Şimdi Ara

FIFA 09 DH 2vs2 ONLINE LEAGUE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: theconqueror06

Ben de katılmak isterim arkadaşlar varsa isteyen pm atsın veya buraya yazsın...

dostum aynı teamde olalım mı senle eğer ıstersen ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Benide yaz.

Bu arada Ertug, PSN'e gel macimizi yapalim. Hani su international league.

ok psndeym
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Benide yaz.

Bu arada Ertug, PSN'e gel macimizi yapalim. Hani su international league.

emrin olur yazarim(!) da takim arkadasin kim????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

ya teamlarıde kruayla ceksen xD ben ıtıraz edıom xD

ben itiraz ediyom kuraya şanışer arkadaşımızla olmak istiyorum

varmı fifada bana rakip

dostum yanlıs anlama bence cok guzel oynuyorsun fıfayı ztn her lıgde ceyrek fınal yarı fınal oynuyosun senle olmak ıstemedım cunkı oyun tarzlarımız uymuyo anlasamıyoruz ok yanlıs anlama yanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 2 Ocak 2009; 0:02:47 >

• 4 TAKIM OLDU SIMDIDEN
  • quote:

quote:

quote:

ya teamlarıde kruayla ceksen xD ben ıtıraz edıom xD

ben itiraz ediyom kuraya şanışer arkadaşımızla olmak istiyorum

varmı fifada bana rakip

dostum yanlıs anlama bence cok guzel oynuyorsun fıfayı ztn her lıgde ceyrek fınal yarı fınal oynuyosun senle olmak ıstemedım cunkı oyun tarzlarımız uymuyo anlasamıyoruz ok yanlıs anlama yanı

oyun tarzlarımız zaten belli ama ilk mesajın çok ağardı akşam akşam dedim nooluyo
    şimdi anlaşıldı ;)

• bende katılmak isterim ama arkadşım yok!ne yapabiliriz.başka yalnız biriyle beraber oynayalım.
    psn:erayt92

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 2 Ocak 2009; 0:32:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

4 TAKIM OLDU SIMDIDEN

kereminho psn nickli arkadaşlayız dh nicki diroix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 2 Ocak 2009; 1:00:35 >
  • quote:

quote:

4 TAKIM OLDU SIMDIDEN

keremio psn nickli arkadaşlayız dh nicki diroix

ok
  • İlk mesajda okudum şimdide Keremio değil yahu Kereminho olucak Psn nickim
  • Eğer maçlar gece olmaz ise benide ekleyebilirsiniz mağlum gece çalışıyorum saat sabah 10 dan sonra müsaitim

Psn : tonimotto
  • bende katilmak istiyorum benimle olmak isteyeyen olursa tabi
    psn: osman55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEsemi22 -- 2 Ocak 2009; 3:22:15 >
  • bu lıg cok zevklı olcak gıbı hadı bkalım xD
  • quote:

bu lıg cok zevklı olcak gıbı hadı bkalım xD
    evet cok güzel olacaga benziyor bende o yüzdrn cok katilmak istiyorum :) insallah es buluruz
    bu arada seni psnye ekledim ara sira kapisiriz fifada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEsemi22 -- 2 Ocak 2009; 3:46:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman29

quote:

bu lıg cok zevklı olcak gıbı hadı bkalım xD
    evet cok güzel olacaga benziyor bende o yüzdrn cok katilmak istiyorum :) insallah es buluruz
    bu arada seni psnye ekledim ara sira kapisiriz fifada

olur dostm kapışırız
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: theconqueror06

Ben de katılmak isterim arkadaşlar varsa isteyen pm atsın veya buraya yazsın...

dostum aynı teamde olalım mı senle eğer ıstersen ??

Ne demek kardeşim mutlu olurum hatta... Zaten Yiğit hocam yazmış bizi saolsun.
  • ARKADASLAR LIGIMIZIN BASLAMASI ICIN 3 TAKIM DAHA LAZIM,EMINIM BIR IKI GUN ICINDE 3 TAKIM KURULACAKTIR...AKSAM YAVAS YAVAS HAZIRLIK MACLARINA BASLAYALIM DIYORUM BEN KENDI TAKIMIM ADINA,HAZIRLIK MACI YAPMAK ISTEYEN TAKIM OLURSA ARANIZDA BEKLIYORUZ TEAM 1 OLARAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 2 Ocak 2009; 11:50:09 >
  • ben de katılmak istiyorum
    edit:ama baştan söylim dvt usul sistemini team playde nasıl olacağını bilmiyorum sağolsun campeone1907 hocamı psnden yorduk ranked play için öğretti bunu baştan sorim dedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 2 Ocak 2009; 11:56:07 >
  • OK ARKADASLAR O ZAMAN MACLARI NASIL YAPACAGIMIZI ANLATAYIM...

ONCELIKLE MACIN EV SAHIBI OLACAK TAKIMDAN BIR OYUNCU ONLINE GAME MODES-ONLINE GAME MODES-FIFA 09 MATCH CREATION-ONLINE LOBBIES SECENEGINE GELECEK,BURADAN L1 TUSUNA BASARAK EN SOLDAKI SECENEK OLAN GAME MODES'A GELIYORUZ,GAME MODES SEKMESINDE UCGENE BASARAK ''CREATE ROOM'' DIYORUZ,BURADA BAZI AYARLAR VAR,''ROOM NAME=FORUMDH'' ''FRIENDS ONLY=YES'' ASAGIDA ''GAME MODE=ONLINE TEAM PLAY'' DIYORUZ VE BU AYARLARI YAPTIKTAN SONRA ''CREATE ROOM'' SECENEGINE GELIP ONAYLIYORUZ...DAHA SONRA MACA DAHIL OLACAK DIGER 3 ARKADAS ONLINE LOBBIES'DEKI GAME MODES SECENEGINDEN ''FORUMDH'' ISMINI BULARAK ODAYA DAHIL OLUYOR...ODAYI KURAN ARKADAS SON OLARAK FORUMDH ODASINA GIRDIKTEN SONRA KAREYE BASARAK ''CREATE SESSION'' YAPIYOR...BURADA MACI YAPMAK ISTEDIGIMIZ SAHAYI VE MACIN SURESINI BELIRLIYORUZ,MAC SURESI ICIN 5 DK COK KISA SURUYOR O YUZDEN MACLARI 6'SAR DAKIKADAN YAPACAGIZ,BU BOLUMDE BASKA HICBIR AYARI DEGISTIRMIYORUZ...CREATE SESSION DEDIKTEN SONRA MACI KURAN ARKADAS HAZIR OLUYOR,ODADA KALAN DIGER 3 ARKADAS ISE MACI KURAN ARKADASIN NICKINE GELIP X'E BASTIKTAN SONRA SANIRIM JOIN SESSION DIYOR VE TAKIM SECME BOLUMUNE GELMIS OLUYORUZ...BURADA TAKIM KAPTANLARININ DIKKAT ETMESI GEREKEN BIR DURUM VAR,UCGENE BASIP KENDILERINE KURADA CIKAN TAKIMI SECECEKLER VE EGER FORMA RENKLERI BIRBIRLERINE YAKINSA KAREYE BASIP ''CHANGE KIT'' YAPACAKLAR VE X'E BASIP HERKES ''READY'' KONUMUNA GELINCE ARTIK SADECE KAPTANLAR TAKTIKLERI BELIRLEYECEK...VE EN SON OLARAK DA 10vs10 OYNAYAN ARKADASLAR BILIRLER,HERKES KENDINE BIR MEVKI SECERDI,BURADA 2vs2 OLDUGU ICIN IKI TAKIM OYUNCULARI DA ANY SECECEKLER VE MAC ICIN HAZIR DURUMA GELECEKLER

ARKADASLAR BILIYORUM BIRAZ UZUN VE KARISIK OLDU AMA OYUNA GIRDIGINIZDE GORECEKSINIZ BU KADAR ZOR VE KARISIK DEGIL OLAY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 2 Ocak 2009; 12:25:26 >

• quote:

ARKADASLAR LIGIMIZIN BASLAMASI ICIN 3 TAKIM DAHA LAZIM,EMINIM BIR IKI GUN ICINDE 3 TAKIM KURULACAKTIR...AKSAM YAVAS YAVAS HAZIRLIK MACLARINA BASLAYALIM DIYORUM BEN KENDI TAKIMIM ADINA,HAZIRLIK MACI YAPMAK ISTEYEN TAKIM OLURSA ARANIZDA BEKLIYORUZ TEAM 1 OLARAK

sizi yenmek istiyoruz hemde bu akşam
    senceru varmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00efe -- 2 Ocak 2009; 13:25:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.