Şimdi Ara

FIFA 09 DH 2vs2 ONLINE LEAGUE (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz yarın onlineız bir aksilik olmazsa Milan olarak bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

bayern 3-3 man united
    tebrikler çekişmeli bir maçtı 3-0 dan 3-3 e 74 80 ve 90 + 2 de attığınız goller guzeldi.

başka günde rovanşı yaparız artık.bizim çıkamayacağımız kesinleşti galiba.inter sizin maçlar nasıl gidiyor.

Çek Cumhuriyeti-Türkiye maçı gibi son 15 dakikada çevirdik maçı
  • quote:

Orjinalden alıntı: diroix

quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

bayern 3-3 man united
    tebrikler çekişmeli bir maçtı 3-0 dan 3-3 e 74 80 ve 90 + 2 de attığınız goller guzeldi.

başka günde rovanşı yaparız artık.bizim çıkamayacağımız kesinleşti galiba.inter sizin maçlar nasıl gidiyor.

Çek Cumhuriyeti-Türkiye maçı gibi son 15 dakikada çevirdik maçı

bide 80-90 arası bi benim birde yasar ın direkten dönen topu var sen gel 90+2 de 3 kişiyle kol kola el ele şutu çek ve gol olsun.o kadarda vakit uzatmalarda top tuttuk bir uzun orta kaleden vee...

• Arkadaşlar EA nın nisan , mayıs gibi ŞL oyunu ya da başka bir modda yeni bir fifa çıkarma olasılığı var mı sizce?Pes lisans almış olmasına rağmen.
  • ya bız bı denk gelemıyoruz ki mac edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 9 Ocak 2009; 14:26:35 >
  • şu saatte diye anlaşın önceki gün
    quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

ya bız bı denk gelemıyoruz ki mac edelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

Arkadaşlar EA nın nisan , mayıs gibi ŞL oyunu ya da başka bir modda yeni bir fifa çıkarma olasılığı var mı sizce?Pes lisans almış olmasına rağmen.

olamaz tabiiki :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

quote:

Arkadaşlar EA nın nisan , mayıs gibi ŞL oyunu ya da başka bir modda yeni bir fifa çıkarma olasılığı var mı sizce?Pes lisans almış olmasına rağmen.

Belki iki firmaya da lisansı verilmiştir diye düşündüm.Bana kalırsa yeni bir futbol oyunu için bir sene beklemek hiç de güzel değil.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

quote:

Belki iki firmaya da lisansı verilmiştir diye düşündüm.Bana kalırsa yeni bir futbol oyunu için bir sene beklemek hiç de güzel değil.
    2006-2007 e kadar ea deydi lisans ama simdi konami aldi malesef yani cikmasi imkansiz

• merhaba arkadaşlar,

bugun lig için son gün. ama sanırım maçlar bitmedi? topic kaybolmuş

nedir son durum.

bu arada yiğit eğer yeni bir lig olcaksa katılmak isterim...
  • ne son gunu ya kımse yokkı pıyasda mac edemedık ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

merhaba arkadaşlar,

bugun lig için son gün. ama sanırım maçlar bitmedi? topic kaybolmuş

nedir son durum.

bu arada yiğit eğer yeni bir lig olcaksa katılmak isterim...

ortak en gaz biz çıktık
  • @şanışer

dostum son güne ben karar vermiyorum =)

yiğit ilk sayfaya o şekilde yazmış. ben sadece lig devam etcek mi merak ettiğim için yazdım.

@_asparagas_

evet ortak millete resmen zorla maç yaptırdık. =)
  • arkadaslar 2vs2 gercekten cok zevkli ama 4 kisiyi bir araya getirmek gercekten cok zor ben bu ligin sonlandirilmasini yeniden 1vs1 ligin kurulmasindan yanayim ama bu sadece benim sahsi gorusum,bu arada gonlumden gecen turkiye ligi cok hos olur bence.
  • katılabilecekler katılsaydı sorun olmazdı bence.bizim takımın 1 maçı kaldı juve nin bitti grubun diğer takımlarınında az maçı var fakat A grubunda tık yok
    bencede 1 vs 1 kurulursa daha iyi olur.bu seferde bende varım 1 vs 1 de öncekilere hep geç kalmıştım.
  • Arkadaslar merhaba,oncelikle kac gundur konuyla ilgilenemedigim icin ozur diliyorum,finallerim basladigi icin gercekten cok yogunum,kafami kaldiracak vaktim olmuyor,3-4 gundur 2 hafta suresince sinavlarim olacak ve oyuna pek bakamayacagim,bu lig guzel gidiyordu ama sanirim bitmeyecek gibi...yeni lig acmak isteyen arkadaslar olursa aranizdan hic beklemeden acsin,yeni arkadaslarin katilimiyla guzel bir lig olacagini dusunuyorum yeni ligde ben olamayacagim ama size onerim,ligdeki takimlar icin her katilimci oyundaki 4 yildizli takimlardan birisini secsin ve lige o takimla katilsin,hem boylece guc farki,yildiz farki sorunu da olmayacaktir simdiden herkese iyi eglenceler,bir sonraki ligde gorusmek uzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 12 Ocak 2009; 0:12:20 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.