Şimdi Ara

FIFA 09 DH 2vs2 ONLINE LEAGUE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR GRUBUNUZDAKI TAKIMLARLA BULUSUP BIR TARIH BELIRLEYEBILMEK ICIN MSN ADRESLERINI KONUYA YAZARSANIZ YA DA PM ATARSANIZ SEVINIRIM...MAC ICIN KESIN BIR ZAMAN BELIRLEDIKTEN SONRA O GUNU VE SAATI KONUYA YAZARSANIZ DA IYI OLUR AYRICA...[/b]
  • bence sen belirle saati felan veya kim kiminle oyniyacagini yoksa kimsenin ilgilenecegi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman29

bence sen belirle saati felan veya kim kiminle oyniyacagini yoksa kimsenin ilgilenecegi yok

arkadasim ben nereden bileyim kimin ne zaman musait olabilecegini ben herhangi bir saat ve gun yazarim maclar icin,eee o saatte iki takim da online olamazsa nolcak???hadi hukmen verelim diyeyim,kime hukmen verecegiz,bana mi??? o yuzden herkesin msn kullandigini dusunuyorum ve en mantiklisi takimlarin konusarak uygun bir saat belirlemesi...
  • arkadaslar bana msn adreslerını pm olrak atın eklerım ben bı tarıh belırlerız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 4 Ocak 2009; 21:24:38 >
  • beyler cidden tüm haftasonu boş boş durdum evde. ps3 ü açtığımda kimse yok online olsa bile 2 kişiyi birden online yakalamak iyice zor ki benim eşimde o sırada online olcak... içimden bir ses bu lig yalan olcak diyor... çünkü önceden lig açılır açılmaz direk üst konularda olurdu.

perşembe günü finallerim başlıyor. çalışkan bir öğrenci değilim pek gerçi pek sorun yaratmaz :D ama yinede bir önce bitirsek maçları.

yarın 18 den sonra B grubundan online olan arkadaşlarla oynasak? en azından bir başlangıç yapsak?

bu arada tekrar yazıyım msn yi: hoppus_tnl@hotmail.com
  • LIGIN ILK MACINI YAPIYORUZ HAYIRLISIYLA INTER-JUVENTUS ITALYAN DERBISI
  • herhalde buna yetişemedim ama bir dahakinde ben de yer almak istiyorum arkadaşlar...

psn: renzokuken_stg
  • ILK MACLARI YAPTIK...

JUVENTUS 1-4 INTER
    INTER 2-3 JUVENTUS

cok guzel maclardi,tesekkurler arkadaslar
  • allaha şükür yapabildik cidden.

arkadaşlar öncelikle sizde eğer lobylere girmeyi bilmiyosanız güzelce okuyun ilk sayfada yazanları, sonra change kit olayınada dikkat edin. =) boşu boşuna bekletmeyin bizim yiğitle senceru yu beklettiğimiz gibi.

onun dışında ilk maçı 10 kişi kazandık buffon kalede adeta devleşti. maç rakibin hakkıydı bana göre. =)

diğer maçta 4 yedik ama ilk maçtan daha iyi oynadık gibime geldi.

asparagas kardeşimede teşşekür ediyorum ilk kez maç yaptık onla, hazırlık maçı yapma şansımız olmamıştı. iyi anlaştık ama.

umarım bu turnuvanın sonu gelir. buluşup oynamak zor oluyor ama maçlar çok zevkli.

• quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

beyler cidden tüm haftasonu boş boş durdum evde. ps3 ü açtığımda kimse yok online olsa bile 2 kişiyi birden online yakalamak iyice zor ki benim eşimde o sırada online olcak... içimden bir ses bu lig yalan olcak diyor... çünkü önceden lig açılır açılmaz direk üst konularda olurdu.

perşembe günü finallerim başlıyor. çalışkan bir öğrenci değilim pek gerçi pek sorun yaratmaz :D ama yinede bir önce bitirsek maçları.

yarın 18 den sonra B grubundan online olan arkadaşlarla oynasak? en azından bir başlangıç yapsak?

bu arada tekrar yazıyım msn yi: hoppus_tnl@hotmail.com
    yarin benim ortak icerde olursa yapariz 18den sonra msn giremiyorum suan pcem buzuk 1 ayda giremeyecegim yani msn vermeme gerek yok ama psnde genlde hep onlinim ordan ulasabilirsiniz insallah yarin ilk macimizi yapariz:)

• quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

allaha şükür yapabildik cidden.

arkadaşlar öncelikle sizde eğer lobylere girmeyi bilmiyosanız güzelce okuyun ilk sayfada yazanları, sonra change kit olayınada dikkat edin. =) boşu boşuna bekletmeyin bizim yiğitle senceru yu beklettiğimiz gibi.

onun dışında ilk maçı 10 kişi kazandık buffon kalede adeta devleşti. maç rakibin hakkıydı bana göre. =)

diğer maçta 4 yedik ama ilk maçtan daha iyi oynadık gibime geldi.

asparagas kardeşimede teşşekür ediyorum ilk kez maç yaptık onla, hazırlık maçı yapma şansımız olmamıştı. iyi anlaştık ama.

umarım bu turnuvanın sonu gelir. buluşup oynamak zor oluyor ama maçlar çok zevkli.

yok hocam estagfurullah beklemek sorun degil ama karsi taraf gelemeyince bir tedirginlik oluyor ister istemez gercekten de cok guzeldi maclar,cok eglenceliydi...biz bir kac arkadasla daha mac yaptik 2vs2 forumdan,onlar da cok eglenceliydi,umarim ligi tamamlayabiliriz

• öncelikle tekrardan özür diliyorum biraz geç kavradım işi beklettim sizi odada :) maçlar zevkliydi gerçekten teşekkürlerimi sunuyorum ben de.. 2. maç benim açımdan kötü oldu penalti yaptım geri pası kötü verdim 2-0 oldu sonra konsantrasyon dağıldı.olsun gerçi grubun en güçlü takımından 3 puan aldık gibime geliyor ya top almakta çok sıkıntı çektim topu sürerken saklama tuşu mu var? (alternative)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 5 Ocak 2009; 12:37:00 >
  • bu arada ben bugun evdeyim hep hoppus uun finaller gelmeden bitirmek lazım grup maçlarını.

mesela;

ERTUG-TR & KEREMINHO = MANCHESTER UNITED

WAMLAW & OSMAN55 = MILAN

BYZANTIUM & YASAR07 = BAYERN MUNIH biriyle bu akşam yapabiliriz..haber bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 5 Ocak 2009; 13:12:54 >
  • CHELSEA,BARCELONA,R.MADRİD'İN DİKKATİNE arkadaslar bu akşam arsenal olarak saat 22:00 de psnde olucaz nasip olursa,grubumuzdaki rakiplerimizi bekliyoruz.

MESELA

MYDO84 & ENES_KAPLAN = REAL MADRID
    THECONQUEROR77 & YUNUSEMREDOGAN = BARCELONA
    LORDMURATLOD & GRISAID = CHELSEA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00efe -- 5 Ocak 2009; 13:58:35 >
  • bu aksam artık mac yapmak ıstıyorum online olcam ortak sana pm attım cvp vermedın hala xD
  • HADI BEYLER HAREKETLENIN BIRAZ YAAA MACLAR COK GUZEL GECIYOR GERCEKTEN DE ,UMARIM HERKES KEYIF ALIR
  • bu akşam bende online olacağım.Benim ortakdan cevap yok gelirse akşam yaparız maçlarımızı.
  • Beyler Mac yapmak isteyen ...................
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysrjf444

Beyler Mac yapmak isteyen ...................

bu akşam yapalım..senin ortak biliyor mu ? sat 21:00 için sözleşelim ben de benim ortağa söyliyim tmm?
  • ortak cevapladım mesajını ama herhalde bir sıkıntı var ben şu an online ım bekliyorum biraz çalışırız maça kadar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.