Peki bu Live Season güncellemeleri sadece onilne modda mı görünüyor,yoksa single modda ki takımları da güncelliyor mu?
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu kornerden gol atma trophysi biliyorum ps3 için soruyorum ama bu olay xboxda da var.atıyorum ama saymıyor online attım.normalde 3-4 kere attım ama saymıyor.acaba kadroları reset mi yapacağım?
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesne
quote:
Orjinalden alıntı: U 517
Arkadaşlar bugün Xbox Live Marketplace te gezinirken FIFA 09'a ait tüm Live Season eklentilerinin ücretsiz olduğunu gördüm.
Live Season - All Leagues Pack Live Season - Bundesliga Live Season - Liga BBVA Live Season - Primera División de México Live Season - Barclays Premier League Live Season - Ligue 1 Live Season - Serie A
Tüm bu liglerle ilgili Live Season içerikler "Free" olmuş.Eğer herhangi bir kısıtlama yoksa indirememiş arkadaşlar için bence kaçırılmaz bir fırsat.Bir de en üstte ki All Leagues Pack ,"Bundesliga","Liga BBVA","Primera División de México","Barclays Premier League","Ligue 1" ve "Serie A" ligerinin tek bir paket altında toplanmış versiyonu mu?,yoksa bu liglerin dışında kalan oyunda bulunan diğer liglerin bir arada bulunduğu bir eklenti midir?
Hocam artık güncellenmiyor o, tüm oyuncular sabit ve sizin oynadığınız normal ranked güçlerinde Boşu boşuna indirmiş olursunuz yani
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Max_Kolesne
Hocam artık güncellenmiyor o, tüm oyuncular sabit ve sizin oynadığınız normal ranked güçlerinde Boşu boşuna indirmiş olursunuz yani
Yanlız ben hepsinin yayınlanma tarihine baktım hepsinde de 01/07/2009 yazıyor.Yani tarihe bakarsak hepsinin güncel olma ihtimali çok yüksek.
quote:
Orijinalden alıntı: Achievement Hunter
quote:
Orjinalden alıntı: Max_Kolesne
Yanlız ben hepsinin yayınlanma tarihine baktım hepsinde de 01/07/2009 yazıyor.Yani tarihe bakarsak hepsinin güncel olma ihtimali çok yüksek.
Alıntıları Göster
Hep fifa da quick mac yapardım online da.Dün merak ettim single bi kupa fln yapayım dedim.Ama kupa yaparken takımları tek tek seçme k gerekiomuş
Böyle hazır kupa yokmu uluslar arası? Yoksa hep ülkeler kendi içindeki kupaları gördüm
Bİ de milli takımların hazır kupası yok mu beyler
quote:
Orijinalden alıntı: CANOZ
Hep fifa da quick mac yapardım online da.Dün merak ettim single bi kupa fln yapayım dedim.Ama kupa yaparken takımları tek tek seçme k gerekiomuş
Böyle hazır kupa yokmu uluslar arası? Yoksa hep ülkeler kendi içindeki kupaları gördüm
Bİ de milli takımların hazır kupası yok mu beyler
Alıntıları Göster
arkadaslar e74 lü konsolumu yaptırdım,lıveada aldım herkesi beklerim FIFA 09'a..
GT:AlperAlp
quote:
Orijinalden alıntı: alp'er
arkadaslar e74 lü konsolumu yaptırdım,lıveada aldım herkesi beklerim FIFA 09'a..
GT:AlperAlp
Alıntıları Göster
Ben de xbox ailesine katıldım ve Fifa 09 oynamaya başladım.Şuan live üyeliğim de var.Sormak istediğim single play lig yapmak istediğimde takım kadrolarının ve dizilişlerin güncel olmadığını gördüm.Bunların bir güncellemesi var mıdır yani en azından takım kadrolarını güncelleyen bir eklenti paketi var mı nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: evo_tr
Ben de xbox ailesine katıldım ve Fifa 09 oynamaya başladım.Şuan live üyeliğim de var.Sormak istediğim single play lig yapmak istediğimde takım kadrolarının ve dizilişlerin güncel olmadığını gördüm.Bunların bir güncellemesi var mıdır yani en azından takım kadrolarını güncelleyen bir eklenti paketi var mı nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntıları Göster
uzaktan gol icin oyuncunun kullandigi ayagina gelicek sekilde aci+lt+ sag analogla falso ben boyle yapiyorum vurdugum zaman giriyor arada.
rovasata nasil atiliyor ve rabona fake? rabona fake cok zor zorlanmadan yapan varsa nasil yapiyor anlatabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: evo_tr
up
quote:
Orijinalden alıntı: rzorone
uzaktan gol icin oyuncunun kullandigi ayagina gelicek sekilde aci+lt+ sag analogla falso ben boyle yapiyorum vurdugum zaman giriyor arada.
rovasata nasil atiliyor ve rabona fake? rabona fake cok zor zorlanmadan yapan varsa nasil yapiyor anlatabilir mi?
Rabone fake hareketi yaparken çizgiye doğru in, sonra zaten bilindik A+X tuşlarına bas her oyunda vurarmış gibi yaparken bu tuşlar kullanılır zaten. Bunda da böyle yapıcaksın, sadece ek olarak LT ye basacaksın bide ters yöne analogu ittireceksin. Örnek;
- sol tarafa doğru atak halindeysek, sol çizgiye inerken LT+A+X basıyorsun ve analogu sağa ittiriyosun.
- sağ tarafa doğru atak halindeysek, sağ çizgiye inerken LT+A+X basıyorsun ve analogu sola ittiriyorsun.
Umarım anlaşılmıştır :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ezio Auditore
quote:
Orijinalden alıntı: rzorone
Rabone fake hareketi yaparken çizgiye doğru in, sonra zaten bilindik A+X tuşlarına bas her oyunda vurarmış gibi yaparken bu tuşlar kullanılır zaten. Bunda da böyle yapıcaksın, sadece ek olarak LT ye basacaksın bide ters yöne analogu ittireceksin. Örnek;
- sol tarafa doğru atak halindeysek, sol çizgiye inerken LT+A+X basıyorsun ve analogu sağa ittiriyosun.
- sağ tarafa doğru atak halindeysek, sağ çizgiye inerken LT+A+X basıyorsun ve analogu sola ittiriyorsun.
Umarım anlaşılmıştır :)
Alıntıları Göster
youtubeda hareketleri anlatan güzel bir video vardı..bulursam link veririm...
quote:
Orijinalden alıntı: the breaking_point
youtubeda hareketleri anlatan güzel bir video vardı..bulursam link veririm...
selam arkadaşlar ben fifa 09 cok uzun bir süreden beri oynuyorum dün fifa 09 online lederboard da baktım 100 kaybetiğim mac 150 kazandığın mac diyor fakat rank - cizik geciyor hic puan vermemiş başkalarına bakıyorum adam daha 66 mac kazanmış 30 kaybetmiş 9999 rank diyor . hayret birşey bütün macları da onlineda ranked quick macdan yapıyorum .eğer sorumum cevabını bilen varsa beni aydınlata bilirmi şimdiden teşekkürler??????
quote:
Orijinalden alıntı: zipir75
selam arkadaşlar ben fifa 09 cok uzun bir süreden beri oynuyorum dün fifa 09 online lederboard da baktım 100 kaybetiğim mac 150 kazandığın mac diyor fakat rank - cizik geciyor hic puan vermemiş başkalarına bakıyorum adam daha 66 mac kazanmış 30 kaybetmiş 9999 rank diyor . hayret birşey bütün macları da onlineda ranked quick macdan yapıyorum .eğer sorumum cevabını bilen varsa beni aydınlata bilirmi şimdiden teşekkürler??????
Bunu bende merak ediyorum. Hep ranked oynuyorum ama bi rankım yok
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
quote:
Bunu bende merak ediyorum. Hep ranked oynuyorum ama bi rankım yok
Alıntıları Göster
hadi arkadaşlar yok mu sorumumuzun cevabını bilen cok merak ediyorum niye böyle oluyor diye ?????
quote:
hadi arkadaşlar yok mu sorumumuzun cevabını bilen cok merak ediyorum niye böyle oluyor diye ?????
Alıntıları Göster
arkadaşlar orta için yardım edecek yokmu her 10 ortanın 1inde bizim eleman topa vurabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Veggier
arkadaşlar orta için yardım edecek yokmu her 10 ortanın 1inde bizim eleman topa vurabiliyor.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar 2010 çıkacak ama bu oyunda çözemediğimiz hareketler var. Biriyle onlain maç yaparken adam chalse yi seçmiş oyuncularu messi, ronaldo, yani anlayacağınız adam avrupa karması yapmış ne ararsan var. bu şekilde nasıl oluyor.
Diğer bir sorum ise allah rızası için şu frikik nasıl atılıyor. Adam küçük adımlarla bir sert vyryyorki top füze gibi ya bu işin sırrı ne. Aslında özel hareketler topiği olsa siz üstatlar bu gereksiz sorulara maruz kalmazsınız. Cevağp için şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: ultraking34
Arkadaşlar 2010 çıkacak ama bu oyunda çözemediğimiz hareketler var. Biriyle onlain maç yaparken adam chalse yi seçmiş oyuncularu messi, ronaldo, yani anlayacağınız adam avrupa karması yapmış ne ararsan var. bu şekilde nasıl oluyor.
Diğer bir sorum ise allah rızası için şu frikik nasıl atılıyor. Adam küçük adımlarla bir sert vyryyorki top füze gibi ya bu işin sırrı ne. Aslında özel hareketler topiği olsa siz üstatlar bu gereksiz sorulara maruz kalmazsınız. Cevağp için şimdiden teşekkürler.
Alıntıları Göster
BU KALP SENİ UNUTUR MU.......
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
BU KALP SENİ UNUTUR MU.......
Alıntıları Göster
SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM FİFA09. SENİN YERİN KALBİMDE HEP FARKLI OLCAK
quote:
Orijinalden alıntı: mali76
SENİ ÇOK ÖZLEYECEĞİM FİFA09. SENİN YERİN KALBİMDE HEP FARKLI OLCAK
Denedim ve oldu. Menüden : Xbox Live > Ranked Quick Match seçtikten sonra, takım seçme ekranında iken ikinci gamepad ile Y tuşuna basınca dashboard penceresi açılıyor ve orada Guest hesabına giriş yapmanız gerekiyor. Sonra maçta iki kişi oynayabiliyor. Zaten bu işlemden sonra Guest:1 olarak gözükyor.
1 takimi 2 kisi mi kontrol ediyor ?
Alıntıları Göster
10u gördükten sonra 09 benim için çöp oyundur artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
10u gördükten sonra 09 benim için çöp oyundur artık.
Alıntıları Göster
Topun balonda olsa,orta açmak seninle çok zorda olsa,hakemlerin avantaj kuralını bilmesede,seni unutmucam fifa 09