Şimdi Ara

FIFA 09---DH INTERNATIONAL LEAGUE---SAMPIYON ARDA_1905

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
236
Cevap
1
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biliyorsunuzki Baya Bir Süredir DonanımHaberde FIFA 09 Ligleri Yapıyoruz.Lig Sistemi FIFA 09'un Online Lig Sisteminde Home & Away Maçları Olmadığı İçin Maçların Sonuçlarını,Averajları vs vs... Kendimiz Tutacağımız Bir Lig Olacaktır.Geçen Turnuvadan Olanlar Bilir,Bilmeyenlerde Önceki Turnuvanın Konusunu Okursa Gayet İyi Anlarlar.

-----

Kurallar ;

-Ligimiz 12-16 Kişilik Olacaktır.Takımlar Kurayla Dağıtılacaktır.

-Home & Away Kuralı Geçerli Olacaktır.Grubunuzdaki Rakiplerinizle 2'şer Maç Yapacaksınız ve 1 Maç Home,1 Maç Away Olacaksınız.Deplasman Kuralı Geçerli Olacaktır.

-Bir Rakibinizle İki Maçınızıda Aynı Anda Yapabiliceksiniz.Home ve Away Şeklinde Maçlarınızı Yapıp Siteye Yazabiliceksiniz.

-Maçlarınızı Ranked Sistemiyle,Birbirinize Davet Atarak Yapacaksınız.

-Bağlantı Kopmaları Gibi Durumlarda Maçın Koptuğu Dakikadan Devam Edilecektir Mesela "60. Dakikada" Koptuysa "30 Dakika" Daha Oynanacaktır.

-Ranked Seçilen Maçlarda 90 Dakika Bittikten Sonra Uzatmalara Geçildiği İçin ve Gruplarımız Puanlı Sistem Olduğu İçin 90 Dakika Sonucu Yazılacaktır.1-1 Bittiyse Her İki Tarafada 1 Puan Verilecektir...

GRUP A

BREZILYA PSN : yss34
    RUSYA PSN : yijoe1987
    USA PSN : theconqueror77
    ISVEC PSN : LordmuratloD

GRUP B

ISPANYA PSN : wamlaw
    MEKSIKA PSN : yunusemredogan
    ITALYA PSN : Grisaid
    CEK CUM. PSN : zinedlale

GRUP C

FRANSA PSN : Arda_1905
    TURKIYE PSN : naks-i_TURK
    INGILTERE PSN : Venom_1907
    PORTEKIZ PSN : ERTUG-TR

GRUP D

ROMANYA PSN : Hoppustr
    ARJANTIN PSN : Evil1905
    ALMANYA PSN : TamTurk_TR
    HIRVATISTAN PSN : Senceru

MACLARA BU AKSAMDAN ITIBAREN BASLAYABILIRSINIZ...HERKESE BASARILAR...

GRUP MACLARI ICIN SON GUN 1 OCAK PERSEMBE,

TUM MACLAR ICIN SON GUN 4 OCAK PAZARDIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 3 Ocak 2009; 17:59:45 >

• Şaşırdım Konuyu Görünce Bir Anda...

Onaylıyorum Kaydımı Ama Keşke Öbür Lig Bitince Açsaydın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Şaşırdım Konuyu Görünce Bir Anda...

Onaylıyorum Kaydımı Ama Keşke Öbür Lig Bitince Açsaydın...
    maclarin baslayacagi zamani soylemisim,ben sadece kayitlarin hemen baslamasi ve daha kisa surede tamamlanmasi icin onceden actim konuyu,zaten diger lig icin son gun yarindi,pek birsey farketmez yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: campeone1907

maclarin baslayacagi zamani soylemisim,ben sadece kayitlarin hemen baslamasi ve daha kisa surede tamamlanmasi icin onceden actim konuyu,zaten diger lig icin son gun yarindi,pek birsey farketmez yani

Alıntıları Göster
    ben varım psn: yss34 ama oyunu yeni aldığım için kaydı onaylamak olayını bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 27 Aralık 2008; 18:33:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

ben varım psn: yss34 ama oyunu yeni aldığım için kaydı onaylamak olayını bilmiyorum?

Alıntıları Göster
    PSN:wamlaw

Önceki ligde ufak bir tatsızlık yaşadığım için son 4 maçımı yapmamış hükmen mağlup sayılmıştım,bu lige ekleyip eklememek sizekalmış karara saygı duyarım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

Alıntıları Göster
    @_asparagas_

kayit onaylamak bundan onceki liglere duzenli olarak katilan arkadaslar icin gerekli sen ilk defa ligimize katiliyorsun,umarim maclarini aksatmazsin,ps3'e hangi saatlerde giriyorsun,hangi sıklıkla online oluyorsun???

• quote:

@_asparagas_

kayit onaylamak bundan onceki liglere duzenli olarak katilan arkadaslar icin gerekli sen ilk defa ligimize katiliyorsun,umarim maclarini aksatmazsin,ps3'e hangi saatlerde giriyorsun,hangi sıklıkla online oluyorsun???

Alıntıları Göster
    @gianfranco,eger bu ligde de maclari aksatmayacaksan tabi ki de lige katilabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@gianfranco,eger bu ligde de maclari aksatmayacaksan tabi ki de lige katilabilirsin

Alıntıları Göster
    Maçlarını Yapan Arkadaşları Alalımki Uğraşmayalım...

Gianfranco ve asparagas Forumda Sürekli Online'lar Büyük İhtimal Maçlarını Yaparlar...

• quote:

Alıntıları Göster
    Ekleyebilirsin o zaman dostum maç aksatmam elbette,sadece kafam bozulunca çıkıp gidiyorum

Şaka bir yana önceki ligdeki ufak bi problemdi sonra arkadaşımızla konuşup yanlış anlamayı çözdük bu tip bi problem olacağını zannetmiyorum bu ligde

• quote:

Alıntıları Göster
    onaylandı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: joedumars

Ekleyebilirsin o zaman dostum maç aksatmam elbette,sadece kafam bozulunca çıkıp gidiyorum

Şaka bir yana önceki ligdeki ufak bi problemdi sonra arkadaşımızla konuşup yanlış anlamayı çözdük bu tip bi problem olacağını zannetmiyorum bu ligde

Alıntıları Göster
    PSN : zinedlale

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Deniz

kayit aldim arkadasim,umarim maclarini aksatmazsin

• quote:

quote:

kayit aldim arkadasim,umarim maclarini aksatmazsin

Alıntıları Göster
    Zamanında haber verirseniz tabiki kaçırmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Alıntıları Göster
    quote:

zamaninda haber vermek derken yani psn'de grubunuzdaki takimlarla denk geldiginiz zaman maclarimizi yapiyoruz biz,herhangi bir mac icin kesin bir saat veya gun yok yani ama sadece ligin grup maclarinin tamamlanmasi icin belirli birgun veriyoruz,o gune kadar maclarimizi yapmak zorundayiz..
    .

• quote:

quote:

zamaninda haber vermek derken yani psn'de grubunuzdaki takimlarla denk geldiginiz zaman maclarimizi yapiyoruz biz,herhangi bir mac icin kesin bir saat veya gun yok yani ama sadece ligin grup maclarinin tamamlanmasi icin belirli birgun veriyoruz,o gune kadar maclarimizi yapmak zorundayiz..
    .

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: DriveMaN

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

Alıntıları Göster
    bende katilmak istiyorum psn : Arda_1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 27 Aralık 2008; 19:32:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

bende katilmak istiyorum psn : Arda_1905

Alıntıları Göster
    @Arda_1905, ok arkadasim kaydini aliyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

sagol bu gelecek hafta full online olabilirim ama ondan sonraki haftalar aksam üstü oynuyabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 27 Aralık 2008; 19:44:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

sagol bu gelecek hafta full online olabilirim ama ondan sonraki haftalar aksam üstü oynuyabilirim

Alıntıları Göster
    son 1 yeni kayit alacagiz,bundan once yaptigimiz liglere katilan arkadaslarimizin onay vermesiyle birlikte 16 kisiyi doldurmus oluruz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.