gördükten sonra 09 benim için çöp oyundur artık.

Alıntıları Göster
    Topun balonda olsa,orta açmak seninle çok zorda olsa,hakemlerin avantaj kuralını bilmesede,seni unutmucam fifa 09

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.