Şimdi Ara

FIFA 09---DH INTERNATIONAL LEAGUE---SAMPIYON ARDA_1905 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Arda_1905

quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

arda skorların ılgımı cekıyo xD bı ara senle bı oynuyalım indirim seni xD

Tamam uyar seninle mac yapmistik 3 kez eskiden belki hatirlamiyorsundur ...

hadi ya valla hatırlamıyorum
  • ILK YARI FINALIST FRANSA... TEBRIKLER
  • yiğit kardeşim çeyrek finalde karşılaştık seni fi tarihinde bir kere yenmiştim acaba tarih tekerrür eder mi ben şimdi ders çalışıyorum uygun bir zamanda yapalım inşallah maçımızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gri

yiğit kardeşim çeyrek finalde karşılaştık seni fi tarihinde bir kere yenmiştim acaba tarih tekerrür eder mi ben şimdi ders çalışıyorum uygun bir zamanda yapalım inşallah maçımızı

ok kardesim yarin yapariz musait olursan ins tarih tekerrur etmez diyim bakalim nolcak

• portekiz 1-0 arjantin
    arjantin 4-2 portekiz

laglar sağolsun maaşallah artık normal maç yapamıyacaz eskiden böylemiydi...

arjantinin hakkıydı ama malum biri arjantin diğeri portekiz :)
  • Portekiz 1 - 0 Arjantin

Arjantin 4 - 1 Portekiz

Yari finaldeyim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

portekiz 1-0 arjantin
    arjantin 4-2 portekiz

Abi hakketende feci lag vardi. Oylesini ilk kez gordum.

Bu arada 4-1 olacak skor, yanlis yazmissin.
  • quote:

portekiz 1-0 arjantin
    arjantin 4-2 portekiz

lag olayi rakibinden kaynaklaniyor,ayni sorunu sencer de yasamis arjantin ev sahibi oldugunda baya bir lag oluyormus norvec'te oldugundan sanirim...evil1905 kazandigi bircok maci kendi sahasinda kazaniyor ayrica
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

portekiz 1-0 arjantin
    arjantin 4-2 portekiz

lag olayi rakibinden kaynaklaniyor,ayni sorunu sencer de yasamis arjantin ev sahibi oldugunda baya bir lag oluyormus norvec'te oldugundan sanirim...evil1905 kazandigi bircok maci kendi sahasinda kazaniyor ayrica

aga bugün kiminle oynadıysam home away lag olsu 2vs2 dede 2. maçda lag oldu. o zaman internette genel bi sorun var yada fifa serverlarda

edit:
    @ atilla-hun doğru diyo benim bağlantıda ayrıca bi sorun vardı bugün maç bitiyo offline ım
    bence genel olarak bi sorun var bugün artık kaynağı nere bilemiyom

bi edit daha : benim mesajım bi üst yukarıya çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 2 Ocak 2009; 0:57:05 >

• Senceruyla bu turnuvada yaptigimiz maclarda hic bir lag yoktu. Kendiside yazdi burda. Aksine, onun evindeki macta hafif lag vardi, benim evde hicbir lag yoktu, kendisinin dedigi bu.

Ve bircogu arkadaslada lag filan yokdu, Senceru masallah herzaman yenildiginde lag var, yendiginde lagsiz.

Senceruyla herkes sorun yasiyor ona bakarsan.

Ertugun baglantisinda problem vardi. Kendisine sor istersen.

Bilip bilmeden atmiyalim lutfen.
  • Benim Kimseyle Sorun Yaşadığım Yok Sadece Denk Geliyor.Sen Norveç'te Olduğun İçin Sana Bırak Lag'ı,Ready Diyene Kadar 3 Maç Yapılır...

Ayrıca Arjantin Maçını Gece Yaptığımız İçin Hiç Lag Olmadı.Ama 2 Maç Sonra Yine Başladı Sende Biliyorsunki.Yani Problem Senden Kaynaklanıyor.Ben Yiğit,Ertuğ ve Emre İle Hiç Lag Yaşamıyorum...

Sadece Denk Geliyor Bazen,Milleti Yanlış Bilgilendirme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 2 Ocak 2009; 0:57:45 >
  • Ne alaka sonraki maclar.

Turnuva maclarinda lag yoktu, hele benim evime hic yoktu.

Son iki mac lag oldu cunku interneti baskasida kullaniyordu. Ayrica turnuvayla ne alakasi vardiki o son iki macin. O gece toplam 6 filan mac yaptik, 2 si turnuva maci, geri kalani aramizda.

Benimle turnuvada mac yapanlarin senden baska sikayetleri olmadi. Olan varsa, yazsin lutfen.

Ertugunda kendisine sorun, sorun ondandi. Durdugu yerde offline oluyordu hatta.

Sorununuzunda ne oldugunu cozemedim, ozellikle Yigit arkadasin. Hayir ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinigamii -- 2 Ocak 2009; 1:02:17 >
  • O Zaman İnterneti Başkası Kullanırken Maç Yapma Bağlantında Lag Var Demesinler.Turnuva Maçında Lag Oldu Demedim.Ama Seninle Ne Zaman Maç Yapsam Lag Oluyo.

Benim Seninle Bir Sorunum Yok.Gelip Saçma Saçma Mesajlar Atarsan Cevap Veririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 2 Ocak 2009; 1:05:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Senceruyla bu turnuvada yaptigimiz maclarda hic bir lag yoktu. Kendiside yazdi burda. Aksine, onun evindeki macta hafif lag vardi, benim evde hicbir lag yoktu, kendisinin dedigi bu.

Ve bircogu arkadaslada lag filan yokdu, Senceru masallah herzaman yenildiginde lag var, yendiginde lagsiz.

arkadasim bak sana ikinci kez ayni uyariyi yapmicam,bir daha liglere girmiyorsun bundan sonra ok???seni uyarmistim laflarina dikkat et diye,hitap sekline dikkat et diye,gecen neler oldugunu cok iyi hatirliyorsun...biz bu ligleri yapiyorsak eger sen ona buna laf sok,kufur et diye yapmiyoruz ok???ne ben ne de senceru kotu birsey dedik sana,sadece yasadigimiz sorunu soyledik normal bir sekilde ama sen normal konusmasini bilmiyorsun sanirim...bu ligden de diskalifiye edildin,iyi eglenceler sana baska liglerde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 2 Ocak 2009; 1:06:56 >

• Ben Ertug-TR ile yaptigim maclarda da cok lag vardi. Kendisinde de oylemiydi bilmiyorum...
  • Yigit, simdi ben sana veya baskasina ne dedim. Nerde kufur ettim?

Arkadaslar, gelsin birisi soylesin lutfen.

Tartisma olmadan once bir mesajina bak Yigit, bana laf atiyormussun gibi yazmissin.

Benim cevabimda ne varmis anlamadim, sadece sorun nedir dedim.

Nasil atiyormussun ligden yav, ben ne dedimki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinigamii -- 2 Ocak 2009; 1:08:39 >
  • quote:

Ben Ertug-TR ile yaptigim maclarda da cok lag vardi. Kendisinde de oylemiydi bilmiyorum...

valla bugün yapmadıysak zannetmiyom ama bugün yaptıysak lag vardı bendede, okadar çok maç yaptımki hatırlamıyom :)
  • Ben birdahaki hicbir lige katilmayacagim.

Ama bu lige devam etmek istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

2. YARI FINALIST PORTEKIZ...TEBRIKLER

Ne? Beni nasil atiyormussun yav, ben nerde yanlis birsey yazdim?

Bu turnuvadaki arkadaslar, lutfen gelsinler soylesinler.

Senin mesajin:

Buda benimki?

Senceruyla bu turnuvada yaptigimiz maclarda hic bir lag yoktu. Kendiside yazdi burda. Aksine, onun evindeki macta hafif lag vardi, benim evde hicbir lag yoktu, kendisinin dedigi bu.

• quote:

quote:

Ben Ertug-TR ile yaptigim maclarda da cok lag vardi. Kendisinde de oylemiydi bilmiyorum...

valla bugün yapmadıysak zannetmiyom ama bugün yaptıysak lag vardı bendede, okadar çok maç yaptımki hatırlamıyom :)

Fransa ile yaptigin maclar demekki sende lag yokmus o zaman ... yani bu home veya away dan kaynaklanmiyor sanirim acaba EA den dolayi mi anliyamadim tam olarak.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.