Şimdi Ara

FIFA 09---DH INTERNATIONAL LEAGUE---SAMPIYON ARDA_1905 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

portekiz 0-1 türkiye
    türkiye 0-4 portekiz
    portekiz 0-0 fransa
    fransa 5-1 portekiz
    portekiz 3-0 ingiltere
    ingiltere1-3 portekiz

c.ronaldo hayranları bide portekizle maç yapsın arada sırada
    grubun en güçsüz takımı olarak hiç zannetmiyom ama inşallah çıkarım bi üst tura
  • Grisaid psn li arkadas beni 1 saat bekleterek maça gelmedi turnuva yetkilisine bildirmek isterim bana mesaj attı 15 dk sonra gelicem diyip ancak gelmedi..
  • en gucsuz takim bende ertug,gruptan sen cikarsin benim isiim zor 10 pan aldim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00tuna

en gucsuz takim bende ertug,gruptan sen cikarsin benim isiim zor 10 pan aldim

ya o diger arkadas'a (Venom_1907) arkadas olarak ekledim ama hala kabul etmedi... ona acaba bi mesaj atabilirmisn psn sine beni kabul etsin diye ?
  • Turkiye 0-4 Portekiz
    Portekiz 0-1 Turkiye
    Fransa 2-1 Turkiye
    Turkiye 4-0 Fransa
    Turkiye 1-1 Ingiltere
    İndiltere 1-7 Turkiye

6 mac,3 galibiyet,1 beraberlık,2 maglubiyet 10 puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00efe -- 29 Aralık 2008; 9:54:39 >
  • HoppusTR, sana friend invite gonderdim. Kabul et, macimizi yapalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinigamii -- 29 Aralık 2008; 1:16:44 >
  • yiğit bende 10 puan topladım ama sana 4 tane attığım için ben çıkıyom herhalde neyse, ilk maçta ve diğer maçlarda gerçekten inanılmaz kötü oynadım ve defansım yol geçen hanı gibi aynı taktik aynı şekil ama defans berbat ilk defa bu kadar çok kastım valla..

@arda , venom'a online olunca mesaj yollarım bazen mesajlara geç cevap verdiği oluyo, haber veririm :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

yiğit bende 10 puan topladım ama sana 4 tane attığım için ben çıkıyom herhalde neyse, ilk maçta ve diğer maçlarda gerçekten inanılmaz kötü oynadım ve defansım yol geçen hanı gibi aynı taktik aynı şekil ama defans berbat ilk defa bu kadar çok kastım valla..

@arda , venom'a online olunca mesaj yollarım bazen mesajlara geç cevap verdiği oluyo, haber veririm :)

adım yiğit değil ama olsun,adım efe
  • arkadaslar yanlış anlaşılmasın ama maçların bitiş tarihi fazla uzun degılmı mesela bızım grup tamamladı macları nerdeyse.Tabi sınavları fılan olan arkadaslar varsa yazdıklarımı dikkate almayın....
  • grup a , eve geldim her türlü maça hazırım şu an psn:yss34
  • quote:

arkadaslar yanlış anlaşılmasın ama maçların bitiş tarihi fazla uzun degılmı mesela bızım grup tamamladı macları nerdeyse.Tabi sınavları fılan olan arkadaslar varsa yazdıklarımı dikkate almayın....

walla dogru diyorsun arkadasim yani ben bir anda oyle yaziverdim cumartesi diye ama heralde lig icin son gun olacak o bu gidisle ya iste boyle 4 gruba bolunununce de hicbirsey anlasilmiyor turnuvadan,bir gece de bitti cogumuzun maci,eger maci bitip de gruptan cikamayacak olan olursa daha ilk gunden lige veda etmis olacak...o yuzden bir dahaki lig icin 16 kisi olursak yine 8er li grup daha iyi olur diye dusunuyorum,en azndan herkes doya doya 14 mac yapar,gruptan cikarsa da finale kadar4 -5 mac yapip ligi tamamlar...

@asparagas,arkadasim ben daha yeni uyandim,bugun butun gun evdeyim,kahvalti yapip gelirim yarim saat bir saat sonra oyuna

• quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

arkadaslar yanlış anlaşılmasın ama maçların bitiş tarihi fazla uzun degılmı mesela bızım grup tamamladı macları nerdeyse.Tabi sınavları fılan olan arkadaslar varsa yazdıklarımı dikkate almayın....

walla dogru diyorsun arkadasim yani ben bir anda oyle yaziverdim cumartesi diye ama heralde lig icin son gun olacak o bu gidisle ya iste boyle 4 gruba bolunununce de hicbirsey anlasilmiyor turnuvadan,bir gece de bitti cogumuzun maci,eger maci bitip de gruptan cikamayacak olan olursa daha ilk gunden lige veda etmis olacak...o yuzden bir dahaki lig icin 16 kisi olursak yine 8er li grup daha iyi olur diye dusunuyorum,en azndan herkes doya doya 14 mac yapar,gruptan cikarsa da finale kadar4 -5 mac yapip ligi tamamlar...

@asparagas,arkadasim ben daha yeni uyandim,bugun butun gun evdeyim,kahvalti yapip gelirim yarim saat bir saat sonra oyuna

o zaman kısmetse 3 diyelim..aksilik çıkmazsa

• quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

quote:

quote:

o zaman kısmetse 3 diyelim..aksilik çıkmazsa

ok arkadasim

• campeone1907 hocam biz bu işi sakin sakin huzurlu huzurlu akşam yapalım ya?dükkana çağrılma durumum ortaya çıktı kesin değil ama şimdi saat 3 de zönk diye telefon gelirse kötü olur..akşam 8 diyelim mi? tekrar kusura bakma..
  • RUSYA 4-1 BREZILYA
    BREZILYA 0-1 RUSYA
  • quote:

RUSYA 4-1 BREZILYA
    BREZILYA 0-1 RUSYA

neyse ki brezilyayım
  • quote:

quote:

yiğit bende 10 puan topladım ama sana 4 tane attığım için ben çıkıyom herhalde neyse, ilk maçta ve diğer maçlarda gerçekten inanılmaz kötü oynadım ve defansım yol geçen hanı gibi aynı taktik aynı şekil ama defans berbat ilk defa bu kadar çok kastım valla..

pardon dostum yaw, karıştı hatlar :)

bizim grup tamamlanmadı herhalde...

• quote:

quote:

quote:

pardon dostum yaw, karıştı hatlar :)

bizim grup tamamlanmadı herhalde...

Venom beni arkadas listesine kabul edip mac yapsa tamamlanir 3 tane mesaj attim hic cevap yok buraya yaziyorum yine cevap yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 29 Aralık 2008; 18:14:24 >

• HoppusTr ve Evil 1905 İle Maçlarım Kaldı.Bu Akşam Hallederiz Onları...
  • turnuva dışında kalanlar oluyor baya,bir tane de başka bir turnuva mı olsa acaba??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.