Şimdi Ara

FIFA 09 DH 2vs2 ONLINE LEAGUE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada yiğit maçları 7 veya 8 dakikadan yapmayı öneriyorum.biz gamebattles ta 10 dakikalık oynuyoruz.6 dakika yetmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkem84

bu arada yiğit maçları 7 veya 8 dakikadan yapmayı öneriyorum.biz gamebattles ta 10 dakikalık oynuyoruz.6 dakika yetmez.

ok valla ben de onu diyecektim cunku dun biz bir mac yaptik,hic anlamadan bitti mac 8 dakika olsun o zaman eger arkadaslar icin de bir sorun yoksa
  • Normal 10 Dakika Olsun Bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Normal 10 Dakika Olsun Bence...

20 dk olsun adam gibi olsun ehuehuehuehu

8 iyidir iyi
  • hoppustr ile ortak olduk biz.. psn: yss34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 2 Ocak 2009; 18:13:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

OK ARKADASLAR O ZAMAN MACLARI NASIL YAPACAGIMIZI ANLATAYIM...

ONCELIKLE MACIN EV SAHIBI OLACAK TAKIMDAN BIR OYUNCU ONLINE GAME MODES-ONLINE GAME MODES-FIFA 09 MATCH CREATION-ONLINE LOBBIES SECENEGINE GELECEK,BURADAN L1 TUSUNA BASARAK EN SOLDAKI SECENEK OLAN GAME MODES'A GELIYORUZ,GAME MODES SEKMESINDE UCGENE BASARAK ''CREATE ROOM'' DIYORUZ,BURADA BAZI AYARLAR VAR,''ROOM NAME=FORUMDH'' ''FRIENDS ONLY=YES'' ASAGIDA ''GAME MODE=ONLINE TEAM PLAY'' DIYORUZ VE BU AYARLARI YAPTIKTAN SONRA ''CREATE ROOM'' SECENEGINE GELIP ONAYLIYORUZ...DAHA SONRA MACA DAHIL OLACAK DIGER 3 ARKADAS ONLINE LOBBIES'DEKI GAME MODES SECENEGINDEN ''FORUMDH'' ISMINI BULARAK ODAYA DAHIL OLUYOR...ODAYI KURAN ARKADAS SON OLARAK FORUMDH ODASINA GIRDIKTEN SONRA KAREYE BASARAK ''CREATE SESSION'' YAPIYOR...BURADA MACI YAPMAK ISTEDIGIMIZ SAHAYI VE MACIN SURESINI BELIRLIYORUZ,MAC SURESI ICIN 5 DK COK KISA SURUYOR O YUZDEN MACLARI 6'SAR DAKIKADAN YAPACAGIZ,BU BOLUMDE BASKA HICBIR AYARI DEGISTIRMIYORUZ...CREATE SESSION DEDIKTEN SONRA MACI KURAN ARKADAS HAZIR OLUYOR,ODADA KALAN DIGER 3 ARKADAS ISE MACI KURAN ARKADASIN NICKINE GELIP X'E BASTIKTAN SONRA SANIRIM JOIN SESSION DIYOR VE TAKIM SECME BOLUMUNE GELMIS OLUYORUZ...BURADA TAKIM KAPTANLARININ DIKKAT ETMESI GEREKEN BIR DURUM VAR,UCGENE BASIP KENDILERINE KURADA CIKAN TAKIMI SECECEKLER VE EGER FORMA RENKLERI BIRBIRLERINE YAKINSA KAREYE BASIP ''CHANGE KIT'' YAPACAKLAR VE X'E BASIP HERKES ''READY'' KONUMUNA GELINCE ARTIK SADECE KAPTANLAR TAKTIKLERI BELIRLEYECEK...VE EN SON OLARAK DA 10vs10 OYNAYAN ARKADASLAR BILIRLER,HERKES KENDINE BIR MEVKI SECERDI,BURADA 2vs2 OLDUGU ICIN IKI TAKIM OYUNCULARI DA ANY SECECEKLER VE MAC ICIN HAZIR DURUMA GELECEKLER

ARKADASLAR BILIYORUM BIRAZ UZUN VE KARISIK OLDU AMA OYUNA GIRDIGINIZDE GORECEKSINIZ BU KADAR ZOR VE KARISIK DEGIL OLAY

sağol hocam bunu da öğrencez sayende.

• GRI YENI TAKIM ARKADASI KIMI DUSUNUYORSUN???
  • tüh ula benim eşim gitmiş var mı bana eş olacak

valla yiğit bana sorsan ben arda turan veya harry kewell diyeceğim ama, bilmiyorum gelirler mi ki

şaka bir yana kim olursa olsun farketmez, ilk başvuranı yaz istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gri -- 2 Ocak 2009; 18:27:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

sağol hocam bunu da öğrencez sayende.

rica ederim arkadasim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gri

tüh ula benim eşim gitmiş var mı bana eş olacak

valla yiğit bana sorsan ben arda turan veya harry kewell diyeceğim ama, bilmiyorum gelirler mi ki

lordmuratlod arkadasimiz'i goremiyorum eger gelirse o da katilmak ister sanirim,ona sorariz artik

• ARKADASLAR BIR DE SIMDIDEN SOYLEMEK ISTEDIGIM BIRSEY VAR...MAC SIRASINDA LAG OLMADAN GUZEL BIR SEKILDE OYNAYABILMEMIZ ICIN MSN,TORRENT VS TARZI PROGRAMLARI ACIK TUTMAYALIM OK??? BAGLANTI KALITESINI ETKILEYEBILIYOR CUNKU GERCEKTEN DE...
  • quote:

ARKADASLAR BIR DE SIMDIDEN SOYLEMEK ISTEDIGIM BIRSEY VAR...MAC SIRASINDA LAG OLMADAN GUZEL BIR SEKILDE OYNAYABILMEMIZ ICIN MSN,TORRENT VS TARZI PROGRAMLARI ACIK TUTMAYALIM OK??? BAGLANTI KALITESINI ETKILEYEBILIYOR CUNKU GERCEKTEN DE...

takimlar tamamsa kurayi cekebilirsen bizde hazirlik maclarina baslariz tabi vaktin varsa,eger uyarsa sizinle mac yapalim bu aksam,bu arada tesekkur ederim emegin icin.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gri

tüh ula benim eşim gitmiş var mı bana eş olacak

lordmuratlod arkadasimiz'i goremiyorum eger gelirse o da katilmak ister sanirim,ona sorariz artik

Memnuniyetle katılmak isterim...

• quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

quote:

ARKADASLAR BIR DE SIMDIDEN SOYLEMEK ISTEDIGIM BIRSEY VAR...MAC SIRASINDA LAG OLMADAN GUZEL BIR SEKILDE OYNAYABILMEMIZ ICIN MSN,TORRENT VS TARZI PROGRAMLARI ACIK TUTMAYALIM OK??? BAGLANTI KALITESINI ETKILEYEBILIYOR CUNKU GERCEKTEN DE...

takimlar tamamsa kurayi cekebilirsen bizde hazirlik maclarina baslariz tabi vaktin varsa,eger uyarsa sizinle mac yapalim bu aksam,bu arada tesekkur ederim emegin icin.

rica ederim hocam ok o zaman ben kuralari cekiyorum yalniz gruplari daha sonra belirleyecegim ki lig maclarina baslanmasin diye...hocam ben bu aksam misafir geleceginden dolayi gec saatlerde oyunda olacagim,eger size uyarsa yapabiliriz gece ok??

• takımlar bitmediyse hala katılabilirim.dün yazdım ama beni isteyen olmamış galiba

• TEAM 1

SENCERU & YIJOE1987 = INTER

TEAM 2

LORDMURATLOD & GRISAID = CHELSEA

TEAM 3

NAKS-I_TURK & TAMTURK_TR = ARSENAL

TEAM 4

THECONQUEROR77 & YUNUSEMREDOGAN = BARCELONA

TEAM 5

ERTUG-TR & KEREMINHO = MANCHESTER UNITED

TEAM 6

MYDO84 & ENES_KAPLAN = REAL MADRID

TEAM 7

WAMLAW & OSMAN55 = MILAN

TEAM 8

HOPPUSTR & YSS34 = JUVENTUS

TEAM 9

BYZANTIUM & YASAR07 = BAYERN MUNIH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 3 Ocak 2009; 18:12:37 >
  • iyi ya barcelona gelmiş her turlu alırız ligi dimi ortak xD
  • YENI TAKIMLARINIZLA VE TAKIM ARKADASLARINIZLA HAZIRLIK MACLARINA BASLAYABILIRSINIZ LIG YARIN BASLAYACAKTIR,GUZEL BIR LIG OLMASINI DILIYORUM,SIMDIDEN HERKESE BASARILAR
  • Oo Man Utd gelmiş süper
  • quote:

YENI TAKIMLARINIZLA VE TAKIM ARKADASLARINIZLA HAZIRLIK MACLARINA BASLAYABILIRSINIZ LIG YARIN BASLAYACAKTIR,GUZEL BIR LIG OLMASINI DILIYORUM,SIMDIDEN HERKESE BASARILAR

gece bize uyar haberlesiriz kardesim ok.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.