Şimdi Ara

FIFA 09 DH 2vs2 ONLINE LEAGUE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 00tuna

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

YENI TAKIMLARINIZLA VE TAKIM ARKADASLARINIZLA HAZIRLIK MACLARINA BASLAYABILIRSINIZ LIG YARIN BASLAYACAKTIR,GUZEL BIR LIG OLMASINI DILIYORUM,SIMDIDEN HERKESE BASARILAR

gece bize uyar haberlesiriz kardesim ok.

ok hocam

• BENDE KATILMAK ISTERDIM ARKADASLAR AMA YER KALMAMIS GALIBA PSN karakule35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 2 Ocak 2009; 19:45:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacktower35

BENDE KATILMAK ISTERDIM ARKADASLAR AMA YER KALMAMIS GALIBA PSN karakule35

byzantium nickli arkadasla konusun isterseniz,bir grubu 5 takim yapariz eger anlasip da lige katilmak isterseniz...yalniz onceden de soyledigim gibi genelde maclari gece yapacagiz cunku ayni anda 4 kisinin online olmasi ancak geceleri mumkun olabiliyor,eger geceleri online olamayacaksaniz lig yarida kalir o yuzden bunu dusunerek hareket ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 2 Ocak 2009; 19:51:55 >
  • milan gelmis hayirli olsun her ne kadar defansi saglam olmasada
  • birde arsenal 4,5 yıldız değil mi?5 lerin arasında biraz sırıtmış gibi.
  • arsenal sahibi arkadaslarin almak istedigi baska bir takim varsa degistirebilirler takimlarini...
  • walla usta sensin ben eşlik etmeye çalışacağım
    bu arada bugün online olamadım kusura bakma...

quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

iyi ya barcelona gelmiş her turlu alırız ligi dimi ortak xD
  • Oynayamayacak olan olursa ben hazırım :)
    aspettosino@hotmail.com
    psn:Bluescomes
    Eskiden kırmızı bağlantı çok nadirken son zamanlarda bağlantılar çok bozuldu.Bu genelmi yoksa bende mi bir terslik var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnessen -- 3 Ocak 2009; 3:28:31 >
  • katılmak ıstedım bende ama gecelerı dıyor arkadaslar calısan ınsanlarz cogumuz nasıl musaıt olupta gecelerı maclar yapıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacktower35

katılmak ıstedım bende ama gecelerı dıyor arkadaslar calısan ınsanlarz cogumuz nasıl musaıt olupta gecelerı maclar yapıcaz

hocam yani gece dedigimiz aksam 8-12 arasi
  • arkadaşlar lig bildiğim kadarıyla bugun başlıyor. bu sefer maçları yapmak öncekilerden daha da zor olcak 4 kişinin aynı anda online olması gerekcek. bu sebeble isterseniz hoppus_tnl@hotmail.com u ekleyin. anlaşarak girersek daha rahat ederiz.
  • Yer açılırsa bende varım beyler.
  • A GRUBU:

REAL MADRID
    BARCELONA
    CHELSEA
    ARSENAL

B GRUBU:

INTER
    JUVENTUS
    MILAN
    MANCHESTER UNITED
    BAYERN MUNIH

LIG BASLAMISTIR,MACLAR 8'ER DAKIKADAN YAPILACAKTIR,HOME&AWAY MACLARINIZI ARKA ARKAYA YAPABILIRSINIZ YANI ILK DEVRE IKINCI DEVRE OLAYI YOKTUR,GRUP MACLARI ICIN EN SON GUN 10 OCAK CUMARTESIDIR,MACLARIN DURUMUNA GORE BU SURE GERIYE CEKILEBILIR...HERKESE IYI EGLENCELER,BASARILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 3 Ocak 2009; 18:13:18 >
  • arkadaslar benim bilgisayarim bozuk msn e fazla giremiyecegim ama psn de bütün gün online olurum ordan ulasabilirsiniz bana
  • tamam@yasar la biz eş oluruz.
  • arkadsalar server mı yok yıne fıfada gırmıyor onlıne
  • ya bence maçları ve tarihlerini kesinleştirelim kura ile..öbür türlü maç ayarlamak zor oluyor.
  • ARKADASLAR PARDON AMA MACLARI NE ZAMAN YAPMAYI DUSUNUYORSUNUZ???KAYIT YAPARKEN COK GUZEL GIDIYOR HERSEY AMA MACLARI YAPMAK ICIN BIR ALLAH'IN KULU HISBIRSEY YAZMAMIS,EN AZINDAN TAKIMLAR OLARAK GRUBUNUZDAKI RAKIPLERLE NE ZAMAN BULUSABILECEGINIZI KONUSSANIZ,BIR ZAMAN BELIRLEMEYE CALISSANIZ NASIL OLUR???LUTFEN BIRAZ ILGI GOSTERIN YA DA KIMSE MACLARINI YAPMAYACAKSA KAPATALIM KONUYU OK?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

ya bence maçları ve tarihlerini kesinleştirelim kura ile..öbür türlü maç ayarlamak zor oluyor.

arkadasa aynn katılıyorum ben online oluyom takım arkadasım online olamıyor ortak online oluyo ben olamıyorum faln bence maclara tarih belirleyelim oyle daha guzel olur kanımca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 4 Ocak 2009; 20:17:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

ya bence maçları ve tarihlerini kesinleştirelim kura ile..öbür türlü maç ayarlamak zor oluyor.

arkadasa aynn katılıyorum ben online oluyom takım arkadasım online olamıyor ortak online oluyo ben olamıyorum faln bence maclara tarih belirleyelim oyle daha guzel olur kanımca

YUNUS ISTE BENIM DE SOYLEMEK ISTEDIGIM OLAY O ZATEN...TARIHI BEN BELIRLEYEMEM.TARIHI,MACINIZI KIMLE YAPACAKSINIZ O 4 ARKADAS KONUSARAK BELIRLEYECEKSINIZ..KENDI ARANIZDA BIR ZAMAN BELIRLEYIN VE MACINIZI O GUN VE O SAATTE YAPMAYA CALISIN...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.