Şimdi Ara

FIFA 09 DH 2vs2 ONLINE LEAGUE (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ok senin ortak da olursa inşaallah yaparız..o zaman 23:00 diye sözleştik.Gianfranco bekliyoruz 23:00'da..
  • Online'ım şu an
  • son güncel maçlar
    inter 2-2 bayern
    bayern 2-3 inter

juve 3-3 bayern
    bayern 2-3 juve

bayern 6-1 milan
    milan 1-2 bayern

man united bir tek siz kaldınız çarşamba akşamı yapalım perşembe yapamam maç,sınav var.cumada belki abim askerden 2 günlüğüne gelicek.
  • Bayern 6-1 Milan
    Milan 1-2 Bayern

Milan 1-6 Juventus
    Juventus 0-5 Milan

Teşekkürler çok güzel maçlardı,özellikle son maçta ortakla birbirimize tam alıştık biraz geç oldu ama neyse artık :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 7 Ocak 2009; 1:12:38 >
  • tesekkürler güzel maclardi 6-1lik maclarda 10 kisi kalmasaydik daha zevkli olacakti herkese iy geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEsemi22 -- 7 Ocak 2009; 1:12:24 >
  • som maçımızı milan la yaptık. saolsun Gianfranco arkadaşım kırmadı beni girdi oyuna.

Milan 1-6 Juventus

ilk maçta rakip 10 kişi oynadı maçın çoğunu zorlanmadan kazandık.

Juventus 0-5 Milan

ikinci maçta dikkatim çok dağınıktı, inanılmaz goller kaçırdım. arada sıgara yaktım dikkatimi toplayım diye, bu sefer hiç oynuyamadım. partnerimle birlikte inanılmaz goller kaçırdık. tüm maçlarda kalede devleşen buffonda bu maçta nerdeyse her pozisyonu yiyince 5-0 yenilgi kaçınılmaz oldu.

grup maçlarım bitti, çok güzel zaman geçirdim. başta turnuvayı düzenliyen yiğit olmak üzere herkese çok teşşekür ediyorum.

not: sıgara sağlığa da, ps3 e de zararlı. mgs4 oynarken sölüyodu da inanmıyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppus -- 7 Ocak 2009; 1:17:33 >

• Ne demek dostum kırmak ne kelime

Maçlarda baya pozisyon kaçtı harbiden ama çok zevkliydi :))
  • @hoppus,rica ederim hocam asil ben tesekkur ederim lige gosterdiginiz ilgi icin

bu arada herkes keyif aliyor sanirim,acikcasi bu kadar keyif alacagimizi dusunmemistim ligi acarken
  • puanlar ne durumdda şimdi.
    bir tek man united kaldı bügun öğlen müsait olan varsa yapabiliriz..
  • oyunun güzelliği burda 2 gün önce 7-0 yenildik sonraki maçı 4-2 aldık,dün de 6-1 yendik sonra 5-0 yenildik :D hoş saat 1 1.5 da yatınca sabahki dersler yalan oluyor ama cidden zevkli oluyor..
    şu an juventus un puanı 13 interden,bayernden,manchesterdan,milandan birer galibiyet bayernle de bir berabaerlik toplam 13 puan.
  •  FIFA 09 DH 2vs2 ONLINE LEAGUE
  • bu gruplar daha sürecek gibi a grubu da azcık maç yapsın b grubu bitmek üzere
    bu arada 2 maçı da almak farz oldu bayern munich için.
    man united sizi bekliyoruz bügun ne zaman müsait olursanız artık.
  • A grubu baya bı mac yapmıs gercekten
  • chelsea ile real madrid kriz sebebiyle maç yapmıyor heralde
  • man united bari perşembe yapalım ne olur
    umarım bu turnuvadan sonra yine 2vs2 olur zevkli oluyor maçlar.hatta 3 vs 3 tabi 1 haftada 1 maç olur herhalde
  • bugün gs maçından sonra 11 e kadar müsitiz man.utd olarak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

bugün gs maçından sonra 11 e kadar müsitiz man.utd olarak...

hocam yasar gelirse başlarız olmadı yarın daha cumarteside var son maç sonuçta.siz diğer yapmadığınız takımlarla yapın isterseniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

bugün gs maçından sonra 11 e kadar müsitiz man.utd olarak...

hocam yasar gelirse başlarız olmadı yarın daha cumarteside var son maç sonuçta.siz diğer yapmadığınız takımlarla yapın isterseniz.

hokey
  • bayern 3-3 man united
    tebrikler çekişmeli bir maçtı 3-0 dan 3-3 e 74 80 ve 90 + 2 de attığınız goller guzeldi.

başka günde rovanşı yaparız artık.bizim çıkamayacağımız kesinleşti galiba.inter sizin maçlar nasıl gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

bayern 3-3 man united
    tebrikler çekişmeli bir maçtı 3-0 dan 3-3 e 74 80 ve 90 + 2 de attığınız goller guzeldi.

başka günde rovanşı yaparız artık.bizim çıkamayacağımız kesinleşti galiba.inter sizin maçlar nasıl gidiyor.

yarın rövanşı yaparız cuma olduğu için gece müsaitim
    ayrıca inter ve milanı da bekliyoruz

man.utd 7-0 juve
    juve 4-2 man.utd

bayern 3-3 man.utd
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.