Şimdi Ara

FIFA 09 DH 2vs2 ONLINE LEAGUE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yer kaldımı beyler 2 ye 2 için.biz yaklaşık 1 aydır oynuyoruz.eklerseniz katılırız.

ayrıca gamebattlesta takımımız var sürekli ordan maç organize ediyoruz.sürekli 2vs2 oynayacak arkadaşlara tavsiyemdir takım açsınlar orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem84 -- 2 Ocak 2009; 15:14:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkem84

Yer kaldımı beyler 2 ye 2 için.biz yaklaşık 1 aydır oynuyoruz.eklerseniz katılırız.

ayrıca gamebattlesta takımımız var sürekli ordan maç organize ediyoruz.sürekli 2vs2 oynayacak arkadaşlara tavsiyemdir takım açsınlar orda.

var arkadasim yer katilabilirsiniz tabi ki de arkadasinin da psn'ini yazarsan yazarim ilk mesaja takiminizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 2 Ocak 2009; 16:03:39 >
  • Dostum beni de ekler misin,tek olan bir arkadaşla takım oluşturabiliriz
  • benimle oynamak isteyen yok herhalde:s
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Dostum beni de ekler misin,tek olan bir arkadaşla takım oluşturabiliriz
    kardesim esin yoksa bir olabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Dostum beni de ekler misin,tek olan bir arkadaşla takım oluşturabiliriz

eklerim hocam tabi yalniz konuya yazan tek arkadaslardan herhangi biriyle konusup takim olusturduktan sonra yazayim ok? birkac arkadas var yalniz olan su anda...
  • Ok dostum sabah asparagas nickli arkadaşa pm atmıştım ama cevap gelmedi,sanırım siteye girmeye fırsat bulamadı arkadaş

Bu durumda osman29 arkadaşımızla bir takım oluşturabiliriz
  • ok arkadasim 2miz bir olalim o zaman psn: osman55
  • Tamam dostum ekliyorum bu akşam
  • ok arkadaslar yeni bir takim daha oldu yalniz arkadaslar bu 2vs2 olayini duzgun bir sekilde gerceklestirebilmemiz icin genelde aksamlari online olabilen arkadaslar kayit yaptirsinlar ilerde sorun cikmamasi icin
  • Evet Arkadaşlar Gelmezseniz Eşinize Yazık Olur.Hükmen Kaybedip Onuda Yakarsınız...
  • ben varım, MYDO84 isimli arkadaşla takım olabilirim eğer hala eş bulamadıysa.

yada siz online girersiniz ben kardeşimle aynı takımda olurum yanyana oynarım. eğer mümkünse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

ben varım, MYDO84 isimli arkadaşla takım olabilirim eğer hala eş bulamadıysa.

yada siz online girersiniz ben kardeşimle aynı takımda olurum yanyana oynarım. eğer mümkünse.

hocam mydo84'un esi var sadece ismini yazacak birazdan, asparagas nickli arkadasimiz es ariyor,konusun isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 2 Ocak 2009; 16:54:04 >
  • asparagas a msj attım, kabul ederse onunla olurum. olmadı takım 8 için benim adamı yazabilir misin yiğit?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

asparagas a msj attım, kabul ederse onunla olurum. olmadı takım 8 için benim adamı yazabilir misin yiğit?

ok hocam yaziyorum
  • Herkese selam, gelecek haftalar cok zor gececek benim icin (okul yuzunden : suan tatildeydim bu yuzden butun maclarimi yapabildim. Nasil oluyorda tatildesin diyeceksiniz ? cunku fransa'da oturuyorum) bu yüzden simdiden yaziyim dedim : bu lige katilmamin imkani yok malesef, cekiliyorum. Grisaid kusura bakma ama düsünmeden yazmisim buraya...
    Subat ayinda tatildeyim eger lig'ler devam ederse subat ayinda katilirim...
    international league pazar günü bitecek galiba ondan sonra okul basliyor malesef bu yuzden sadece o ligi bitirebilcem...
    Iyi eglenceler. Kusura bakmayin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

Herkese selam, gelecek haftalar cok zor gececek benim icin (okul yuzunden : suan tatildeydim bu yuzden butun maclarimi yapabildim. Nasil oluyorda tatildesin diyeceksiniz ? cunku fransa'da oturuyorum) bu yüzden simdiden yaziyim dedim : bu lige katilmamin imkani yok malesef, cekiliyorum. Grisaid kusura bakma ama düsünmeden yazmisim buraya...
    Subat ayinda tatildeyim eger lig'ler devam ederse subat ayinda katilirim...
    international league pazar günü bitecek galiba ondan sonra okul basliyor malesef bu yuzden sadece o ligi bitirebilcem...
    Iyi eglenceler. Kusura bakmayin.

ok arkadasim sorun degil

• quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

Yer kaldımı beyler 2 ye 2 için.biz yaklaşık 1 aydır oynuyoruz.eklerseniz katılırız.

var arkadasim yer katilabilirsiniz tabi ki de arkadasinin da psn'ini yazarsan yazarim ilk mesaja takiminizi...

psnlerimiz:Biz maçlarımızı genelde geç saatlerde oynuyoruz eve geç geldiğimiz için yani 10 dan sonra filan.
    Enes_Kaplan
    mydo84

bu arada campeone daha önceki konularda tartışmıştık seninle ama biliyorsun benim yaptığım eleştirilerimin hepsi ligi geliştirmek içindi.kişisel birşey yok.belirleteyim dedim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

psnlerimiz:Biz maçlarımızı genelde geç saatlerde oynuyoruz eve geç geldiğimiz için yani 10 dan sonra filan.
    Enes_Kaplan
    mydo84

bu arada campeone daha önceki konularda tartışmıştık seninle ama biliyorsun benim yaptığım eleştirilerimin hepsi ligi geliştirmek içindi.kişisel birşey yok.belirleteyim dedim.

ok arkadasim kaydinizi yapiyorum...anliyorum arkadasim ligi gelistirmek icin oldugunu,benim de ne seninle ne de bir baskasiyla kisisel bir sorunum yok asla

• SADECE GRISAID ARKADASIMIZIN ESI EKSIK SU ANDA,O DA KENDINE BIR ES BULDUGU TAKDIRDE KURA CEKIMLERINE BASLAYACAGIM...

KURAYA GIRECEK TAKIMLAR:

ARSENAL
    BARCELONA
    CHELSEA
    INTER
    MILAN
    REAL MADRID
    MANCHESTER UNITED
    JUVENTUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 2 Ocak 2009; 17:38:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.