Şimdi Ara

FIFA 09---DH INTERNATIONAL LEAGUE---SAMPIYON ARDA_1905 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benle maci olan arkadaslari beklerim suan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Benle maci olan arkadaslari beklerim suan.

Kardes işteyiz çıkalım yaparız aksama tamam en gec saat 8 de online yim
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

ARKADASLAR BAZI ARKADASLARIMIZ LIGE GIRMEK ISTEDIKLERINI BELIRTMIS,PM ATAN ARKADASLARIMIZ OLMUS,BU LIGIMIZ ARTIK BASLADI NEREDEYSE YARISINA BILE GELDIK,BU SAATTEN SONRA LIGE ALMAMIZ IMKANSIZ SIZLERI YALNIZ YENI ACILACAK LIGI BEKLERSENIZ ONUMUZDEKI HAFTA YENI LIG ACILIRSA KATILIRSINIZ...KUSURA BAKMAYIN SAKIN YAPABILECEGIMIZ BIRSEY YOK...

peki bir dahaki sefere yada bundan sonra 2 lig olsa ve normal yaşamdaki gibi 3 takım düşse 3 takım yükselse ligler arasında olmaz mı acaba çıkar mı bu kadar kişi 32-36 falan
    çünkü ne zaman böyle başlık görsem hemen yerler doluyor.
  • çıkıyo 50 kişide çıkıyo 2 günde ama 1 hafta sonra patır patır dökülmeye başlıyo millet, yani 1 kişi maçlarını yapmaszsa tüm turnuva aksıyo
    o yüzde dediğin 2 lig yalan olur. halbuki bende ne hayaller kuruyom komple lig için forum açılsa, 3 tane 18 erlik süper bir lig olsa ve her akşam dev maçlara sahne olsa vs. vs. ama işte şu pes çılgınlığının bitmesini beliyoruz :)
  • Evil1905 (Arjantin) 5 - 0 Senceru (Hırvatistan)

Senceru (Hırvatistan) 0 - 3 Evil1905 (Arjantin)

Arjantin (evil1905) 0 - 0 Almanya (tam_Turk)

Almaya (tam_Turk) 1 - 1 Arjantin (evil1905)

Arjantin (evil1905) 5 - 1 Romanya (hoppusTR)

Romanya (hoppusTR) 1 - 6 Arjantin (evil1905)

Attigim gol: 20

Yedigim gol: 3

• RUSYA 5-2 ISVEC
    ISVEC 3-4 RUSYA

SUPER MACLARDI GERCEKTEN DE MURAT ARKADASIMIZLA YAPTIGIMIZ HER MAC BOL GOLLU VE COK HEYECANLI GECIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

çıkıyo 50 kişide çıkıyo 2 günde ama 1 hafta sonra patır patır dökülmeye başlıyo millet, yani 1 kişi maçlarını yapmaszsa tüm turnuva aksıyo
    o yüzde dediğin 2 lig yalan olur. halbuki bende ne hayaller kuruyom komple lig için forum açılsa, 3 tane 18 erlik süper bir lig olsa ve her akşam dev maçlara sahne olsa vs. vs. ama işte şu pes çılgınlığının bitmesini beliyoruz :)

aynen kardesim cok dogru soylemissin lige kayit yaparken insanlar hevesli bir sekilde geliyorlar sonra bir iki mac yapinca yarim birakip gidiyorlar site kurma islerinden anlasam ligleri kurup organize edebilecegimiz bir sitemiz olsa super olurdu ama malesef yok boyle bir sansimiz

• quote:

RUSYA 5-2 ISVEC
    ISVEC 3-4 RUSYA

SUPER MACLARDI GERCEKTEN DE MURAT ARKADASIMIZLA YAPTIGIMIZ HER MAC BOL GOLLU VE COK HEYECANLI GECIYOR

Aynen manyak maçlar oluyor seninle yalnız ben gol yedikten sonra iyice dağılıyorum buna bi çözüm bulmam gerek acilen

• arkadaslar guzel bir lig kuralim ya, gerekirse msnlerimizi verelim, ve canli kura cekelim, turnuvalarida 2-3 gunde bitirelim bence , bunlar sadece oneridir,
    benim psn: barisceylan
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

çıkıyo 50 kişide çıkıyo 2 günde ama 1 hafta sonra patır patır dökülmeye başlıyo millet, yani 1 kişi maçlarını yapmaszsa tüm turnuva aksıyo

aynen kardesim cok dogru soylemissin lige kayit yaparken insanlar hevesli bir sekilde geliyorlar sonra bir iki mac yapinca yarim birakip gidiyorlar site kurma islerinden anlasam ligleri kurup organize edebilecegimiz bir sitemiz olsa super olurdu ama malesef yok boyle bir sansimiz

Orda Ben Devreye Girebilirim...

Kendim Bizzat Grafiker ve Web Tasarım İle Uğraşıyorum.Yalnız Devamlılık Olucaksa Sadece Böyle Birşeyi Yaparım...

Bu Arada Bu Akşam PSN'e Giremeyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 30 Aralık 2008; 21:42:47 >

• B grubundaki arkadaslar hic mac yapmamis daha ne zaman dusunuyorsunuz maclarinizi yapmayi???
  • Ben giriyorum şimdi Psne;

deniz,gri,şanışer beklerim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 30 Aralık 2008; 21:47:26 >
  • hoppus senin grubunda değil gianfranco...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

hoppus senin grubunda değil gianfranco...

Ya senceru kardes bu hoppustr yi ve bu gibi arkadasları almayalım liglere adama mesaj attım evil1905 le yapıcam dedi tamam o bitsin yaparız dedim tamam dedi pat gitti netten 1 saati gecti ama hala yok dün aksamda aynı seyi yapmıstı mesaj yazıyorum cevap vermiyor nolcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: TamTurk

quote:

Ya senceru kardes bu hoppustr yi ve bu gibi arkadasları almayalım liglere adama mesaj attım evil1905 le yapıcam dedi tamam o bitsin yaparız dedim tamam dedi pat gitti netten 1 saati gecti ama hala yok dün aksamda aynı seyi yapmıstı mesaj yazıyorum cevap vermiyor nolcak

hocam psnden de yazdim sana,eger maclarini yapmazsa sen degil o kaybeder,sen hukmen kazanirsin maclarini diye. bekleyelim bakalim vardir belki mantikli bir aciklamasi

• quote:

quote:

quote:

hocam psnden de yazdim sana,eger maclarini yapmazsa sen degil o kaybeder,sen hukmen kazanirsin maclarini diye. bekleyelim bakalim vardir belki mantikli bir aciklamasi

inşallah vardır acıklaması sanki dalga gecer gibi tavırlar içinde yapalım maçımızı bitsin uzatmaya gerek yok agac oldum burda beklemekten

• quote:

quote:

quote:

quote:

inşallah vardır acıklaması sanki dalga gecer gibi tavırlar içinde yapalım maçımızı bitsin uzatmaya gerek yok agac oldum burda beklemekten

bosver hocam sen takilmana bak bekleme yani haber verir heralde bir sekilde hoppus...

• kapattım zaten psn i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TamTurk -- 30 Aralık 2008; 22:22:16 >
  • Bu akşam gelen giden olmadı b grubundan,neyse yarın bakarız artık
  • TamTurk Boşver Kasma Sende,Gelmezse Hükmen Kaybeder...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.